Product is in goede staat ontvangen.
Mijn product was alsnog niet aanwezig. Na drie dagen wachten, heb ik zelf contact opgenomen. Daarna met medewerker nieuw product gekozen. Daarna was de levering snel in huis. Goed geleverd.
Diamtelecom, hoge kortingen man en een enorme keus, ik bestel er ook vandaag nog!
Alles keurig netjes!
Snelle levering, mooi hoesje
Idem
Goede prijs, mooi product en snelle levering.
+ goed te navigeren website + gemakkelijk betaal proces + snelle levering + goed communicatie
Als ik de track & trace bekijk wordt het pakket telkens een dag later bezorgd. Tot op heden nog niets ontvangen!
Ondanks de stelling "Voor 23:59 besteld, de volgende dag geleverd" werd mijn bestelling na drie dagen verwerkt en na zes dagen geleverd
net product
Prima ervaring, alles redelijk vlot gegaan.
Vlotte verzending, goede kwaliteit
makkelijke bestelling en snelle goede bezorging
Op 5 gsms geprobeerd, toont dat gsm aan het laden is maar laadt niet op!
Originele beoordeling
Niets ontvangen, 2 mails gestuurd. Nog geen reactie.
De adaptor is prima en zeker snel geleverd.
Na een week nog steeds niet ontvangen . Na berichtje met spoed geleverd
Originele beoordeling
Nog steeds niet ontvangen!!!
Products zo als omschreven.
Product is goed en snel geleverd
Besteld ging snel bevestiging met betaling via ideale duurde lang en tot nu toe na bijna 1 week wachten nog steeds niks ontvangen?
Na drie dagen een mail gestuurd of de producten nog geleverd zouden worden. Na 5 dagen nogmaals gemaild. Op beide mails geen reactie. Spullen zijn wel geleverd maar niet zoals op de site staat de volgende dag.
per mail een vraag gesteld, werd zelfde dag gebeld en antwoord gekregen
Snel bezorgd. Goed product.
Product is binnengekomen en snel. Zeker een aanrader.
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
Diamtelecom is de webshop waar je de beste kwaliteit telefoons, tablet- en telefoonaccessoires, telefoon onderdelen en draagbare items kan verkrijgen voor de scherpste prijzen in Europa, een razend snelle bezorging en een uitmuntende klant vriendelijkheid. Wij verkopen alle denkbare accessoires van alle merken en modellen, daarbij willen wij altijd innoveren en onze klanten nog beter van dienst zijn, daarom werken wij samen met Kiyoh en vragen wij u om uw persoonlijke ervaring met Diamtelecom te beoordelen en om een review te schrijven. Deze beoordelingen en reviews zijn ook na te lezen op onze klanten pagina.