Was het heel goed
Alles prima verlopen. Screenprotector is top. Verpakking zeer zorgvuldig en veilig.
Prima levering!
geen
Snel geleverd, gemakkelijk contact, goed product!
Product klopt met plaatje op de site, en past uitstekend.
Schandalig bedrijf, geen woorden voor. Aggressieve en zeer onbeleefde eigenaar
Enorme klasse, altijd top geholpen!
Makkelijk toegankelijke site en producten. Snelle levering en goed produkt
Erg goed, snel en accuraat
Tevreden.
Echte merken voor een betaalbare prijs!
Bestelproces verliep soepel. Goede communicatie over het vervolg en de status. Daarbij werd het product tegen een scherpe prijs en volgens afspraak geleverd.
Ik had een oplader besteld voor mijn iPhone, helaas was deze na 3 dagen al kapot. Dit vond ik erg jammer.
Overzichtelijke website, goede producten en snelle en adequate levring.
De vraag om te beoordelen kwam eerder dan de bestelling arriveerde, wat ik wat storend vond! Verder geen enkel commentaar en hele snelle reactie van klantenservice.
Makkelijk te vinden. Snelle verzending.
De iPhonekabel die ik had gekocht werd ineens na een aantal maanden niet meer herkent. Na het melden van het defect is er na een aantal dagen telefonisch met mij contact gezocht. Na controle van de kabel die ik heb opgestuurd heb ik een nieuwe onder garantie ontvangen. Prima service niet alleen bij het verkopen, maar ook de aftersale is prima op orde. Bedankt nog voor de goed service
Hoge kwaliteit en snelle levering...!
Ik wilde een originele apple kabel voor mijn applewatch. De bestelling ging eenvoudig en ik kreeg hem de volgende dag al geleverd. De kabel zat keurig in de folie maar niet in een verpakking die ik als apple kon herkennen. De folie van de kabel afpeuteren ging helaas niet makkelijk, ik had er een mesje voor nodig. De kabel doet het verder prima, dus snelle levering, scherpe prijs en een goed werkende kabel is voor mij 4,5 ster. De dubieuze verpakking en het folie dat zo lastig te verwijderen is (niet gewend van Apple) kost een half puntje
Makkelijk te bestellen snel geleverd!! Alleen de kleur is niet zoals op de site het zou blauw zijn maar het is meer turquoise.
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
Diamtelecom is de webshop waar je de beste kwaliteit telefoons, tablet- en telefoonaccessoires, telefoon onderdelen en draagbare items kan verkrijgen voor de scherpste prijzen in Europa, een razend snelle bezorging en een uitmuntende klant vriendelijkheid. Wij verkopen alle denkbare accessoires van alle merken en modellen, daarbij willen wij altijd innoveren en onze klanten nog beter van dienst zijn, daarom werken wij samen met Kiyoh en vragen wij u om uw persoonlijke ervaring met Diamtelecom te beoordelen en om een review te schrijven. Deze beoordelingen en reviews zijn ook na te lezen op onze klanten pagina.