Teleurstellende ervaring met Bike Totaal Smeeing – slechte service na aankoop

Ik heb bij Bike Totaal Smeeing een tweedehands demo-scooter gekocht, die op het eerste gezicht in orde leek. De scooter was echter voorzien van grote stickers van het bedrijf. Na aankoop heb ik deze stickers – logisch – verwijderd, waarop bleek dat ze permanente afdrukken en schade in de lak hebben achtergelaten. Toen ik het bedrijf hierover benaderde, kreeg ik weinig begrip en werd mijn klacht snel afgedaan met het argument dat dit mijn eigen verantwoordelijkheid zou zijn. Ondanks dat ik netjes heb gevraagd om een oplossing en verwees naar het Burgerlijk Wetboek over verborgen gebreken, bleef het bedrijf bij zijn standpunt: eigen risico, geen tegemoetkoming, geen hulp. Zelfs een gesprek met een leidinggevende werd niet serieus genomen. De vergelijking die ik maakte met een kledinglabel werd afgedaan als ‘niet van toepassing’, maar ik blijf erbij: een klant moet niet rondrijden met bedrijfsreclame op zijn scooter om lakschade te verbergen. Dit is gewoon slechte service. Wat ik vooral kwalijk vind, is de onwil om tot een redelijke oplossing te komen. Geen enkel gebaar van compensatie of servicegerichtheid, alleen verdediging en afwijzing. Ik schrijf deze review niet om “iets gedaan te krijgen”, maar om anderen te waarschuwen. De verkoop stopt hier zodra je het pand uit bent – service na aankoop? Die kun je vergeten. Koop hier alleen als je zeker weet dat je nooit iets hoeft te reclameren

Super service

Fijne winkel, goede service.

Ik heb er een fijne fiets gekocht en ben prima geholpen.

Ok

Ok

Prettig

Vriendelijke bediening

Prima service!

Prina service

Vriendelijk en professioneel personeel

Makkelijk online een afspraak gemaakt. Sfeervolle fietsenwinkel met vriendelijk personeel. Goede service en fiets is weer tip top in orde.

Altijd goede aandacht naar de klant gericht

Met plezier altijd naar de winkel voor de onderhoudsbeurt zijn altijd goed nagekeken Eerst de garantie periode en daarna Met de normalen kosten Inmiddels zijn de e bikes vier jaar jong En nog in prima staat en mooi bij gehouden

De medewerkers van Bike Totaal Smeeing zijn erg dienstverlenend en denken altijd met je mee

Altijd klantvriendelijk en bereid om met je mee te denken.

nette vriendelijke zaak

Netjes afgehandeld en nooit moeilijk doen, vriendelijk personeel

Gelukkig nog geen problemen gehad dus kan verder niet oordelen

een bedrijf dat er is voor de klant

klantvriendelijk reparatie en onderhoud wordt goed uitgevoerd ik ben er blij mee

super geholpen

als nieuwe klant ben ik uitstekend geholpen en de service gekregen die ik verwachtte. ben verschillende keren geweest voor ik een besluit nam en daarna voor veranderingen die ik graag wilde werden ook uitgevoerd. topservice dus.

Prima service en kwaliteit

Dubbele betaling (fout dezerzijds) zonder te contacten teruggestort.

Prima voorlichting aanschaf Van Raam fiets

Toen wij na bezoek aan de fabriek van Van Raam in Varsseveld deze Easy Rider Compact bij Bike Totaal bestelden werden wij prima voorgelicht en konden dit type in de showroom nogmaals uitproberen. Bij de aflevering werd de 3-wieler geheel op maat afgesteld !

De betere fietsenwinkel

Top winkel, ze hebben altijd tijd voor je, en heel belangrijk ze luisteren ook naar je en denken met je mee.

Goed advies en prettige samenwerking

Ik ben goed geholpen, kreeg advies waar ik verder mee kwam. Ik heb mijn fiets nu een aantal maanden en ben er super blij mee!

Uitstekende service en advies

Uitstekende service en advies en snelle afhandeling bij een schadegeval van mijn kleindochter met een fiets die zelfs niet bij Bike totaal was gekocht.

Fijne zaak, vriendelijke mensen en oplossingsgericht. Snelle haal en brengservice voor onderhoud.

Altijd TOP geholpen, fijn personeel

Snel geholpen en krijg vaak tips. Altijd vervangend vervoer aanwezig

Heel klantgericht.

Er wordt goed met je meegedacht. Ik ben heel goed geholpen met het vervangen van mijn speedelec. De oude was niet meer te repareren. Dank Mathijs

Er werd naar mij geluisterd

Voorheen kon ik op 1 dag de reparatie plegen inclusief halen en terugbrengen van mijn fiets. Dat bleek dit jaar niet mogelijk te zijn, wat problemen in mijn agenda gaf omdat ik uitgegaan was dat het verleden een voorspelling voor de toekomst was. het was in die zin voor mij erg lastig hoewel het wel werd opgelost, toch denk ik om die reden er over mijn fiets niet langen in Soest te laten onderhouden. Op de vraag of ik u zou aanbevelen kan ik niet eenduidig antwoord geven: zou men in Soest wonen dan wel, buiten Soest dan niet

Uitstekende service en hulpvaardige personeel

Ik kan er altijd terecht van band oppompen en reparatie elektrische fiets !

Zeer goed bedrijf en fijne mensen

Koningsweg 16

3762 EC Soest

035 603 99 90

Over Bike Totaal Smeeing

Fietsspecialist Bike Totaal Smeeing in Soest is onderdeel van Bike Totaal, één van de grootste en meest bekende ketens van rijwielspeciaalzaken in Europa. In Nederland zijn meer dan 150 fietsspeciaalzaken’ aangesloten bij de succesvolle Bike Totaal-organisatie. Bike Totaal Smeeing in Soest is de (e-bike) fietsspecialist in Midden-Nederland. Vanuit onze fysieke winkel aan de Koningsweg 16 in Soest en onze webshop leveren wij zowel diverse A-merken als premiummerken.