Netjes en snel afgehandeld
Snel goedkoop
Na de bestelling, meteen bevestiging binnen gekregen. Wordt goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling wordt verzonden, track & trace code erbij. Netjes verzorg allemaal.
Prima, makkelijk, snelle leveringstijd.
mwoh
Het artikel dat is geleverd werkt niet. Het gaat om een iphone 7 accu. Apps gaan niet goed open, batterij laat niet op, als je deze op de lader zet blijft de accu op de zelfde percentage. Ik wil dit retourneren, heb al een bericht gestuurd maar nog geen reactie terug ontvangen hoe dit op te lossen is. Wacht nog op reactie ! Mvg Nitin
Prima service. Snelle levering.
Oplader in doos besteld als cadeau zoals afgebeeld stond. Kreeg 2 laders zonder doos. Leek wel 2e hands Verkoper gesproken die vond dat het in de omschrijving goed stond vermeld en kon zich niet in de misleiding vinden terwijl er ook laders zonder dozen staan afgebeeld.
Goede website, snelle levering. Alles in orde
Ik kreeg geen info over hoe het stond met de verzending. Nooit eerder besteld dus dacht dat het niets zou worden maar net op tijd ondanks lang wachten toch ontvangen. Dank.
Waarschijnlijk door Corona duurde de levering iets langer.
Originele beoordeling
Nog niks ontvangen na vijf dagen
Wacht nog de levering af
Na een email over een bestelling werd ik snel gebeld door een vriendelijke medewerker. De bestelling werd snel afgeleverd.
Snelle levering zoals beloofd en netjes verpakt.
Zoekend naar een extra lader specifiek voor mijn telefoon, konden zij deze tegen een lage prijs aanbieden en uit voorraad leveren, iets wat bij de grote blauwe internetreuzen niet mogelijk was. Track & trace liep wat in de soep door de kerstdrukte, maar dat kun je de winkel niet aanrekenen. Uiteindelijk was het pakketje sneller binnen dan dat de tracking aangaf. Op een email werd binnen twee uur gereageerd (op zondag), da's ook heel netjes.
Super de services
Heel snel geleverd super
`prima.
Prima snoertje, snel geleverd.
Goed product en snel geleverd
Snelle en correcte levering, product werkt uitstekend!
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
Diamtelecom is de webshop waar je de beste kwaliteit telefoons, tablet- en telefoonaccessoires, telefoon onderdelen en draagbare items kan verkrijgen voor de scherpste prijzen in Europa, een razend snelle bezorging en een uitmuntende klant vriendelijkheid. Wij verkopen alle denkbare accessoires van alle merken en modellen, daarbij willen wij altijd innoveren en onze klanten nog beter van dienst zijn, daarom werken wij samen met Kiyoh en vragen wij u om uw persoonlijke ervaring met Diamtelecom te beoordelen en om een review te schrijven. Deze beoordelingen en reviews zijn ook na te lezen op onze klanten pagina.