Alles was dik ok
De oplader werkt prima, maar ik was ontevreden hoe hij is verzonden. Het meest kwetsbare deel van de oplader moet naar mijn mening goed beschermd worden, vooral bij transport. Diamtelecom heeft het verpakt in een plastic verpakking die geen bescherming biedt tegen stoten / buigen. Het meest delicate deel van de oplader heeft dan ook al wat te lijden gehad zo lijkt het. Dit heb ik bij Diamtelecom aangegeven en daar hebben ze goed op geanticipeerd met de geruststelling dat ze garantie bieden in dit geval.
Originele beoordeling
De oplader werkt prima, maar ik ben ontevreden hoe hij is verzonden. Het meest kwetsbare deel van de oplader moet naar mijn mening goed beschermd worden, vooral bij transport. Diamtelecom heeft het verpakt in een plastic verpakking die geen bescherming biedt tegen stoten / buigen. Het meest delicate deel van de oplader heeft dan ook al wat te lijden gehad zo lijkt het. Mijn advies / verzoek: Verpak delicate producten beter voor verzending!
Snelle verzending en zeer goede dienst na verkoop. Toppie
Hele snele bezorging en het was goed gegaan .
Tevreden en voren te levering
Ik heb hier een aantal Apple kabels besteld en tevens een originele Apple batterij voor mijn IPhone 6. Alles van de juiste kwaliteit en heel snel geleverd. Dit is prima bedrijf.
Snel en goed
het was helemaal prima en goed ontvangen
Nadat ik 2 verschillende telefoonhoesjes had besteld (s10 en s10e) werd ik gebeld of dit klopte. Het klopte en ik had ze de volgende dag in huis. Goede prijs- en kwaliteitverhouding.
Ik heb een kabelke besteld en zoals gezegd verstuurd via gewone post, goed verpakt en zeer vlug ontvangen.
Mooi hoesje. Prijs oké. Helaas kwam het pas donderdag,had het dinsdag verwacht.
Mooi product tegen een goede prijs. Super snelle levering. Zeer tevreden!
Snelle levering, prima originele producten, kortom serieus bedrijf dat goed met klanten omgaat.
Het probleem is opgelost. Ik krijg nu een nieuwe oplader! top gedaan, snel gereageerd!
Originele beoordeling
Niks ontvangen, klantenservice niet bereikbaar. Pas dus op als je iets koopt.
Ik ben heel blij met mijn nieuwe batterij. Na twee dagen bezorgd. Echt een super bedrijf !!!! Thanks. ..
👍
Goede duidelijke communicatie, vrij snel een mail en ook de levering is snel. Echt een aanrader...
Snelle levering en goede service.
Ik ben echt helemaal tevreden! Kwaliteit van mijn aankoop is helemaal goed’
Prima site met nette communicatie. Op een vrijdag besteld, en ‘pas’ op de donderdag daarna binnen, nu was mijn bestelling op Black Friday, en vaak voor de Sint, dus begrijpelijk, weet niet of dit altijd zo is.
Goede kwaliteit en duidelijk product
Snelle en correcte afhandeling
Ik zocht een originele iPhone accu. Alles was eenvoudig te vinden op de site.
Als ik weer een nieuwe hoesje nodig heb zou ik weer bij Diamtelecom bestellen. Gr. John Boejharat.
Originele beoordeling
Grote oplichter ik heb nog steeds mijn geld niet terug gekregen
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
Diamtelecom is de webshop waar je de beste kwaliteit telefoons, tablet- en telefoonaccessoires, telefoon onderdelen en draagbare items kan verkrijgen voor de scherpste prijzen in Europa, een razend snelle bezorging en een uitmuntende klant vriendelijkheid. Wij verkopen alle denkbare accessoires van alle merken en modellen, daarbij willen wij altijd innoveren en onze klanten nog beter van dienst zijn, daarom werken wij samen met Kiyoh en vragen wij u om uw persoonlijke ervaring met Diamtelecom te beoordelen en om een review te schrijven. Deze beoordelingen en reviews zijn ook na te lezen op onze klanten pagina.