Om 17:45 uur product besteld. En de volgende dag om 12:15 uur in huis.
Dit is zeer snel gegaan , s,avonds besteld en de volgende dag via de post al in huis. Klasse keurig verpakt en duidelijk overzicht van het gekochte.
Produkt gegoogled, hier beste prijs èn zonder verzendkosten. Wel zo fijn.
Eerlijk en betrouwbaar
Besteld en geleverd. Jammer voor de extra kosten bij betaling met Paypal
Het hoesje dat ik besteld had voor mijn Huawei smartphone past perfect! Zeer tevreden 🙂👍🏻
Voor ons onbekende Telecom zaak raakte ons in de razend snelle levering; telefonisch zeer vriendelijk en behulpzaam.
Prima service en producten voor een betaalbare prijs
Zeer tevreden over de ganse lijn.
Blij met het telefoon hoesje goede kwaliteit en snelle levering
snelle juiste levering voor een goede prijs
👍
Apple Iphone oplaadkabeltje gekocht ter vervanging van haperend en slecht passend (namaak) kabeltje. Dit originele kabeltje, de volgende dag geleverd, werkt perfect, snel geleverd voor een lagere prijs dan bij de concurrenten, een echte aanrader.
Levering volgt als beloofd bij bestelling en de kwaliteit is uitstekend origineel product.
Besteld en geleverd.. zonder problemen
Liep wat stroef maar later goed geholpen
Geweldige site .... Snelle levering en mooie spulletjes
Besteld: accu voor Samsung. Volgende dag Keurig afgeleverd. Top!
Hebben mij opgebeld mijn iPhone hoesje was niet in voorraad maar hebben mij toch zeer goed geholpen
makkelijk bestellen en snel geleverd.
Altijd een goeie voorraad van Samsung producten tegen een mooie prijs. Snelle levering van het product en kwaliteit is gewoon goed.
Product moet beter
Perfecte afhandeling na mijn 'foute'bestelling. Zonder problemen omgeruild zonder extra kosten, prima!
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
Diamtelecom is de webshop waar je de beste kwaliteit telefoons, tablet- en telefoonaccessoires, telefoon onderdelen en draagbare items kan verkrijgen voor de scherpste prijzen in Europa, een razend snelle bezorging en een uitmuntende klant vriendelijkheid. Wij verkopen alle denkbare accessoires van alle merken en modellen, daarbij willen wij altijd innoveren en onze klanten nog beter van dienst zijn, daarom werken wij samen met Kiyoh en vragen wij u om uw persoonlijke ervaring met Diamtelecom te beoordelen en om een review te schrijven. Deze beoordelingen en reviews zijn ook na te lezen op onze klanten pagina.