Eerste levering was de maat van product niet goed retour gestuurd daarna zeer snelle levering van juiste product met mooie print en goede kwaliteit m.v.g. Aad
Heb het product eerder gekregen dan verwacht was.
Wat ik in de ap gezien heb , heb ik ook gekregen.
Ik googelde om een nieuwe batterij te zoeken voor mijn telefoon. Ik vond de site van Diamtelecom.com, die een betrouwbare indruk maakte, en plaatste mijn bestelling. De totale afhandeling daarvan was uiterst correct en naar 100% tevredenheid, kortom: klasse!
Alles was snel en netjes afgehandeld. Top !!
Netjes goed en snel.
👍
Snelle levering met een bedank kaartje en een kleine attentie. Super!
Snelle levering,
Bijna een werkweek op mijn nieuwe oplader moeten wachten. Niet ideaal als je met spoed een nieuwe moet hebben.
Het ging perfect
Alles Oke
Snelle levering en goede kwaliteit voor een redelijke prijs
Sabines besteld en de volgende dag geleverd gekregen
Heel erg snelle levering
👍
Goede prijs qua kwaliteit, snelle levering
Super batterij
Van de service van Diamtelecom kunnen veel bedrijven nog wat leren! Product van hoge kwaliteit en alles netjes en mooi verpakt! Ga zo door.
Het produkt is prescies zoals die werd aangeboden top service
Helaas bleek het product niet goed te zijn wat wij hadden ontvangen, dus via email contact gezocht. Ik werd hierover teruggebeld en na uitleggen wat er aan de hand was, kreeg ik de mogelijkheid om het product te retourneren en zou ik mijn geld terug krijgen. Dit is allemaal keurig afgehandeld, dus ondanks dat ze nu niks aan mij hebben kunnen verdienen zal ik hier, zodra nodig, zeker weer bestellen.
Hoesje en screenprotector besteld. Werd daarna nog kort gebeld om aan te geven hoe ik de screenprotector het beste kan plaatsen.
Dinsdag avond besteld, pakketje was donderdag verwacht maar lag woensdag middag al in de brievenbus! Super!
Corkstraat 46
3047 AC Rotterdam
Diamtelecom is de webshop waar je de beste kwaliteit telefoons, tablet- en telefoonaccessoires, telefoon onderdelen en draagbare items kan verkrijgen voor de scherpste prijzen in Europa, een razend snelle bezorging en een uitmuntende klant vriendelijkheid. Wij verkopen alle denkbare accessoires van alle merken en modellen, daarbij willen wij altijd innoveren en onze klanten nog beter van dienst zijn, daarom werken wij samen met Kiyoh en vragen wij u om uw persoonlijke ervaring met Diamtelecom te beoordelen en om een review te schrijven. Deze beoordelingen en reviews zijn ook na te lezen op onze klanten pagina.