Ik had een snoer besteld en normaal zou dat binnen 1 dag geleverd worden. Omdat het 3 dagen duurde kreeg ik een gratis upgrade. Nou waar kom je dat nog tegen zo'n service? Bedankt, ik ben er blij mee :)
Item was helaas niet binnen 24 uur geleverd. Woensdag rond 15:00 uur besteld; zaterdag lag hij in de brievenbus. Positief dat er geen verzendkosten aan waren verbonden. Dat is ook het risico dat als particulier dan neemt. Ik kreeg op vrijdag het bericht dat het item was overgedragen. Ik gokte erop dat het item pas dinsdag of zo in de brievenbus zou liggen maar ik was aangenaamd verrast dat het item zaterdagmiddag in de brievenbus lag. Item (accu) meteen in de telefoon geplaatst en het begon op te laden. Verder supertevreden omtrent communicatie, levering had iets sneller gemogen maar ik heb daar begrip voor. Prijs/kwaliteit verhouding is prima!
Beste Susan, Onze belofte is dat wij de volgende dag verzenden, niet dat de bestelling volgende aankomt. We horen graag dat de service verder in ieder geval naar wens was. Met vriendelijke groet, Diamtelecom
precies zo als omgeschrijf werkt prima..
Goede website, vlotte bestelling en betaling, correcte levering.
KORREKT
Reçu en 3 jours ouvrables et sérieux
Bestelling optijd en correct ontvangen. Ontvangen product is identiek aan foto op website. We zijn zeer tevreden.
PostNL heeft eerste bestelling niet geleverd. Na één telefoontje met Diamtelecom werd direct een nieuw telefoonhoesje opgestuurd.
Alles OK.Kwaliteit moeten we nog afwachten maar het ziet er goed uit.
Levertijd klopt voor geen mallemoer. Echt slecht
Beste Ali, Je bestelling is op tijd de deur uit gegaan, de vertraging bij PostNL kunnen wij helaas niks aan veranderen. Met vriendelijke groet, Diamtelecom
Had een Samsung oplader met 1.80m snoer besteld. Er stond een gedegen verpakking van Samsung op jullie site maar kreeg een losse stekker en een los snoertje in een druk en sluit zakje. Nu moet ik geloven dat het echt Samsung is? Dit soort stekkers en snoeren kon ik overal krijgen en ook voor minder geld dus voel mij wel enigzins besodemieterd en bij de neus genomen.
Beste Joan, We hebben geleverd wat er in de product beschrijving staat, we raden je aan om in de toekomst de tekst bij het product te lezen. Met vriendelijke groet, Diamtelecom
Precies volgens de omschrijving en ook precies wat ik zocht. De dag na bestelling al in huis. Kan dus niet beter.
Goeie winkel
Doen wat ze beloven
Goed en snel geleverd. En product was zoals het omschreven werd
Snel levering, bedankt verkoper
geen problemen alles correct verlopen
Originele beoordeling
bestelling geplaast op 28/05/2023 en nog steeds niets ontvangen heb geprobeerd om te mailen en bellen maar krijg geen antwoord
het kaftje is te groot .IS TERUGGESTUURD huawei P20 LITE ANE_LX1 BUILD _N910401 EN ik had ofwel vlinders ofwel blauw graag
Goed product en snelle levering. Ook prijs/kwaliteit is prima.
Goede, betrouwbare webshop! Communicatie zeer goed! Levering van product in orde. Alles ging gewoon lekker soepel!
Correcte levering
Doen wat ze beloven
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
Diamtelecom is de webshop waar je de beste kwaliteit telefoons, tablet- en telefoonaccessoires, telefoon onderdelen en draagbare items kan verkrijgen voor de scherpste prijzen in Europa, een razend snelle bezorging en een uitmuntende klant vriendelijkheid. Wij verkopen alle denkbare accessoires van alle merken en modellen, daarbij willen wij altijd innoveren en onze klanten nog beter van dienst zijn, daarom werken wij samen met Kiyoh en vragen wij u om uw persoonlijke ervaring met Diamtelecom te beoordelen en om een review te schrijven. Deze beoordelingen en reviews zijn ook na te lezen op onze klanten pagina.