Helemaal blij met mn hoesje en snel geleverd!
Ik vond een artikel bij Diamtelecon dat was elders niet meer verkrijgbaar, toch tegen een zeer mooie prijs. Mijn bestelling was de volgende (werkdag) bezorgd. Plus een pen als cadeautje. Kan niet beter.
Ik had tevergeefs geprobeerd hen telefonisch te bereiken maar werd onverwacht netjes teruggebeld. Retourorders werd duidelijk uitgelegd en er werd meegedacht in een snelle oplossing. Kwam erg betrouwbaar en klantvriendelijk over.
Telefonisch niet bereikbaar voor een vraag over bestelling.. Mailtje gestuurd en daarna werd ik teruggebeld en kon men mijn vraag duidelijk beantwoorden.
Alles netjes zoals beschreven.
Het artikel werd perfect geleverd en heel snel. Goed ingepakt en na testen werkt deze perfect!
Goede webshop met uitstekende service en snelle levering
In de avond besteld, volgende dag geleverd.
Goede levering.
De bestelling en verzending verloopt vlot, wel jammer dat ik steeds 3 of 4 mails krijg (na de bestelling en de overschrijving) met de melding dat het te betalen bedrag niet is betaald terwijl ik dit steeds onmiddellijk overschrijf bij de aankoop. Wanneer ik op deze mails antwoord, krijg ik nooit een antwoord terug. Voor sommige mensen zou dit verwarrend kunnen zijn , en die zouden wel meerdere malen het bedrag kunnen overschrijven!
Mooi produkt netjes verpakt en mooi op tijd en een klein kadotje er bij geweldig
Product kwam zoals verwacht.. Kreeg netjes bericht dat het verzonden was en de volgende dag lag het in de brieven bus. Vond de prijs ook zeer aangenaam en bij test gebruik ook prima
Voor het eerst bij dit bedrijf een aankoop gedaan. De bestelling, de betaling en de levering correct afgehandeld.
Originele lader voor One Plus X, goede prijs, onmiddellijk beschikbaar, snel geleverd. TOP!
Prima gedaan
Veel sneller als gepland lag betreffende accu in de brievenbus.
De originele accu voor Iphone 6s was snel geleverd. Het inzetten was een makkelijke klus door de vele YouTube tutorials die er beschikbaar zijn. De accu werkt zoals verwacht.
Besteld product (onderdeel) nog niet in gebruik genomen. Uitvoering voldoet in ieder geval aan de omschrijving.
Duidelijke site en snelle levering
Zie hierboven. Gewoon toppie.
Zal zeker op uw site kijken als ik weer wat wil gaan bestellen.
Nvr
Een per ongeluk verkeerde bestelde opladder ik had gelukkig te maken met een meedenkende klanten service Waar door ik enkel een nieuwe kabel hoefde te bestellen ipv een hele nieuwe het scheelde me tevens verzend kosten . Uitstekend werk Ik raad dit bedrijf aan bij nieuwe klanten .
Ik ben heel tevreden over de service. Het hoesje is helemaal volgens verwachting en hij werd snel geleverd.
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
Diamtelecom is de webshop waar je de beste kwaliteit telefoons, tablet- en telefoonaccessoires, telefoon onderdelen en draagbare items kan verkrijgen voor de scherpste prijzen in Europa, een razend snelle bezorging en een uitmuntende klant vriendelijkheid. Wij verkopen alle denkbare accessoires van alle merken en modellen, daarbij willen wij altijd innoveren en onze klanten nog beter van dienst zijn, daarom werken wij samen met Kiyoh en vragen wij u om uw persoonlijke ervaring met Diamtelecom te beoordelen en om een review te schrijven. Deze beoordelingen en reviews zijn ook na te lezen op onze klanten pagina.