On July 29th, I ordered a battery for my phone. They advertise some kind of D+1 delivery on their website. August 10th, I decided to contact them by email since they still haven't shipped my battery. They never answered but shipped my battery few days later. The battery doesn't fit my phone although the reference is correct. It is one or two mm too long. So I decided to complete the form to ask for a return. Same story, they never answer, they seem to purposely ignore their clients requests. Overall, awful experience: bad product, super slow shipping and non existent after sale service.
De eerste keer dat ik iets besteld heb en laatste keer
Netjes
Mooi product gekocht voor een scherpe prijs. Geen verzendkosten, heel fijn. Vriendelijke klantenservice medewerker
Perfecte afwerking en levering
Dat valt mee
Artikel is goed, heel veel te late toezending. Bah!
Ik had een verkeerde bestelling geplaatst en ze hebben binnen 5 dagen alles netjes omgeruild naar het juiste product, ze zijn fijn en omgang. Eindelijk een betrouwbare webshop voor telecom artikelen!
iK HEB EEN KABELTJE BESTELD ONDANKS MIJN DIRECTE OVERMAKING VAN HET TE BETALEN BEDRAG KREEG IK VERSCHILLENDE AANMANNINGEN. DAN CONTACT OPGENOMEN ZE GINGEN HET KABELTJE VERZENDEN TOT OP HEDEN NIETS GEKREGEN.IK VERMOED AT IK MIJN GELD KWIJT BEN.
levering kan sneller
Mrdewerker denkt met je mee, gaat zelfs bij PostNL pakketje ophalen zodat je het niet hoeft te retouneren
Snel geleverd. Prima
Ik bestelde per abuis 2x dezelfde lader maar onmiddellijk hebben ze het geld teruggestort en mijn bestelling werd ookbsnel geleverd.
zeer goede service
Er wordt niet binnen 48 uur gereageerd (zoals op de site staat) op de klant voor een retourmelding. Je moet er achteraan gaan alvorens er wordt gereageerd na 4 dagen. De producten worden niet met de originele verpakking gestuurd, maar met een simpele plastic eromheen. Op de dag dat het werd geleverd, heb ik gelijk een retourmelding aangevraagd. Na 4 dagen krijg ik eindelijk een respectloze reactie met dat ze te druk zijn en dat ik maar moet wachten en geen opdringerig gedrag moet vertonen. Wat ik uit deze gehele app conversatie heb begrepen is dat er iemand zit die geen dienst kan leveren aan de klant, die zijn of haar werk niet correct uitvoert en ook nog een grote mond heeft naar de klant toe. De klant zoekt geen amateuristisch gedrag, die zoekt kwaliteit en service, beiden hier niet verkrijgbaar. Bovendien heb ik tot op heden (na 2 weken retourneren van het product) nog steeds het aankoopbedrag van het geretourneerde product niet ontvangen! Hoe lang moet ik hier nog op wachten?
Nadat mijn kabeltje niet de goede was, is het snel opgelost.
Mijn batterij voor I-phone is geleverd maar pas na 14 dagen.
Helaas geen geld retour. Bestelling teruggestuurd... Volgens diamtelecom nooit ontvangen. Herhaaldelijk mails gestuurd gebeld. Zeer trage reactie uiteindelijk dat zending spoorloos is. Vervolgens na veel heen en weer gepraat gesprek beëindigd. 12 euro armer
Sneller dan snel geleverd, prima service.
Helaas mijn bestelling nooit ontvangen. Op het contactformulier van de klantenservice wordt niet gereageerd.
Nieuwe oplader besteld, netjes ontvangen, maar het ding doet t niet. Contact gezocht, via mail 2x, geen reactie. Via telefoon, niet te bereiken, via online formulier, geen reactie. Wat een slechte service. Inmiddels paar weken voorbij. Alsof het bedrijf niet bestaat.... Ik ga hier iig nooit meer bestellen !.
De kabel was niet de snelheid die ze beloofden.
Binnen paar dagen in huis.
Bestelde Samsung usbc oordopjes besteld die snel arriveerden, echter slechte kwaliteit! Na gemaild te hebben hierover snel geregeld door nieuwe dopjes op te sturen. Alleen jammer dat de retour kosten voor eigen rekening zijn...
Alles verliep vlot en correct
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
Diamtelecom is de webshop waar je de beste kwaliteit telefoons, tablet- en telefoonaccessoires, telefoon onderdelen en draagbare items kan verkrijgen voor de scherpste prijzen in Europa, een razend snelle bezorging en een uitmuntende klant vriendelijkheid. Wij verkopen alle denkbare accessoires van alle merken en modellen, daarbij willen wij altijd innoveren en onze klanten nog beter van dienst zijn, daarom werken wij samen met Kiyoh en vragen wij u om uw persoonlijke ervaring met Diamtelecom te beoordelen en om een review te schrijven. Deze beoordelingen en reviews zijn ook na te lezen op onze klanten pagina.