Leuke hoes en voordelig geslaagd en de kwaliteit is goed. Stevig en ik ben er heel blij mee.
Good service!
batterij voor tablet besteld Snelle levering en een prima passend product Top
snelle levering prima
Ik had een telefoonhoes besteld helaas was dit een zwakkere en ging deze vrijwel meteen stuk. Ik krijg een nieuw hoesje opgestuurd. En ik hoef de oude niet te retourneren. Top service!
Ik heb besteld Maar niet ontvangen..binnen paar dagen krijgt niuwe ipv van levering door bezorger goei bedrijf en klanten service..top
Eerst kon men het product niet vinden, maar later na telefonisch contact is men blijven zoeken mrt resultaat.
supersnelle service
Voor de eerste keer hier besteld een magsafe 60W adapter, maar alles goed verlopen en snelle levering!
Voor de eerste keer hier besteld, maar alles goed verlopen en snelle levering
heel tevreden
Goeie product
Dit was onze eerste keer da we wat bestelden.
Goed en snel.
snel geleverd zoals ik verwacht.. prima zo en vooral zo doorgaan.
Levering en prijs zijn prima, echter wanneer er een product onder garantie terug moet zal je zelf regelmatig contact moeten opnemen want anders gebeurt er niets meer. Retour proces is niet in orde.
Doe wat ze beloven.
Zeer vlotte en correcte verwerking van de order. Ik bestelde eerst een verkeerd model telefoonhoesje. Kwam er na een uur achter. Mail gestuurd om die order te cancellen. E order werd gecancelled en het betaalde bedrag Werd meteen teruggestort. Nieuwe order geplaatst en binnen enkele dagen geleverd.
Simpel,met de goede uitleg en de geleverde gereedschap
Een goede en snelle levering kan meer mensen aanbevelen
Goeie prijs/kwaliteit.
Vlot verlopen volgens afspraak,
Mijn tablethoes snel bezorgd. Mooi produkt voor prima prijs .
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
Diamtelecom is de webshop waar je de beste kwaliteit telefoons, tablet- en telefoonaccessoires, telefoon onderdelen en draagbare items kan verkrijgen voor de scherpste prijzen in Europa, een razend snelle bezorging en een uitmuntende klant vriendelijkheid. Wij verkopen alle denkbare accessoires van alle merken en modellen, daarbij willen wij altijd innoveren en onze klanten nog beter van dienst zijn, daarom werken wij samen met Kiyoh en vragen wij u om uw persoonlijke ervaring met Diamtelecom te beoordelen en om een review te schrijven. Deze beoordelingen en reviews zijn ook na te lezen op onze klanten pagina.