Netjes en betrouwbaar goede prijs

Een mooi smaragdgroene cover besteld. Goede prijs. Gratis verzonden. Netjes e-mails ontvangen over de status van bestelling.

• Wat vindt u van onze betrouwbaarheid?
  • Hoe vindt u dat wij onze afspraken nakomen? N.v.t.
  • Bent u eerste keer klant of vaker klant geweest? Eerste keer klant

Ik bestel er nooit meer iets.

Ik had op 18 februari 2022 een bookcase besteld voor een samsung a32 voor 9,95 Er stond bij het bestellen niet bij voor 4g of 5g. Ik heb een 5g dus de bookcase was te klein. Ik heb netjes gebeld met de mededeling dat hij niet paste en terug wilde sturen. Ik kreeg als antwoord gooi maar weg , want is te duur om terug te sturen. Toch per post terug gestuurd. En je voelt het al aankomen de bookcase is niet in Rotterdam aangekomen. Het is nu 9,95 die ik niet terug krijg. Jou iets duurders bestellen, dan kun je ook naar de centen fluiten. Ik heb van diamtelecom niets meer nodig.

• Bent u eerste keer klant of vaker klant geweest? Eerste keer klant

Goed maar volgens mijniet kompleet

Alleen ik weet niet dat de c kabel erbij hoort want zat er niet bij wel de oplader maar zonder kabel

slechte klantenservice

Omdat ik een product terug wil sturen dat niet voldoet stuur ik een mailtje om dat te melden. Na vijf dagen nog geen reactie. Klantenservice gebeld, mailtje niet te vinden, o ja, toch, "foutje van collega". Vervolgens probeert meneer mij om te praten het artikel niet terug te sturen((!), het is maar een artikel van 9,95, "dan moet u helemaal naar het postkantoor." Zoiets heb ik nog niet eerder meegemaakt. Ik heb de man duidelijk gemaakt dat ik dat bedrag, hoe klein ook, terug wil. Dat is een principekwestie. Misschien de mensen van de klantenservice nog eens een cursus aanbieden?

• Wat vindt u van onze betrouwbaarheid?
  • Hoe vindt u dat wij onze afspraken nakomen? N.v.t.
  • Bent u eerste keer klant of vaker klant geweest? Eerste keer klant

Snelle levering van de juiste goederen

Prima kwaliteit, accurate levering

• Bent u eerste keer klant of vaker klant geweest? Vaker klant geweest

Product defect, aankoopbedrag terug gekregen

Oortjes bestelt bij Diamtelecom en ontvangen. Helaas werkte de oortjes niet naar behoren. Bij bellen geen gehoor maar uiteindelijk wel teruggebeld. Geld terug gekregen naar aanpassen van de review.

Ongekend snelle bezorging

• Wat vindt u van de snelheid/levertijd?
  • Wat vindt u van onze betrouwbaarheid? N.v.t.
  • Bent u eerste keer klant of vaker klant geweest? Eerste keer klant

Tot op heden niks ontvangen

Jullie vragen om een beoordeling terwijl ik mijn aankoop nog niet binnen heb. Donderdag verstuurd en nu maandag nog niks binnen.

Bestelling na 3 weken nog steeds niet ontvangen

Slecht. Na 3 weken nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Reageren niet op e-mal en zijn telefonisch slecht bereikbaar. Waardeloos bedrijf

Prima levering

Lekker snel in huis

Super tevreden

Snelle service, duidelijke communicatie over levering, artikel is goed verpakt en voldoet aan m'n wensen

• Bent u eerste keer klant of vaker klant geweest? Eerste keer klant

Ik heb het goed ervaren, snelle levering en correct

• Bent u eerste keer klant of vaker klant geweest? Eerste keer klant

Er was van een bepaalde kleur geen cover meer. Zij hebben mij dan direct gebeld en keuze gegeven van welke kleur dat ze nog waren. Snelle levering.

Voldoende

Na telefonisch contact wordt het product keurig op gestuurd maar niet binnen de termijn dat het bedrijf zegt op de website8 dus ga daar maar niet vanuit het product wat inmiddels is geleverd voldoet aan de eisen van wat ik er van verwacht had verder zijn de mensen prettig in omgang en de service is verder oké

• Bent u eerste keer klant of vaker klant geweest? Eerste keer klant

Snelle en goede verzorging van mijn bestelling

Dit wordt mijn adres voor mij, Een betrouwbare adres voor meerdere bestellingen

Slechte klantenservice

Mijn hoesje was te klein, ik had gevraagd of ik deze kon ruilen (uiteraard ervoor betalen) maar die optie werd niet geboden . Kon 1 euro korting krijgen als ik een nieuwe bestelde. Ik maak zelf wel uit of ik 4 euro besteed aan het terugverzenden ,wat het argument was en ook dat ik weken op mijn geld moest wachten. Hier bestel ik dus nooit meer. Je kunt ze alleen telefonisch bereiken en je krijgt continu te horen dat er een volle voicail box is

• Bent u eerste keer klant of vaker klant geweest? Eerste keer klant

Na een kleine fout alles hersteld

Best jammer dat er door post nl telkens een fout word gemaakt waardoor andere bedrijven de dupe zijn. Uiteindelijk contact gehad en het probleem is opgelost. PostNL bedankt weer. Daim telecom super gasten en zeker een aanrader

• Bent u eerste keer klant of vaker klant geweest? Eerste keer klant

Levertijd niet zoals beloofd, maar product prima in orde

Bij Diamtelecom op 7 maart een 45 Watt Samsung adapter besteld. Volgens de website "op voorraad" én de slogan bovenaan de website geeft aan: "Voor 23:59 uur besteld, morgen op de post!". Dit was één van de redenen waarom ik de adapter hier besteld had, maar ook de prijs was erg voordelig. Ik zou de bestelling volgens de slogan op de website dan ook 9 maart in de brievenbus moeten ontvangen. Natuurlijk kan het gebeuren dat door drukte bij de bezorgdienst het 1 of 2 dagen langer zou duren, echter op de website bleef de status ook alsmaar op "Wacht op verzenden" staan. Een maal een contactformulier ingevuld, 1 maal een ticket aangemaakt en 1 maal gebeld. Helaas op alle drie geen reactie. Op 15 maart, 8 dagen na het bestellen(!) kreeg ik een email met de melding dat de bestelling was verzonden en op 16 maart viel deze netjes op de deurmat. Met de adapter zit het wel goed, deze doet wat ie moet doen. Dat maakt het dan voor een groot deel weer goed. Als ze hadden laten weten waarom de levering vertraagd was door een reactie te geven op het contactformulier of het aangemaakte ticket dan had ik er minder moeite mee gehad. Ik heb voor het eerst iets gekocht bij Diamtelecom en de eerste indruk is dan het belangrijkst. Op het gebied van de beloofde tijd te leveren en contact een onvoldoende.

• Bent u eerste keer klant of vaker klant geweest? Eerste keer klant

Kapot artikel ontvangen, ik moet hem retour sturen en dan pas krijg ik een vervangend artikel

Ik had weinig vertrouwen in het bedrijf. Na een week nog steeds geen artikel ontvangen. Ik heb gebeld en gevraagd wanneer het artikel verzonden zal worden. De medewerker gaf aan dat er een ander order tussen kwam (op de site stond vandaag besteld morgen in huis) ik gaf de medewerker aan, dat ik veel negatieve reacties gelezen heb en dat ik me zorgen maak om de service en kwaliteit. Medewerker gaf aan dat het artikel dezelfde dag verzonden ging worden en dat ik me echt geen zorgen moet maken. De artikelen zijn orgineel en van goede kwaliteit. Product kwam na 2 dagen aan. Ik had hem direct getest en daar was het al... Hij werkt niet. Het artikel zat niet in een orgineel verpakking van samsung. De qr code klopte niet met het product De dag erna gebeld met dezelfde medewerker aangegeven dat ik een oplossing wens. Medewerker geeft aan dat ik het artikel retour moet sturen. Het zou 2 weken duren en dan kreeg ik een nieuw product. Ik heb gevraagd of ze niet een alvast konden sturen, nee dat ging niet. Ik heb uitgelegd dat het vertrouwen compleet weg was, na een loze belofte en de reviews, kapotte artikel en geen orginele verpakking. De medewerker gaf aan dat ik hem emotioneel aan het manipuleren was en dat ik moest herhalen net als een kind wat hij had aangeboden als oplossing. Hij gaf aan dat ik de tijd in mijn gesin moet steken in plaats van de discussie met hem aan te gaan!! Een enorm onprofessionele medewerker dus ! Hij wilde niet mee denken aan een oplossing. Hij gaf aan dat het maar om een product van 25 euro gaat en niet om een woning. Ik moest maar een nieuwe bestellen en wachten op mijn geld. Nooit meer bij dit bedrijf !

Ze leveren goede producten

Alleen de bezorging van mijn telefoon batterij duurde wat lang, maar ik had mijn reparatie ver van tevoren gepland dus de batterij kwam precies op tijd met de andere benodigde spullen. De batterij zit er nu in en werk goed!

• Bent u eerste keer klant of vaker klant geweest? Vaker klant geweest

Vriendelijke kerel

Vriendelijke kerel, behulpzaam om bestelling te veranderen, doet vooral niet moeilijk bij een artikel dat is niet goed is of teveel besteld is

Snel binnen en goed

Snel en goed

• Bent u eerste keer klant of vaker klant geweest? Eerste keer klant

Producten zijn top, leverings termijn klopte niet

de hoesjes zijn wat we er van verwachten. Maar de verzending duurde langer dan aangegeven.

Corkstraat 46

3047 AC Rotterdam

Over Diamtelecom

Diamtelecom is de webshop waar je de beste kwaliteit telefoons, tablet- en telefoonaccessoires, telefoon onderdelen en draagbare items kan verkrijgen voor de scherpste prijzen in Europa, een razend snelle bezorging en een uitmuntende klant vriendelijkheid. Wij verkopen alle denkbare accessoires van alle merken en modellen, daarbij willen wij altijd innoveren en onze klanten nog beter van dienst zijn, daarom werken wij samen met Kiyoh en vragen wij u om uw persoonlijke ervaring met Diamtelecom te beoordelen en om een review te schrijven. Deze beoordelingen en reviews zijn ook na te lezen op onze klanten pagina.