Bij mijn bestelling heb ik extra betaalt om het als een pakketje te laten bezorgen in plaats van een brievenbuspakje, waarna ik het toch in de brievenbus kreeg. Na een mail gestuurd te hebben kreeg ik vrij snel een telefoontje van de eigenaar van de shop om zijn excuses aan te bieden en toe te lichten waar het probleem lag (bij Post NL). Zij bleken uiteindelijk alles gedaan te hebben wat ze moesten doen, alleen post NL had verzaakt. Tevreden over de snelheid van de bezorging en de manier waarop contact werd opgenomen om het probleem uit te leggen, prima service!
Het artikel dat ik besteld had werd de dag erna netjes geleverd via Post.nl door de brievenbus.
zeer goed
Goede kwaliteit
Zie bovenstaande.
Was op zoek naar een batterij voor een oude telefoon. Diam telecom had als een van de weinige aanbieders de juiste voor een schappelijke prijs. En snel geleverd ook.
Duidelijke website.Bestellen gaat prima.Levering ook snel.
snel en netjes afgehandeld...ziet er goed uit.
Goed product, goedkoop en snel geleverd
Had een verkeerde batterij besteld voor mijn telefoon en na telefonisch contact heeft de medewerker van Diamtelecom mij uitstekend geholpen om de juiste batterij te vinden en is deze direct opgestuurd. Mooie service !!
Originele beoordeling
Meerdere malen geprobeerd om contact te maken per telefoon. Dit lukte na 5 x proberen niet !!!! Had n.l. een vraag omtrent verkeerd geleverde batterij voor een telefoon. Ook per mail is er niet gereageerd , slechte zaak!!!!!
Zoals eerder opgemerkt, alles ptima verlopen.
Ik ben ontevreden dat niemand heeft gereageerd op mijne mail van gisteren ( donderdag) en niemand heeft terug gecontacteerd na mijn boodschappen op de voicemail van vandaag ( vrijdag) ik hoop op een reactie van de contact persoon, ik dank u
Snelle en goede levering
Enige site waar ik het desbetreffende telefoonhoesje kon vinden die ik zocht qua print. Snel geleverd.
Goede service. Pakje goed verpakt toegekomen en volgens tijdstip dat was aangegeven
Snel geleverd voor een goede prijs.
Ondanks de vergissing van ons uit en de lange weg van een aangetekende zending is alles in orde gekomen met het juiste materiaal waarvoor dank. De Waele Rudy
Ik ben zeer tevreden over afwerking van de levering.
Helemaal prima !
Alles zeer vlot verlopen, en nog een geschenkje bij gekregen :D
ik ben zeer tevreden met het produkt en met de snelle levering louis lenaerts
Snel levering, goed prijs. Ik ben helemaal tevreden.
Snelle levering, zeer correcte afhandeling bij vragen en retour
Klant vriendelijk en komen hun afspraken na.
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
Diamtelecom is de webshop waar je de beste kwaliteit telefoons, tablet- en telefoonaccessoires, telefoon onderdelen en draagbare items kan verkrijgen voor de scherpste prijzen in Europa, een razend snelle bezorging en een uitmuntende klant vriendelijkheid. Wij verkopen alle denkbare accessoires van alle merken en modellen, daarbij willen wij altijd innoveren en onze klanten nog beter van dienst zijn, daarom werken wij samen met Kiyoh en vragen wij u om uw persoonlijke ervaring met Diamtelecom te beoordelen en om een review te schrijven. Deze beoordelingen en reviews zijn ook na te lezen op onze klanten pagina.