Alles gewoon super
Gekregen zoals beschreven en werkt prima. Snel geleverd
Helaas doordat het artikel niet beschikbaar was maar toch binnen een redelijke tijd geleverd.
Prima en super netjes verpakt
Goede website, snelle levering en top kwaliteit!
Originele accu, goedkoop en in 1 dag geleverd.
Retour mailtjes worden niet ontvangen!! Retouren is voor eigen rekening en risico. Dus pakje retour gestuurd en na 2 weken nog geen antwoord of geld terug.
Enig probleem bij de start van de aankoop, werd door Diamtelecom goed opgelost.
Meteen antwoord op bestelling. Snelle levering. Juist product van kwaliteit.
Super goede en snelle levering
Top bedrijf!
heel duidelijke website en snelle levering van het vervangscherm van mijn Iphone Xr!
Een goed product en volgens afspraak heel snel in huis, prima ervaring dus...
Very satisfied
Snelle en perfecte afhandeling!
goed hoesje voor mijn gsm ook mooi kleur
Tijdig en goed geleverd zoals beloofd. Spijtig dat ge steeds de info over de levering moet gaan zoeken op de website. Geen info via mail!!!! Vr. groeten
zeer goed
Snelle levering van Originele telefoon onderdelen. Ik ben er enorm blij mee!
Juiste artikel geleverd, goede kwaliteit en goed geholpen toen ik vragen had!
Originele beoordeling
Geen reactie van klantenservice en artikel nog steeds niet ontvangen
Een aanrader om bij dit bedrijf te kopen, om bovenstaande redenen. Zeer tevreden, aanrader.
Ik had een gsm-scherm besteld maar ontving nooit m'n bestelling. Ondanks dat ik bevestigingsmail kreeg, en intentie om op te sturen. Klantendienst reageert niet op m'n mails, maar ondertussen wel m'n geld kwijt...
Ik heb mijn bestelling niet gekregen
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
Diamtelecom is de webshop waar je de beste kwaliteit telefoons, tablet- en telefoonaccessoires, telefoon onderdelen en draagbare items kan verkrijgen voor de scherpste prijzen in Europa, een razend snelle bezorging en een uitmuntende klant vriendelijkheid. Wij verkopen alle denkbare accessoires van alle merken en modellen, daarbij willen wij altijd innoveren en onze klanten nog beter van dienst zijn, daarom werken wij samen met Kiyoh en vragen wij u om uw persoonlijke ervaring met Diamtelecom te beoordelen en om een review te schrijven. Deze beoordelingen en reviews zijn ook na te lezen op onze klanten pagina.