Laden reviews...
8 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent hoge kwaliteit van het materiaal en betrouwbare service. Reacties vermelden tijdige leveringen en vlotte afhandeling. Klanten prijzen de snelle en professionele ondersteuning en duidelijke communicatie. De algehele ervaring wordt gezien als betrouwbaar en bevredigend, met vertrouwen in het aanbod.
hoogtewerker voldeed aan onze behoeften
19 April 2026
freddy
gullegem
Er is een goeie opvolging. Correcte prijzen
10 February 2026
Bert
Oostkamp
matériel livré à temps, en bon état, facile et efficace.
12 January 2026
Laszlo
Bruxelles
Machine werd correct afgeleverd! Ook een goede telefonische communicatie.
Olivier
Rollegem-Kapelle
Ik ben zeer tevreden van de samenwerking met Duma Rent! Alles op tijd geleverd en opgehaald. Enkel het terug afmelden was me niet zo duidelijk: ik had het ergens gelezen en ben het gelukkig niet vergeten. Misschien dat er een reminder zou gekomen zijn, moest ik het toch vergeten hebben ?!
Anton
Kortenberg
de schaarlift die wij gehuurd hebben was tiptop in order en deed zijn werk goed.
Murat Ugur Patoglu
Antwerpen
We zijn super tevreden over Duma Rent! De service is altijd vlot en professioneel. We huren regelmatig hoogtewerkers en krijgen telkens topmateriaal van de beste kwaliteit in perfecte staat. Ook wanneer we last minute moesten schakelen, stond het team meteen klaar om mee te denken. Ze hebben ons al meerdere keren uit de nood geholpen en telkens de juiste oplossing geboden. Een echte aanrader voor de huur van allerlei soorten machines! Ook qua verkoop allemaal maar positief. We hebben er een vorkheftruck gekocht, snelle levering, uitstekende dienst na verkoop en de machine was perfect in orde. We gebruiken hem nog steeds met veel plezier. Kortom, super tevreden over Duma Rent!
18 November 2025
Finestone
Zedelgem
na een werfbezoek van Olivier heb ik de hoogwerker besteld en werd deze op tijd geleverd, machine goed zijn werk kunnen doen, dank aan Olivier Piet
29 October 2025
Piet
Dentergem
kraan afgeleverd op een ander moment dan afgesproken. Geen info ivm met de startcode, niemand bereikbaar. Bij het aankaarten van wat er scheef gelopen was geen excuses maar een verwijtende mail in de plaats.
Beveelt niet aan
12 March 2025
nikita
Tielt
Correcte en snelle service. Goeie communicatie met de medewerkers.
Philip
Harelbeke
Voor een specifiek uit te voeren werk werden wij correct en vlot geadviseerd . Met de geleverde machine is het uit te voeren werk zeer vlot verlopen .
PAUL VAN ACKERE
- Snelle offerte - Leveren en ophalen volgens afspraak - Prima materiaal
20 November 2024
Miguel
Antwerpen
Algemeen goede ervaring . Toch wat minder dat men €15 batterijlading aanrekent terwijl ik na 1e huurdag en amper enkele uren (stond op kwart) een hele nacht moest heropladen.. Mvg, Jan D.
19 November 2024
Jan
Wevelgem
Vlotte en correcte afhandeling van het dossier.
29 October 2024
Derauw Kurt
Vlezenbeek
Geen opmerkingen, men is snel in het reageren, men is vriendelijk, de prijs was goed en het geleverde materiaal was zo goed als nieuw. Dus geen opmerkingen van onze kant uit!
7 September 2024
Michael
Laarne
toppie
koen verriest
zwalm(hundelgem)
Top service zowel voor, tijdens als bij het einde van de werkzaamheden. Thanks to Timo Van Duma rent!
Tom Van Hecke
Gent
gloednieuwe hoogtewerker, top materiaal.
Rudi
Antwerpen
Alles is verlopen zonder problemen.
Henk
Kortrijk
Snel geregeld. Correct geleverd en opgehaald.
8 August 2024
Jeroen
Vangrunderbeeck
Machine was alles in orde, levering in orde.
6 August 2024
Livien De Raedemaeker
Asse
Alles volgens afspraak. Dik in orde.
6 August 2024
Chris Vanhinsberg
Lovendegem
Het probleem ontstond toen we om de hoogwerker vroegen. We dachten dat deze door iemand zou worden bediend, maar er werd niet aangegeven dat we deze zelf zouden moeten bedienen. Ook had ik aangegeven dat deze slechts voor een paar uur zou worden gebruikt, maar hij moest twee dagen blijven staan op de parkeerplaats die voor onze voertuigen was gereserveerd. Wat betreft de prijs: in de offerte aan het begin stond een prijs van 450 euro vermeld, maar later ontvingen we een factuur per post van 750 euro. De factuur werd pas verzonden nadat ik erom had gevraagd via Gmail, wat resulteerde in bijna 15 euro aan kosten voor de vertraging van de betaling. Onze ervaring was zeer teleurstellend. We zullen in de toekomst zeker geen gebruik meer maken van uw diensten. Mvg
Beveelt niet aan
16 July 2024
Eco projects BV
Kortrijk
Wij vinden het erg belangrijk om feedback van onze klanten te ontvangen zodat wij onze diensten kunnen verbeteren.
Echter uw ervaring met ons doet vermoeden dat ons verhuur-concept niet duidelijk is, echter is het nochtans glashelder: “We verhuren ‘machines’ voor bouw en industrie, dit per dag, per week, per maand en tegen duidelijke vastgestelde tarieven die je overzichtelijk kan resulteren op onze website.”
Dus helaas niet ‘per uur’, niet ‘mét bediening’, ...
Wij hadden dringend een hoogtewerker nodig. Zeer snel, professioneel en goed beholpen!
4 June 2024
Raf Verhaegen