Eerste keer besteld, dus we zien hoe het vaker gaat lopen!
Fijne mensen. Werd gelijk gebeld en alles netjes kunnen bestellen en afeonden
Ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling
Oplader werkt goed en laadt snel op. Mooie prijs en snel geleverd.
Prima verpakt, website helder, snel verstuurd, ovrrzicht vsn bestelling helder en duidelijke stappen van het verzendproces. Ik zeg doen!
Goede site en snelle levering
mooie snelle afhandeling
Snel geleverd en kreeg wat er stond voor een goede prijs!
Zit lekker
Duidelijke website, snelle bezorging
Prima webshop! Levering was ook super snel.
Goede product en snelle levering.
Top bedrijf! Vriendelijk, behulpzaam, goede service. Levering conform afspraak. In een woord top. Nogmaals hartelijk bedankt voor jullie hulp en expertise.
Ik kreeg een onterecht verzoek om te betalen , terwijl ik dat al via Ideal gedaan had bij de bestelling. Het bleek dat er een mysterieuze tweede bestelling was geweest die wij niet geplaatst hadden en ook niet ontvangen hebben De snoertjes blijken niet op de tablet te passen . Kan ik deze kosteloos terugsturen ?, het gaat om het snoer dat bij de adapter hoorde en een reservesnoertje (ongeveer 5,95 of 6,95) De snoertjes hadden een te brede stekker voor de tablet
Super service !
ik ben erg tevreden snelle levering alles volgens afspraak
Goede prijzen
Batterij vandaag ontvangen en direct ingebouwd. Helemaal blij met de kwaliteit en prijs waarvoor ik het heb kocht
Snelle levering! Ook echt wat je besteld!! Niks namaak
Ik had nieuwe Samsung micro usb kabels nodig omdat de originele na zo veel jaar versleten waren en breuken hadden. Gewoon even nieuwe besteld en die werden snel geleverd via de post. Makkelijke site ook. Goed te vinden.
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
Diamtelecom is de webshop waar je de beste kwaliteit telefoons, tablet- en telefoonaccessoires, telefoon onderdelen en draagbare items kan verkrijgen voor de scherpste prijzen in Europa, een razend snelle bezorging en een uitmuntende klant vriendelijkheid. Wij verkopen alle denkbare accessoires van alle merken en modellen, daarbij willen wij altijd innoveren en onze klanten nog beter van dienst zijn, daarom werken wij samen met Kiyoh en vragen wij u om uw persoonlijke ervaring met Diamtelecom te beoordelen en om een review te schrijven. Deze beoordelingen en reviews zijn ook na te lezen op onze klanten pagina.