dat was het
Alles is vlot verlopen. Wellicht per vergissing kreeg ik op een bepaald moment een melding dat mijn betaling nog niet uitgevoerd was, terwijl dat wel zo was, maar dat was duidelijk een misverstand. Daarna heb ik op tijd het hoesje voor mijn smartphone in uitstekende orde ontvangen.
Betrouwbaar
Had een 1 ampere samsung oplader besteld maar een zwaardere 2 ampere ontvangen na een belletje de volgende dag al de juiste oplader ontvangen en de zwaardere oplader mocht ik zelfs houden Top service dus
Super snel en keurig verzonden !!
Op 23/09 een bestelling geplaatst, en betaald. Niks meer van gehoord, of ontvangen. Dus maar zelf ( op 02/10 ) contact opgenomen, waarop ik 3 dagen later antwoord krijg, dat mijn bestelling niet beschikbaar is, en dat ik een andere keuze moet maken. Ik antwoord meteen dat ik hiermee akkoord ga, en maak mijn nieuwe keus bekend. Alweer verloopt er een week van stilte, en stuur ik nu een wat geagiteerde mail. En dan wordt ik telefonisch gecontacteerd om mijn keuze, en mijn bestelnummer te bevestigen. Ondanks alles heb ik beheerst, en beleeft geantwoord, op de hoop, van een "snelle afhandeling". Op het moment van dit schrijven ( 1 week later ) heb ik mijn bestelling nog steeds niet mogen ontvangen, maar wel werd er een uitnodiging gestuurd om dit bedrijf te beoordelen. Blijkbaar valt mijn bestelling niet onder de slogan : "vandaag besteld, morgen op de post". Hoe zou ik voor zoveel desinteresse nog een positieve beoordeling kunnen geven?
Goede prijs.
Het geleverde snoertje leek niet werkend door waarschijnlijk een productie fout. Na contact een nieuwe toegestuurd, netjes!
Geweldige service
Supere dienst na verkoop!!!
Originele beoordeling
Ik kan jullie nog niet beoordelen want ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. In mijn brievenbus lag er niets!!! En ik hen geen Postman aan mijn deur gehad!!!
Ik heb mijn order een paar weken geleden gecanceld. De order is hierna ook niet aangekomen maar ik heb nog steeds niet mijn geld terug. Ik hoop daarom dat iemand van jullie klantenservice dit bericht leest en er iets aan gaat doen want het is echt een schande hoe jullie handelen.
De akg oortjes van samsung spelen ok maar degene die ikzelf bij mijn samsung s8+ had bij aankoop hebben veel diepere bass en hebben een helderdere sound. Maar al bij al oke! Dankuwel. Mvg Dieter
Alles zonder problemen verlopen. Originele Apple lader. Enkel de mailtjes om te beoordelen waren er al vóór ik de lader ontvangen had.
Prima bedrijf.
Het was het juiste product. Ik vind de levertijd wat lang.
De levering van de bestelling ging super goed en snel. Helaas moest ik het product retourneren, het retourproces begint met de telefonische melding. Na een paar keer gebeld te hebben, werd ik uiteindelijk teruggebeld. En dan geef ik netjes de reden van retour, en krijg te horen dat mijn “verhaal” niet geloofwaardig is! En dat mijn product zeker gecontroleerd zou worden op eventueel gebruik. Ik begrijp dat je niet alles zomaar mag retourneren, maar de door mij gekocht product wel. En dat je dan bijna ingepraat wordt dat je het product misschien toch gebruikt hebt… belachelijk.
Originele Apple IPhone SE batterij besteld. Geen imitatie maar gewoon origineel Apple. Keurig snel geleverd. Volgende keer weer!
De batterij op 7 oktober besteld en betaald. Werd op 14 oktober naar mijn postadres verzonden. Op zaterdag 16 oktober per brievenbus post ontvangen. De batterij was keurig verpakt. Niet overdreven. Er was een keurige flyer bijgesloten. Met bedankje en informatie voor het geval van eventueel retour. Dat is niet nodig, want de batterij voldoet aan de verwachting.
Snelle levering van het product voor een prima prijs. Helaas is het bestelde telefoonhoesje niet helemaal goed doorgestikt en wordt er geen oplossing aangeboden door Diamtelecom. Dat laatste is jammer, daarom 1 ster minder.
goed geleverd , het was wat ik bestelde prima
Keurig op tijd geleverd , maar ik heb het verkeerde artikel besteld.
Snel besteld en in huis
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
Diamtelecom is de webshop waar je de beste kwaliteit telefoons, tablet- en telefoonaccessoires, telefoon onderdelen en draagbare items kan verkrijgen voor de scherpste prijzen in Europa, een razend snelle bezorging en een uitmuntende klant vriendelijkheid. Wij verkopen alle denkbare accessoires van alle merken en modellen, daarbij willen wij altijd innoveren en onze klanten nog beter van dienst zijn, daarom werken wij samen met Kiyoh en vragen wij u om uw persoonlijke ervaring met Diamtelecom te beoordelen en om een review te schrijven. Deze beoordelingen en reviews zijn ook na te lezen op onze klanten pagina.