Goede levering mooi product
De rugzak is mooi en degelijk en werd vlot bezorgd.
28 December 2025
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 3.135 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Beoordelingen tonen snelle levering, scherpe prijzen en vriendelijke service. De meeste producten voldeden aan verwachtingen en de beschreven kwaliteitsclaims bleken betrouwbaar. Enkele berichten vermelden verbeterpunten in retourbeleid of pasvorm. Over het geheel genomen blijft de klanttevredenheid hoog.
De rugzak is mooi en degelijk en werd vlot bezorgd.
28 December 2025
Lonneke
Zeist
Montagvormittag bestellt, Mittwoch schon da! Artikel genau wie beschrieben. Besser geht's nicht!
20 December 2025
Nicola
WOLFSBURG
rapidite et super
19 December 2025
muriel
saix
Produit 100% cinforme. Livraison rapide. Très content.
14 December 2025
Beatrice
Belgique
Zou t iedercaan bevelen
12 December 2025
Annie
Amersfoort
Snelle levering tijdens een drukke periode
9 December 2025
Johan
Drunen
Ich bin sowohl mit der raschen Lieferung als auch mit dem schönen Artikel zufrieden.
14 November 2025
Milena
Deutschland
Diverse keuzes in grote dekbedovertrek voor kinderen. In oa katoenen variant. Leuke opdrukken, helaas geen instopstrook.
20 October 2025
N.v.t.
30 August 2025
Anouk
Essen
envoi rapide et prix correct
24 August 2025
aurelien
ardeche france
Un peu déçu de la qualité par rapport au prix mais reçu rapidement et bien emballé.
21 August 2025
David
France
1er commande et je suis très satisfaite! Livraison parfaite! Je suis très ravie! Merci
19 August 2025
Laurie
ANGOULINS SUR MER
Communicatie was duidelijk, levering snel en product precies zoals verwacht. Kortom, hele goede service!
12 August 2025
Cindy
België
De bestelde producten zijn prima qua kwaliteit. Wanneer je een pakket ophaalt in plaats van laten verzenden, verloopt de communicatie onduidelijk.
21 July 2025
Dianne
Rotterdam
Snelle levering, mooie producten. Super blij mee.
20 July 2025
Winanda
Arum
De levering was vlot en ik werdt op de hoogte gehouden van het vorderen van de verzending.
24 June 2025
Anske
Kollum
Pakket is zoek Wordt verzonden met ups voor mij de laatste keer, pas ook al een ker gehad. Ik zou wisselen va pakketdienst
N.v.t.
Dankeschön
18 June 2025
Michael
Neuenhagen
Ik twijfelde over het dekbedovertrek, ik heb voor uitleg gebeld en ik kreeg echt een hele goede uitleg, sterker nog, het dekbedovertrek werd uitgepakt en voor de zekerheid nog bekeken!! Ik heb er 2 gekocht en het is van prima kwaliteit!!
11 May 2025
Fully satisfied :-)
29 April 2025
Miriam
Kraków
Die Bettwäsche ist sehr schön bedruckt und hat eine gute Qualität.
19 April 2025
Sabrina
Mariazell
Einfach bestellt Einfach bezahlt Einfach geliefert Also prima gelaufen
19 April 2025
Volker
Osthofen
Dekbedovertrek vrijdag besteld en zaterdag al in huis. Mooi produkt, voldoet geheel aan de beschrijving in de webshop.
16 April 2025
Bart
Tilburg
Zeer ruime keuze in dekbedovertrekken voor kinderen van onder meer diverse Caracters zoals Lilo en Stich, Disney Frozen, Spiderman, Cars en vele andere. Voor volwassen bieden wij u luxe merken zoals De witte Lietaer, Matt & Rose, Moodit en het Portugese Torres Novas.
Hoofdweg Noord 39 a
2913 LB Nieuwerkerk aan den IJssel