Heel positief

Netjes op tijd geleverd. Houden je goed tussentijds op de hoogte. Mooie spullen kwalitatief goed!

Voldoet volledig aan mijn wensen

Snelle levering, stevig materiaal. Gemakkelijk samen te stellen. Heel blij met deze aankoop!

Een uitdaging

Onze hond revalideert van een operatie aan de ellebogen. Onder begeleiding van een fysiotherapeute , zij raadde ons het balansmateriaal aan. Leuk , maar wel een grote uitdaging!

Super blij

Mijn hulphond Borre helpt mij Om zelfstandig te leven. Maar daar moet natuurlijk ook iets leuks tegen over staan! Wat hebben wij een plezier van deze snuitbal set. Samen lol maken, maakt dat Heijn met nog meer plezier werkt. Stapje voor stapje bouwen wij op. Een fantastische aankoop en investering in onze band

blij met mijn bestelling.

het is heel goed gegaan en heel blij met mijn bestelling

Juiste afspraken en vlugge reacties

Bij mijn bestelling liep het een en ander fout. Een onderdeel was niet voorradig bij de bestelling en moest nagestuurd worden ...en tevens was er iets vergeten bij de bestelling.. Eventjes paniek.... maar alles is met juiste afspraken en vlugge ,correcte reacties goed gekomen. Een pluim voor de firma !

Kwaliteit’s producten waarbij jarenlang plezier is verzekerd

Al enkele jaren producten voor de hondenschool aan het aankopen. De kwaliteit is zo goed dat er nog niets stuk is. Zelfs niet na jaren van intens gebruik.

Simpel, soepel, snel!

De bestelling van de Soft Play spelblokken was via de website simpel en soepel verlopen. Netjes verpakt in twee kartonnen dozen werd het binnen twee dagen (snel!) aan huis afgeleverd. Inmiddels staat het uitgepakt in mijn indoor speeltuin, zintuigenexpeditie ruimte voor honden! Ben blij met deze goede service.

Leuk set met veel mogelijkheden

Mooi set veel mogelijkheden. Wat mij betreft een aanrader.

Mijn eerste ervaring met alprovi voor onze startende hondenschool Snelle levering en vindt het materiaal goed Beetje sparen voor onze volgende bestelling

Het materiaal is van duurzaam kwaliteit. Makkelijk te hanteren en op te bergen. En onze 4 voeten is super tevreden, en wij ook natuurlijk. Groetjes

zeer tevreden

mijn honden en ik zijn er er blij mee; we hebben er veel plezier van. Ze zijn makkelijk te vervoeren en door de voeten te verzwaren staan de hoepels stevig; dus TOPPIE

Heel goed.

Mooie website, mooie artikelen en snelle, goede levering.

Geweldige klantenservice!

Alles top!

Snelle levering.

Product nog niet echt gebruikt maar ziet er goed uit. Al denk ik dat de hoepels iets steviger mogen zijn.

Snelle levering, keurig verpakt

Leuke artikelen, veel keuze snel geleverd,

Materiaal van goede kwaliteit. Super snelle levering.

zeer goede snelle service

prima bedrijf

Zeer snelle levering

zeer tevreden

goed aangekomen en juist wat ik moest hebben hartelijk dank hiervoor

Heel goede service en materiaal van goede kwaliteit!

Mijn pakket kon nie tmet de gewone postdiensten geleverd worden, maar jullie namen snel contact op met ons om de levering via een andere dienst te laten doorgaan op een moment dat voor ons paste. Heel erg bedankt hiervoor! Alles van bestelling tot aankomst van het materiaal liep heel vlot. Het materiaal is ook allemaal tip-top in orde en van hoge kwaliteit. Wij gaan er veel plezier aan beleven!

Snelle levering, fijne feedback op vraag naar de klantenservice. En kwalitatief goede producten!

Kruisboog 35

3905 TE Veenendaal

Over Alprovi Sportenspelvoordieren

Samen sporten en spelen Wandelen, joggen, zwemmen, frisbeeën, dansen, agility, hoopers... de mogelijkheden om samen met jouw dier te sporten en spelen zijn oneindig. Het zorgt voor veel plezier, is gezond en versterkt de onderlinge band. Om het nog leuker te maken, hebben wij allerlei sport- en spelmaterialen voor jou verzameld. Deze zijn uitvoerig getest en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Een greep uit ons assortiment • Materialen voor agility • Balansmaterialen • Materialen voor hoopers • Materialen voor behendigheid • Grote en kleine gymballen • Foamblokken • Leuke spelmaterialen Kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats. Wij leveren materialen van verschillende A-merken, zoals: Gymnic, Togu, FitPaws, Flexiness, Mooffz en nog veel meer. Ga je mee sporten en spelen? Neem een kijkje in onze webshop - www.sportenspelvoordieren.nl - en volg ons via social media voor leuke acties, handige tips, inspiratie...