Snelle levering & top kwaliteit

Afgelopen week weer een bestelling gedaan bij sport en spel. Super snelle levering en de producten zijn van goede kwaliteit. Top!

Zeer vlot geleverd en producten perfect

Het is mooi vlot geleverd. De producten zijn in hele goeie staat en zoals het hoort.

Heel blij mee

Blij dat ik deze site heb gevonden nu ik veel werk aan balans met mijn hond. Voor mij was alleen onduidelijk dat de grote pionnen en stokken per stuk gingen dus hebben we nu 1 pion ipv 4. Waarschijnlijk uit enthousiastme niet goed gekeken.

Mooi materiaal - uniek in Nederland

Blij om mijn balans en fitness materiaal bij Sport en Spel voor dieren te kunnen kopen. Met het balanspakket heb ik direct voldoende afwisseling in materialen om verschillende oefeningen en trainingen met mijn 3 honden te kunnen doen. Snelle levering.

alles prima!

ik heb een nieuwe treibbal besteld en deze werd heel snel geleverd en is van super kwaliteit. Kreeg ook netjes e-mails met alle info over de voortgang van mijn bestelling en levering. Alles prima dus, bedankt.

Deze mensen communiceren heel goed en als er iets minder goed loopt in de bezorging dan wordt alles nagekeken en opgelost!

Buitengewoon slecht

Ik heb producten besteld met een kortingscode waarvan achteraf bleek dat die niet goed werd verwerkt in hun systeem. Er werd geweigerd om de producten te leveren ondanks dat er al een bevestiging van levering per mail was verstuurd. Dus zowel technisch gaat het fout als het proces van versturen. Het mag niet zo zijn dat er een bevestiging word gestuurd en dan pas wordt geannuleerd. Ik raad deze shop niet aan!

Heel tevreden met de levering en het materiaal!

Het is leuk materiaal om mee te werken met de honden.

Product zoals beschreven snelle levering erg blij mee! Kan ik verder met de revalidatie van mijn hond

Persoonlijke aanpak

Ik kreeg per telefoon meer info over mijn bestelling, top dat dit zo persoonlijk kan bij Alprovi Sportenspelvoordieren!

Snel en precies op de gevraagde datum geleverd

Ik wilde de bestelde balans kussens al heel lang en ik ben blij dat ik ze nu eindelijk besteld heb! Ik had aangegeven op welke dag ik ze graag geleverd wilde hebben en dat gebeurde ook. Heel fijn, want dat is bij andere webwinkels vaak niet het geval.

Goede materialen

De materialen zijn super evenals de snelle levering.

Kwaliteit, Snelle verzending

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Superproduct

Op tijd geleverd

Vlotte levering en zeer goede kwaliteit

De bestelling en betaling loopt zeer vlot. Bestelde producten werden binnen de 2 dagen geleverd, sneller dan verwacht. Zoals altijd zijn de producten van zeer goede kwaliteit en zoals beschreven. De prijs is hoog, maar je krijgt waar voor je geld. Ondertussen al 5 de keer dat ik iets bestel.

Prima ervaring

Het product is top en de service was zeker ook prima.

Heel snel geleverd

Hele goede service had een balans plank gescheurd, deze werd meteen vergoed. Top

Snel,vlot

Besteld en twee dagen later al in huis. Alles vlot verlopen. Nu kunnen we trainen met de hondjes wanneer we willen.

Plezier

Dogs doen balans oefeningen met plezier. Cavaletties zijn goed hanteerbaar en ook leren de dogs de kleur rood en geel door het spelen met de gaten ballen.

Prima service en producten van goede kwaliteit. Ook telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam.

De artikelen zijn precies zoals omschreven. De levering was zeer snel. Ik kan nu de oefeningen met mijn hond doen die de fysiotherapeut heeft voorgeschreven.

Snelle goede levering

Snelle levering en kwalitatieve goede producten. Prima allemaal.

Snelle levering en mooie kwaliteit materialen

Wij zijn heel blij met de snuitgolfset voor onze hond Mila. We kunnen weer wat leuks trainen en het is weer een keer iets anders. Materiaal was goed verpakt en een snel bezorgd!

Toppie, zoals verwacht (wat geleverd is)

Geweldige materialen van kwaliteit die heel handig te gebruiken zijn. Enkel jammer dat nog niet alles geleverd is.

spullen zien er mooi en stevig uit

netjes geleverd in goede verpakking spullen zijn stevig en goed te gebruiken

Kruisboog 35

3905 TE Veenendaal

Over Alprovi Sportenspelvoordieren

Samen sporten en spelen Wandelen, joggen, zwemmen, frisbeeën, dansen, agility, hoopers... de mogelijkheden om samen met jouw dier te sporten en spelen zijn oneindig. Het zorgt voor veel plezier, is gezond en versterkt de onderlinge band. Om het nog leuker te maken, hebben wij allerlei sport- en spelmaterialen voor jou verzameld. Deze zijn uitvoerig getest en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Een greep uit ons assortiment • Materialen voor agility • Balansmaterialen • Materialen voor hoopers • Materialen voor behendigheid • Grote en kleine gymballen • Foamblokken • Leuke spelmaterialen Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats. Wij leveren materialen van verschillende A-merken, zoals: Gymnic, Togu, FitPaws, Flexiness, Mooffz en nog veel meer. Ga je mee sporten en spelen? Neem een kijkje in onze webshop - www.sportenspelvoordieren.nl - en volg ons via social media voor leuke acties, handige tips, inspiratie...