In het opgestuurde smartphone-covertje zaten de gaten niet correct. Ik heb het teruggestuurd. De zaakvoerder nam telefonisch contact met mij om meer uitleg te vragen en besloot meteen een creditnota te maken en het covertje terug te betalen. Een dag of 2 later stond het geld op mijn rekening, niettegenstaande het om een internationale overschrijving tussen 2 verschillende banken ging.
Artikel altijd originele verpakking
Snelle en correcte service
Alles is precies gegaan zoals ik wilde. Geen opmerkingen verder
Goed product, snelle levering. Niks op aan te merken.
Zeer duidelijke communicatie en de goederen zeer snel ontvangen.
ruim aanbod snelle afwerking van betaling en ontvangst via nlpost
Mijn bestelling zou op maandag geleverd worden maar lag zaterdags al in de bus.... Goede kwaliteit, zowel het hoesje als de levering...!!
Echt een aanrader
Snel contact, snelle levering, gewoon goed.
Super snelle levering!
Ik besteld I phone oplader maar komen nep en slechts doet niet ik will terug sturen
Het product is snel geleverd. Voor een goede prijs samsung-kabel gevonden die ik niet snel kon vinden.
alles volgens afspraak
Snelle levering, goed verpakt
Pakketje niet ontvangen
Een goed product super snel geleverd en uitstekende prijs
snelle levering en goede kwaliteit product die wordt geleverd.
Originele Apple oplaad kabel besteld , het kan wel op de kabel staan en een kaartje erbij als verklaring, maar heb het gekocht als origineel in de verpakking van Apple zo wil ik het ook graag hebben . Het kan dan ook nog door de brievenbus.
Bestellen voor een goede prijs en snelle levering, gewoon top!
correcte levering
xxx
Het is ok
Degelijk materiaal maar een beetje lang onderweg ( corona ? ) Vandaag toch in de bus grtz benny
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
Diamtelecom is de webshop waar je de beste kwaliteit telefoons, tablet- en telefoonaccessoires, telefoon onderdelen en draagbare items kan verkrijgen voor de scherpste prijzen in Europa, een razend snelle bezorging en een uitmuntende klant vriendelijkheid. Wij verkopen alle denkbare accessoires van alle merken en modellen, daarbij willen wij altijd innoveren en onze klanten nog beter van dienst zijn, daarom werken wij samen met Kiyoh en vragen wij u om uw persoonlijke ervaring met Diamtelecom te beoordelen en om een review te schrijven. Deze beoordelingen en reviews zijn ook na te lezen op onze klanten pagina.