Snele levering, goede Kwaliteit
Review overzicht
Snele levering, goede Kwaliteit
Alexander Oelsner
EINDHOVEN
Na een slechte ervaring bij een andere winkel bij All4Fysio terecht gekomen, product makkelijk te vinden op de site, goede omschrijving en in no time bestelling geplaatst. Op de hoogte gehouden van de verzending en volgende dag al ontvangen! De brace nu meteen aangedaan en al meteen n verademing van mijn klachten. Superblij mee dus!
Kelly
Vlijmen
Goede en duidelijke site, prima prijs en zeer snelle levering
Linda
Utrecht
Wat je ziet is wat je krijgt simpel en snel met goeie communicatie. Bedankt ik ga hier zeker vaker spullen kopen.
Gina
Venlo
brache heeft hoge kwliteit en past ook super goed mijn dank
nanno
stadskanaal
Binnen 3 dagen geleverd en stevig materiaal,betrouwbaar en makkelijk te monteren en in te klappen.
Sylvia
Borculo
Ik zocht online naar een brace en deze was hier voordelig te krijgen. dus besteld en ontvangen.
Folkert
Grootegast
Een zeer goed bedrijf en zeer goede medewerkers die weten waar ze mee bezig zijn, zo zie je er niet veel meer, helaas. En heel netjes aan de telefoon.
Ruud
Oegstgeest
Snelle service , top
Sandy
Milsbeek
Op dinsdag eind vd middag besteld en woensdag ochtend in huis. Goed dat de maattabel erbij staat, waardoor ik de goede maat van de knieband heb ontvangen voor mijn knie.
Marianne
Aalten
Snelle levering en mooie keuze
Mieke
Brugge
De enkelbrace voldoet prima aan verwachting en beschrijving. Het lopen gaat een stuk beter en meer ontspannend.
Stef
Hengelo gld
Voor mijn 81 jarige buurman deze rollator aangeschaft ivm een nieuwe heup. De rollator moest stevig zijn, met een kleine draaicirkel en met de mogelijkheid erop te zitten. Ook een tas erbij voor wat boodschappen, een goede rem was een must. Prima rollator, alleen het in elkaar zetten was zonder handleiding niet fijn. Deze is door een bevriend iemand met een op internet gezochte handleiding in elkaar gezet.
Mariska
Zaandam
Snelle verzending, goed geregeld!
Esmée
Sittard
Ik heb de brace besteld en deze is geleverd en met het filmpje erbij is het goed aan doen geen probleem.
Paul
Geffen
Na de bestelling in het weekend binnen 48 uur bezorgd . Nette en snelle afhandeling Dit tevreden
Aldrik
Meerstad
Zondag brace besteld, maandag al ontvangen. Ook goede prijs/kwaliteit
Andre
Delft
Mijn tweede bestelling bij dit bedrijf, beide keren zeer snel geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden van dit proces. Prima producten voor een scherpe prijs
Lotte
Meppel
Ik heb 2 keer in 1 week een trauma aan mijn enkel opgelopen. Ik zocht iets wat mij de stabiliteit gaf die mijn enkel nodig had. De brace die ik bij jullie heb besteld heeft dit zeker waargemaakt, zit comfortabel en ik heb weer meer vertrouwen terug.
Fleur
Dordrecht
Ze hebben een uitstekende service je moet niet lang wachten op je artikel en het is top kwaliteit!!! Het is een top webshop
Yente eerdekns
Bree
Aandacht voor je probleem en oplossing geven
Barbera
Biddinghuizen
Levering was goed en snel maar ook de retour werd snel verwerkt en mijn geld terug op de rekening. Ook fijn is hun duidelijke website.
Lisa
Urmond
Binnen 24 uur geleverd en direct kunnen gebruiken. Overzichtelijke website met veel keus.
J Wolters
Groningen
Ik raad All4Fysio aan, had een aantrekhulp voor een steunkous besteld, dit bleek achteraf voor een kous met open teen te zijn, terwijl ik er één moest hebben voor een kous met dichte teen. Duidelijke uitleg gekregen v.w.b. de mogelijkheden die er zijn, uiteindelijk een all in one (aan- en uittrekhulp) besteld. Alles snel geregeld en bezorgd en het verschil weer teruggestort gekregen!
25 June 2024
E. v. Dijk
Genemuiden
Zelf heb ik geen polsbrace gevonden die goed helpt bij pols artrose en tennis. Ik heb dus deze polsbrace zelf aangepast en versterkt met nog een andere brace. Een nu werkt het erg goed.
22 June 2024
Frits