Veilig verpakt en stipt afgeleverd.
gewoon besteld en veilig betaalt met ideal.
Ik bestel mijn originele Apple en Samsung producten altijd bij Diamtelecom.
The iPhone charger I purchased doesn’t work precisely the cable does but the power plugger doesn’t!
Zie boven
Supersnel geleverd voor een prima prijs. En wat fijn is, inderdaad een origineel apple produkt.
Vlugge bestelling, dik in orde
Ik was op zoek naar een accu voor een Alcatel S1 van 2019 ik kon hem nergens anders vinden dan alleen hier
Bestelling was zoals besteld
Originele Apple batterij en correct geleverd. Zeker een aanrader.
Kreeg echter geen toegezegd mailtje wanneer mijn product geleverd zou worden
Ik ben super blij met Diamtelecom.com zij hebben mij heel goed geholpen.
Originele beoordeling
wacht reeds 2 weken, geen tracking want is met post. nog steeds geen pakje, niet tevreden,
Telaat bezorgt ik heb een week moete wachten
Vlot geleverd, origine oem producten.
Ik had levering met briefpost gekozen omdat het maar over een klein pakje ging (batterij voor gsm). Na 3 werkdagen reeds geleverd, zoals vermeld stond op de site. Alles perfect in orde. Hartelijk dank. Voor mij zeker voor herhaling vatbaar. Vriendelijke groeten
Prima site, product en prijsverhouding
Zie bovenstaand
Heb de accu in vervangen. Nu maar afwachten hoe lang die meegaat.
Ik werd keurig op de hoogte gesteld dat het hoesje die ik besteld had niet meer in de gewenste kleur aanwezig was, er werd wel een alternatief geboden.
ze sturen een kapot onderdeel en reageren niet op mijn verzoek om geld terug
Lange lever tijd. Degenererend behandeld middels what’s-Ap en later bij telefonische navraag door zogenaamde helpdesk. Niet klantvriendelijk. Had voorkomen kunnen worden door klant op de hoogte te houden van stand van zaken. Zie uw concurrenten. Was voor mij eerste en wellicht laatste keer.
Goed product! Origineel Apple en snel geleverd tegen een goede prijs!
De kleur die ik bestelde was er niet . Meteen een berichtje uit welke kleur ik wel kon kiezen. Paar dagen later bezord.
Snelle levering .rest kan nog nie oordelen heb het nog maar pas.
Gewoon super service. Ze doen wat ze zeggen. Product is van goede kwaliteit.
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
Diamtelecom is de webshop waar je de beste kwaliteit telefoons, tablet- en telefoonaccessoires, telefoon onderdelen en draagbare items kan verkrijgen voor de scherpste prijzen in Europa, een razend snelle bezorging en een uitmuntende klant vriendelijkheid. Wij verkopen alle denkbare accessoires van alle merken en modellen, daarbij willen wij altijd innoveren en onze klanten nog beter van dienst zijn, daarom werken wij samen met Kiyoh en vragen wij u om uw persoonlijke ervaring met Diamtelecom te beoordelen en om een review te schrijven. Deze beoordelingen en reviews zijn ook na te lezen op onze klanten pagina.