Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Prima kwaliteit en snelle levering
Goed verpakt snel geleverd.
Alles ging snel en makkelijk
Snelle service en een aantrekkelijke prijs! Zeker een aanrader
Super!!!
De batterij kwam nog wel redelijk snel. Op wornsdag besteld en zaterdag binnen. Na deze geprobeerd te hebben , bleek hij niks te doen, ook niet in een andere iphone van hetzelfde merk. Mail gestuurd en batterij netjes terug gestuurd. Nooit geen bericht terug ontvangen en geen geld gezien.
Snelle levering.
Als je een ‘originele’ apple adapter hier wilt kopen. Niet doen! ze zijn nep. Dat kun je zien aan de tekst die op de adapter staat, onder het apple logo. Er staat “made in Californ” dit moet natuurlijk “made in California” zijn. door de adapter is me kabel kapot gegaan.
Snel en correct geleverd
Want zodra je 1x wat besteld bij Diamtelecom wordt je compleet gestalked met meerdere mails per week of je toch echt niet een review wilt plaatsen.....
Goed geregeld alleen jammer heb ik het doosje er niet bij gekregen waar ik m ieder keer in kan opbergen. Voor de rest netjes zoals afgesproken geleverd
Alles was in orde
Helaas geen originele Samsung lader jammer want de Losse labels zijn wel origineel
Snelle levering. Product ontvangen zoals beschreven.
Ze zeggen vandaag besteld, morgen in huis. Bij mij was dit pas na 2 maand. over het product zelf niks mis mee, maar ik zal niet nog een keer hier kopen.
Leuke producten niet duur
Snelle afhandeling en ontvangen produkt was prima.
Kleine bestelling, maar toch prima en snel geleverd.
Tip top geleverd zoals aangekondigd
Originele beoordeling
Ik heb de MagSafe oplader besteld op de website staat voor 23 uur besteld morgen in huis ik dat was ook niet waar toen kwam de oplader en hij doet het niet. Ja
Heldere website, makkelijk bestellen, goede producten en heel vlotte levering.
Not even close to the original, is not the quality that I expected for this price
Snelle levering, doet het prima.
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
Diamtelecom is de webshop waar je de beste kwaliteit telefoons, tablet- en telefoonaccessoires, telefoon onderdelen en draagbare items kan verkrijgen voor de scherpste prijzen in Europa, een razend snelle bezorging en een uitmuntende klant vriendelijkheid. Wij verkopen alle denkbare accessoires van alle merken en modellen, daarbij willen wij altijd innoveren en onze klanten nog beter van dienst zijn, daarom werken wij samen met Kiyoh en vragen wij u om uw persoonlijke ervaring met Diamtelecom te beoordelen en om een review te schrijven. Deze beoordelingen en reviews zijn ook na te lezen op onze klanten pagina.