Goeie kwaliteit en een snelle service!
Originele beoordeling
Oortjes deden het prima maar na 3 dagen deed de linkerkant het al niet meer.
Op tijd geleverd Duidelijke website.
voor de s20 een nieuwe oplader denken te scoren, eenmaal binnen blijkt hij niet te werken. Meerdere malen geprobeerd contact te zoeken maar geen enkele reactie helaas.
Topservice Uitstekende communicatie
Snelle levering, duidelijke communicatie en producten zijn top!
Goede producten, snelle levering en nog een leuke pen bij levering. Top!
Goede kwaliteit
Snelle levering! Goed product, kortom erg tevreden.
Alles naar verwachting afgewerkt.
Goed, betrouwbaar product met een snelle levering
Goede snelle levering en prima product.
Orirginele lader met kabel gekocht. Productiedatum was van 2014 met een wat kort kabeltje (1 mtr). Niet zo heel gek, want het apparaat waarvoor is ook al ouder. Werkt verder prima.
Goede en snelle service
Snelle levering en redelijke prijs
Snelle levering, mooie produkten. Aanrader!
goede afhandeling met voordeel naar de klant.
De Apple lightning apple kabel 1m van Diamtelecom is ook een echte Apple product. Dit in tegenstelling van andere webshops, waarvan ze beweren dat het echt zo is. Maar niet het geval is helaas. De kwaliteit van die lightning kabel is ook echt kwaliteit. Dat voel je aan de harde buitenkant van de lightningkabel. Enige nadeel was dat de lightning apple kabel 1m niet was verpakt in de kleine Apple doosje, maar gewoon los in de enveloppe. Verder kun je geen beter prijs/kwaliteit vinden. Dus al met al goede aankoop.
De levering was wat later
Prima service en kwaliteit!
Goede kwaliteit.
Snelle bezorging, goede apple ipad oplader voor beste prijs
Het was al super snel geleverd bij mij en zag er allemaal goed uit!
Product was korte tijd niet leverbaar, maar werdt gelijk gebeld met de vraag of dit problematisch was en of gewacht kon worden. Voorgesteld tijdspad prima behaald, product als omschreven.
Snelle bezorging (de volgende dag) en een prima product.
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
Diamtelecom is de webshop waar je de beste kwaliteit telefoons, tablet- en telefoonaccessoires, telefoon onderdelen en draagbare items kan verkrijgen voor de scherpste prijzen in Europa, een razend snelle bezorging en een uitmuntende klant vriendelijkheid. Wij verkopen alle denkbare accessoires van alle merken en modellen, daarbij willen wij altijd innoveren en onze klanten nog beter van dienst zijn, daarom werken wij samen met Kiyoh en vragen wij u om uw persoonlijke ervaring met Diamtelecom te beoordelen en om een review te schrijven. Deze beoordelingen en reviews zijn ook na te lezen op onze klanten pagina.