Product heeft een leverdatum van 1a2 werkdagen op de site. Dus wij besteld en komt het product pas na een week. Gebeld en daar te horen gekregen dat het niet op voorraad is en besteld moet worden. Op de opmerking om de site dan aan te passen was het antwoord teveel werk. Wij hadden juist besteld ivm de snelle levering. Tip, werk de site voldoende bij.
Alles perfect in orde, betaling, levering zeer correct. Zeer5 aan te bevelen.
maar de batterij houdt het ongeveer 5uur vol bij weinig gebruik
Snelle service, klantvriendelijk mailverkeer en het opgestuurde product was uitstekend.
Prima kwaliteit en snelle levering.
Snelle levering van usbc oplader.
ik heb verkeerde bestel gedaan. een email naar Diamtelecom gestgestuurd, na halfuurje heb ik telefonisch van medewerker. Hij heeft mijn probleem opgelost. Ik heb mijn juiste bestel in 2de dag gehad.
Goede product levertijd was een beetje langer dan verwacht maar uiteindelijk zeer goed.
Op tijd bezorgd.
Zeer plezierig
Makkelijk te vinden en te bestellen. Snelle levering zonder verzendkosten. Mijn vaste website als het gaat om het bestellen van mijn telefoonhoesjes.
Mooi hoesje, prima levering.
Info over jouw product duidelijk, prijs en levering prima. Geleverd in 5 dagen
Het product, een Samsung kabeltje, werkt prima. Ik had het hier besteld omdat het de volgende dag bezorgd zou worden. Het werd 3 dagen later. Ook staat er nergens op het kabeltje "Samsung". Vreemd. Maar goed het werkt prima. Ik had over de levering gebeld. De klantenservice is zeer vriendelijk en snel en makkelijk bereikbaar. Daar is niks op aan te merken. Daarvoor 5 sterren.
Helaas had ik het verkeerde telefoonhoesje besteld. Na meerdere keren tevergeefs te hebben geprobeerd contact te krijgen met Diamtelecom via mail, telefoon en formulier op website ben ik op internet reviews gaan lezen. Deze waren niet zo goed en ik durfde mijn aankoop dan ook niet retour te zenden. Maar ik werd, toch nog, terug gebeld door Diamtelecom en degene aan de telefoon overtuigde me ervan het pakje terug te sturen zodat ik mijn geld terug kon krijgen. Je moet een beetje geduld hebben, ze nemen wat langer de tijd om retouren te behandelen dan de meeste andere webwinkels. Maar ik heb mijn geld keurig retour gehad.
tevreden
Wat per post wordt verzonden zou het fijn zijn als de klant vooraf geïnformeerd wordt dat het verzonden is.
Ik heb gekregen mijn bestelling na de 10 dagen
nieuwe accu heeft zelfde probleem als de oude
De juiste product
Originele beoordeling
Niets ontvangen?
U vraagt mij naar mijn ervaring terwijl ik nog niets heb ontvangen. Ik kán aldus de kwaliteit niet beoordelen
snelle levering. TOP !!!!!!!!!!!
Goed product uitstekende Kwaliteit. Ik kom zeker bij jullie terug
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
Diamtelecom is de webshop waar je de beste kwaliteit telefoons, tablet- en telefoonaccessoires, telefoon onderdelen en draagbare items kan verkrijgen voor de scherpste prijzen in Europa, een razend snelle bezorging en een uitmuntende klant vriendelijkheid. Wij verkopen alle denkbare accessoires van alle merken en modellen, daarbij willen wij altijd innoveren en onze klanten nog beter van dienst zijn, daarom werken wij samen met Kiyoh en vragen wij u om uw persoonlijke ervaring met Diamtelecom te beoordelen en om een review te schrijven. Deze beoordelingen en reviews zijn ook na te lezen op onze klanten pagina.