een mooi en net overzicht van alle autodealers op de site
makkelijk, en alle merken die ik wou bekijken met mooie foto's bij elkaar.
19 April 2022
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 894 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,2
Review overzicht
makkelijk, en alle merken die ik wou bekijken met mooie foto's bij elkaar.
19 April 2022
Ludo Jaspar
Roosendaal
Krijg nooit de auto te zien die ik aanklik. zoekt je ongelukkig
14 April 2022
Johannes Rams
HUIZEN
vind hier op gaspedaal sneller wat ik zoek als op andere site's
12 April 2022
Ruud Hermans
Venlo
I get emails about new postings for my preferred searches. So far so good. But the links go generic pages without any listings and no new search entries. Really annoying. Feels like intended. Must be knows behaviour.
10 April 2022
stephan
strehlow
Alleen maar goede ervaringen.
7 April 2022
Seppe
Den Haag
Fijne zoekapp met veel mogelijkheden.
7 April 2022
Bert Smit
Amsterdam
Gemakkelijk vergelijken volledig overzicht.
1 April 2022
Peter merks
Nuenen
Fijn dat ik hier al het aanbod op een platform vind en makkelijk het aanbod kan doorzoeken.
7 March 2022
Irene
Amsterdam
Wat een *** verhaal dat de elektrische auto geen co2 uitstoot heeft. Waar komt de stroom dan vandaan ? Juist uit een kolen-cq gascentrale en die stoten toch ook co2 uit. Ten tweede zeggen jullie is het rendement verlies bij brandstof 70 %. Even voor de duidelijkheid stroom is geen energiebron maar een energiedrager, je moet er dus eerst energie instoppen m.b.v. wind, gas of kolen. Daarbij treden ook verliezen op van wel 60 %. Dus promoten dat de elektriche auto schoner is is dus misplaats. Dan heb ik het nog niet gehad over de milieu vervuilende akku's. Jullie artikel kan de naam dragen " DE GROENE ILLUSIE ".
4 March 2022
F.J ter Beek
Leusden
Je kan hier uitgebreid vergelijken en naar auto's zoeken. Zeker een aanrader!
3 March 2022
Ray Wolf
Naarden
De nieuwe vergelijkingstool is echt handig als je op zoek bent naar een auto die aan specifieke wensen moet voldoen. Ik kon zo snel auto's afstrepen – wat handig is, want er staan er veel op Gaspedaal.nl! Echt een handige, uitgebreide en overzichtelijke website!
16 February 2022
Eline
Haarlem
Ik krijg steeds de melding dit er iets fout gaat!
14 February 2022
Wally
Zeeland
1. Ik raak ZEER geïrriteerd van die prijzen excl. BTW. Dit is totaal niet interessant voor particulieren die een (elektrische) auto zoeken. Deze website is toch ook voor particulieren? Wees duidelijk en eerlijk bij geven van informatie. 2. Een elektrische auto anders dan met LED-koplampen (dus gloeilampen of halogeen) zie ik (persoonlijk) als een ouderwets of goedkoop model. Die informatie is vaak niet duidelijk of ontbreekt. Komt dan op mij over als: als het er niet bij staat, dan is het geen LED (en valt voor mij dan af). Wees duidelijk en eerlijk bij geven van informatie.
10 February 2022
Hans S
Zuidplas
Ik vind het prettig dat ik hier al het aanbod op een site kan vinden
28 January 2022
Irene van Cappelle
Amsterdam
We zochten op een merk en met veel tips waar je op letten moet zijn we geslaagd. We hebben een auto gekocht met een bovac keuring en garantie bij een garage. Gaspedaal is een prettige site om een auto te kopen met veel tips en veel keus.
16 December 2021
Gre
Alkmaar
Geeft een goed beeld over prijzen en duidelijk beeld materiaal
3 December 2021
Ruud Hermans
Venlo
Makkelijk te doorzoeken en compleet aanbod
17 November 2021
I van Cappelle
AMSTERDAM
Ik mis absoluut de mogelijkheid de voertuigen te selecteren op wel of niet geïmporteerd. Het aankruisen van NAP is niet voldoende omdat men dan bij geïmporteerde voertuigen een NAP van bijv. 1 jaar levert, waar je niets aan hebt.
18 September 2021
P Nugteren
Zevenbergen
Ik kijk regelmatig op o.a. mobile.de naar een gebruikte auto. Daar kan ik veel meer opties aangeven, wat bij gaspedaal niet mogelijk is, o.a. adaptive cruise-control, keyless go, kleur interieur, stuurwielverwarming, enz. Jammer....
23 August 2021
Kees
Apeldoorn
na een paar filters gebruikt te hebbe, zijn er 3 auto's gevonder, na op "zoeken" te hebben geklikt, wordern deze auto's nier weer gegeven
22 August 2021
J.kaspers
Harderwijk
Eenvoudig zoeken in een groot deel van het aanbod in Nederland.
7 August 2021
Henri
Hengelo (Ov.)
veel keuze
5 August 2021
Menno
Groenlo
gaspedaal oldtimers is moeilijk te vinden. het verdient een aparte rubriek die je kunt aanklikken bij merken OF separaat op de homepage !!!
20 July 2021
john scheepers
Roermond
snel, adequaat
19 July 2021
Hoekstra
Nijmegen
Het voordeel van Gaspedaal ten opzichte van andere sites is dat ook de andere sites, via Gaspedaal hun auto's aanbieden.
3 July 2021
Kees