Het originele product van Apple is niet overal verkrijgbaar tegen deze prijs.
After mail to diamtelecom I Just recived answer "we can do nothing". Thank you. Not recommended.
Tijdens bestelling gingen er een aantal dingen fout waardoor telefonisch contact noodzakelijk was. Telefonisch niet makkelijk bereikbaar maar uiteindelijk werd het goed opgelost. De levering duurder wat lang en ik heb per mail gevraagd naar de status. Ik ontving een mail waar in stond dat teveel mailtjes niet handig was want dat hield het personeel van het werk af en dan zou de levering vertragen. Persoonlijk denk ik dat Diamtelecom zich organisatorisch een beetje moeten verbeteren waardoor deze mailtjes niet nodig zijn. Het product was in uitstekende staat afgeleverd en functioneert goed. De telefoongesprekken waren vriendelijk.
Nogmaals netjes afgeleverd. Post doet er er lang over. Maar daar kunt u wrs niets aan doen
Ik had een oplader besteld het duurde wel wat langer tot ik hem binnen kreeg, had hem pas naar 4 dagen binnen het is wel een geod bedrijf ze hebben mij goed te woord gestaan via de telefoon
Eem oplaadkabel en stekker voor een Apple IPhone gekocht. Was geen Apple product. Werkte niet naar behoren. Teruggestuurd in overleg met eigenaar. Na 6 weken pas krijg ik berichtterug eigenaatzegt dat de kabel en stekker gewoon werken. Ik wilde de koop ongedaan maken maar krijg geen medewerking van Diamtelecom. Deze zegt nu dat ik eerst nog eens 4,95 euro moet betalen voordat ik mijn producten terug krijg.!!!!!!. Als ik deze niet betaal vernietigd hij mijn producten.! Hoe verzind hij het. Ga de geschillencommisie inschakelen. KOPP HIER NIET.
Super geholpen en snel geleverd altijd goede service
Levertijd had ik graag iets sneller gehad. Maar geen probleem
Geweldige service...snel en verzorgd verstuurd Meedenkend
Uitstekend.
Helaas was het product niet meer nodig. Dit mede omdat post.nl mega vertraging had met leveren. Ondanks dan het product retour gezonden. Geloof het of niet maar wederom gaat het mis bij post.nl Na een mail wisseling belden de eigenaar me zelf om om samen tot een oplossing te komen.. simpel zegt de beste man. We betalen je geld retour en nemen ons verlies.. Dat is nog is een bedrijf van vertrouwen en oplossen!
Originele beoordeling
Zeer onvriendelijke mail wisseling en duurt dagen voor dat je je pakket kan ontvangen.
Nette website met veel producten. Keurige verpakking en snelle bezorging.
Nadat 2 keer gebruikt is werkt het nietmeer
vlotte regeling via de post van rottedam tot bij ons aan de Franse grens in Belgie Beschermhoes voor telefoon voldoet aan de kwaliteit Van harte dank
snel geleverd, precies wat ik zocht. Accu is prima.
Ik had een adapter besteld met bewust een laadkabel voor een ander type adapter (twee items paste dus niet bij elkaar). Toen kreeg ik een belletje of dit wel klopte, heel netjes en oplettend van Diamtelecom. Verder is mijn order keurig geleverd volgens afspraak
Iphone 8 plus orginele batterij gekocht wel een week moeten wachten terwijl deze op de site stond op voorraad deze deed het niet gebeld en een nieuwe gekregen. Deze werkt perfect
Mooie telefoonhoes snel ontvangen voor een redelijke prijs
Ze hebben een snelle levering
Heb vrijdag 20:00 besteld en pas dinsdag pakket ontvangen. Dat vond ik een beetje jammer, maar verder producten goed ontvangen en van goede kwaliteit !
Goede kwaliteitsproduct en snel geleverd !
Product ziet er uit als beschreven, werkt goed en tijdig geleverd.
Bestelling is vlot verlopen. Zeer tevreden.
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
Diamtelecom is de webshop waar je de beste kwaliteit telefoons, tablet- en telefoonaccessoires, telefoon onderdelen en draagbare items kan verkrijgen voor de scherpste prijzen in Europa, een razend snelle bezorging en een uitmuntende klant vriendelijkheid. Wij verkopen alle denkbare accessoires van alle merken en modellen, daarbij willen wij altijd innoveren en onze klanten nog beter van dienst zijn, daarom werken wij samen met Kiyoh en vragen wij u om uw persoonlijke ervaring met Diamtelecom te beoordelen en om een review te schrijven. Deze beoordelingen en reviews zijn ook na te lezen op onze klanten pagina.