Duurde lang eer dat het pakje kwam
Accu voor samsung tablet besteld en de volgende in huis . Tablet werkt weer naar behoren.
Snelle levering, mooi assortiment, correcte prijzen en zeer belangrijk: meedenkend met de klant. De complimenten.
Klantenservice schelt je verrot en praten erg asociaal als je normaal wat vraagt , oplader word niet in samsung verpakking verstuurd en werd niet op de hoogte gehouden
prima, vlot, en keurig.
Snelle leertijd en goede informatie, ook tijdens de bezorging.
Simpel bestelproces en bijzonder vlot geleverd. Super tevreden met Diamtelecom!
Duidelijke informatie over de bestelling vanaf het moment van de bestelling tot ontvangst
Zie hierboven
Prima service, snelle levering! Bedankt!
Het gevraagde de volgende dag in huis
Goede snelle service! Met top producten. Ik zou zeker opnieuw bestellen bij deze website.
Na mijn digitale bestelling werd ik gebeld vanwege een mogelijke fout in mijn bestelling. Erg prettige communicatie en wat een service dat men zó meedenkt! Ondanks de sneeuwval en gladheid lag het bestelde product de volgende dag al op de mat. Top!
Snel en servicegericht.
Ik ben zeer te vrede over de levering Van de battarijen
Geen telefoon hoesje gekregen, omdat de straatnaam niet klopte. Waardeloos geen korting en geen geld terug. Ik bestel hier nooit weer wat.
Levering duurde wel langer dan normaal, maar kan het door de corona-omstandigheden wel begrijpen. Heb ter compensatie gratis oordopjes bij mn bestelling gekregen.
Diam was de voordeligste in vergelijking en bestellen, betalen en levering verliep soepel, snel en netjes. Top!
Wij zijn echt tevreden van de kwaliteit
De eerste keer hier besteld, maar ga ik zeker onthouden. Ging prima, voor een redelijke prijs.
Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, ik vind het erg lang duren.
Artikel snel geleverd in originele Apple verpakking. Goede prijs ook.
Dag Diamtelecom team, ik had in begin niets van jullie gehoord van mijn bestelling jullie hebben dan en mail terug gestuurd dat het artikel niet meer had in mijn kleur dat ik wou I pat hoes bruin maar ik vind het ook mooi in het zwart, bedankt...
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
Diamtelecom is de webshop waar je de beste kwaliteit telefoons, tablet- en telefoonaccessoires, telefoon onderdelen en draagbare items kan verkrijgen voor de scherpste prijzen in Europa, een razend snelle bezorging en een uitmuntende klant vriendelijkheid. Wij verkopen alle denkbare accessoires van alle merken en modellen, daarbij willen wij altijd innoveren en onze klanten nog beter van dienst zijn, daarom werken wij samen met Kiyoh en vragen wij u om uw persoonlijke ervaring met Diamtelecom te beoordelen en om een review te schrijven. Deze beoordelingen en reviews zijn ook na te lezen op onze klanten pagina.