Snelle reactie op vraag, spoedige levering

Voor mijn levering heb ik nooit van het geautomatiseerde systeem een track&trace ontvangen, maar toen ik daarnaar heb gevraagd middels een e-mail had ik binnen een uur antwoord met de track&trace. Snelle klantenservice dus! We zijn blij met de Mooffz (merk) artikelen.

Kwaliteitsproducten met snelle verzending

De producten van Sport en Spel voor Dieren zijn van hoge kwaliteit. Daarnaast wordt je bestelling snel verzonden. Heel blij mee!

Snelle levering & goed materiaal. Ik zou het alleen wel fijn vinden als er een duidelijke handleiding oid bij zou zitten!

Super leuk materiaal

Ik heb onlangs de snuitgolfset voor honden van Alprovi ontvangen en ben erg tevreden over de kwaliteit en het plezier dat mijn hond eraan beleeft. Het spelmateriaal is stevig, goed afgewerkt en duidelijk ontworpen met het welzijn van de hond in gedachten. De onderdelen voelen duurzaam aan en zijn makkelijk schoon te maken, wat een groot pluspunt is. Het opzetten van de set was eenvoudig, en de handleiding die erbij zat was duidelijk en overzichtelijk. Wat ik vooral leuk vind, is dat het spel mijn hond zowel fysiek als mentaal uitdaagt – het is een ideale combinatie van spelen en trainen.

Fijn om het pakket zo te volgen zonder ingewikkeld gedoe.

Prima service en producten van uitstekende kwaliteit

Al verschillende producten besteld en telkens was de service prima. Prijs/kwaliteit van de proroducten is zeer goed.

Snelle levering, en blij met de aankoop

Mooi stevig toestel en snelle levering

Snelle levering van goed materiaal

Alles prima verlopen! Tevreden met mijn tunnel en hoopers!

Snelle levering.

Na levering meteen uitgeprobeerd en balansbord voldoet aan verwachting.

tevreden

Mooi materiaal waar je veel mee kunt, veel keus. Goede levering.

Via WhatsApp een vraag gesteld, eerst volgende werkdag reactie. Toen gelijk alles kunnen regelen, top! Bestelling gedaan via de site, was de volgende dag binnen.

Artikels zoals omschreven en vlotte levering.

Zeer tevreden, de bestelde artikelen werden snel en goed verpakt geleverd. Het is niet gemakkelijk om agilityspullen te vinden om met kleine hondjes te werken, met de MOOFFZ kegels, stokken en hoepels hebben we een parcours voor ons Praagse Rattler gebouwd.

Goed en snel verzonden, uitstekend materiaal

antislipmat - TOP!

De Anti slipmat is perfect, beter dan de yogamatten die ik gebruikte, niet duur en lekker groot zodat onze koningspoedel zijn fitness oefeningen en hersenwerk veilig kan doen. Zoals gebruikelijk snel en goed geleverd.

Handige webshop. Snelle levering. Geweldige producten.

air kussen is geweldig

de honden vinden het leuk om erop te staan en je hebt nog verschillende variaties om de balans verder te gebruiken

Mooie en kwalitatieve producten, snelle levering en er wordt goed meegedacht

De producten van Sport en Spel voor dieren zijn mooi, kleurrijk en bovenal van goede kwaliteit! Ik heb mijn eerste producten hobbymatig aangeschaft voor mijn eigen hond, maar nu ik met mijn eigen bedrijf begonnen ben, koop ik de producten die ik nodig heb voor de lessen ook zeker bij Sport en Spel voor dieren. Ideaal voor lessen FUN, balans & coördinatie en treibball. De levering is zoals altijd snel en verzorgd! Een van de producten die ik besteld had, bleek niet meer leverbaar te zijn en dan wordt er goed meegedacht voor een oplossing. De reactie is ook altijd snel! Kortom, heel erg tevreden, zowel hobbymatig als professioneel!

Top!!

Altijd goede ervaringen met het bestellen van balans materiaal voor de therapie van mijn hond.Het produkt is altijd snel in huis en het wordt altijd zorgvuldig verzonden!

geweldig

Heb een hoepel gekocht voor mijn kleine hond.Ze vind het zo leuk dat ik er nog een paar met hoepelhouder in andere maten heb besteld.

Mooie stevige rode Treibbal

Geschikt voor een lompe Berner Sennen van 56 kg. Onze Youp heeft nu 3 lessen gehad en kan nu fijn trainen in huis en tuin. Je krijgt er een extra ventieltje bij. Prima op te pompen met fietspomp

Mooi materiaal

Ik ben blij met mijn Moofzz airkussen en Speedladder. Ik gebruik deze voor mijn hond om zijn spieren te versterken en zijn balans verbeteren.

Tunnel en treiball

Hoi hoi. Nou ten eerste super snelle levering. 2-3 weken was de levering. Het was binnen die tijd. Super mooie tunnel en bal. Wij gaan er veel mooie uren behendigheid mee doen.

Snelle service en topkwaliteit producten!

Bestelde spullen werden snel geleverd. Erg blij met de balanskussen en de targetschijven. Uitgebreide website met veel informatie en filmpjes bij de diverse spelmaterialen. Heb inmiddels een verlanglijstje aangemaakt, nog zoveel leuke ideeën opgedaan.

Kruisboog 35

3905 TE Veenendaal

Over Alprovi Sportenspelvoordieren

Samen sporten en spelen Wandelen, joggen, zwemmen, frisbeeën, dansen, agility, hoopers... de mogelijkheden om samen met jouw dier te sporten en spelen zijn oneindig. Het zorgt voor veel plezier, is gezond en versterkt de onderlinge band. Om het nog leuker te maken, hebben wij allerlei sport- en spelmaterialen voor jou verzameld. Deze zijn uitvoerig getest en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Een greep uit ons assortiment • Materialen voor agility • Balansmaterialen • Materialen voor hoopers • Materialen voor behendigheid • Grote en kleine gymballen • Foamblokken • Leuke spelmaterialen Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats. Wij leveren materialen van verschillende A-merken, zoals: Gymnic, Togu, FitPaws, Flexiness, Mooffz en nog veel meer. Ga je mee sporten en spelen? Neem een kijkje in onze webshop - www.sportenspelvoordieren.nl - en volg ons via social media voor leuke acties, handige tips, inspiratie...