Zeer tevreden, snelle levering en open communicatie.

Ik ben dol op gents. Ik koop er eigenlijk alles, ook voor mijn opgroeiende en studeren de kinderen. En als iets even niet op voorraad is dan krijg je gewoon een belletje, en komen ze met een eenoplossing. Werkelijk top!!!

Chaotisch

Bovenkant komt zonder onderkant terwijl nog aan de telefoon is besproken

Goede winkel

Goede kwaliteit, snelle levering, goed passende lengtematen

fijne service en geen gedoe

Zorgvuldig de maten bekeken en uitgemeten maar toch was de pantalon te krap. Zonder enig probleem is mijn pantalon retour gegaan en heb ik, na telefonisch advies, de juiste opgestuurd gekregen. Bereikbaar middels telefoon en op de site via een app. Goed bevallen en correct te woord gestaan door de medewerkers. Wel jammer dat ik mijn eigen retour moest betalen maar oké, dat neem ik op de koop toe... Bedankt Gents!

Echt dramatisch

Onprofessioneel geregeld k bedrijf, tip geef wat meer geld uit aan een goede service en betere kledij. Koop hier niks

Goede prijs-kwaliteit, prettige service

Het juiste pak voor de gelegenheid, tegen een prima prijs. Snel en goed geholpen.

Prima service snelle levering

Ik ben al geruime tijd een trouwe klant. Uitgebreid assortiment tegen betaalbare prijzen

Persoonlijke benadering kan beter

Goede kleding, niet duur. Persoonlijke benadering door personeel kan beter. Is een beetje afstandelijk.

Top kwaliteit

Snel geleverd en fijne pasmaat

Mooie trendy pakken

Prijs kwaliteit verhouding is top!

Alles in orde en door zeer bekwame mensen geholpen.

Ik stapte de winkel binnen voor 2 zeer specifieke zaken en werd uitstekend geholpen. De winkelbediende wist op het oog mijn maat te bepalen en was ook zeer behulpenzaam en aangenaam in de omgang. Ik stapte de winkel buiten met alles wat ik nodig had en was zeer tevreden.

Altijd goed

Goede prijs prima kwaliteit, altijd top

zeer tevreden

Makkelijk bestellen,snelle bezorging,netjes verpakt.

Hele goede service

Heel goed geholpen in de winkel, goed advies gekregen en succesvol doorverwezen naar webshop.

Incompleet levering

Ik heb een incomplete bestelling ontvangen.

Mooie schoenen!

Snel bezorgd, prima prijs kwaliteits verhouding.

Niet best

Personeel is vriendelijk en keurig integenstelling tot de eigenaar praat negatief over eigen personeel.

Meer dan uitstekend

Makkelijk bestellen , geweldige prijzen , leuke kleuren

Goed geholpen

Fijne service prachtig pak

Goede ervaring

Bestelling was snel bezorgd. Kwaliteit van de bestelling was top. Heel mooi pak

Snelle levering, mooi verpakt en goed kwaliteit

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw mooie review, veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!

Snel en correct

Goede kwaliteit

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw mooie aanbeveling, veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!

Service zoals je mag verwachten

Prima website, goede service en kwalitatieve producten.

Reactie van het bedrijf

Fijn om uw positieve online shop ervaring te vernemen! Graag tot een volgende keer!

Mooie kwaliteit, snelle levering

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw mooie aanbeveling en graag tot een volgende keer!

Deze keer ging gelukkig alles goed

Deze keer ging gelukkig alles goed, dat is weleens anders geweest met heel veel gedoe

Reactie van het bedrijf

Ondanks het mooie cijfer dat u ons geeft, zien wij helaas toch een negatieve aanbeveling van u. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, laat het ons graag weten door een mailtje te sturen naar karen@gents.nl. Uw mening is enorm belangrijk voor ons en met uw feedback kunnen wij onze dienstverlening verbeteren.

Over Gents.nl

Bij GENTS vind je stijlvolle pakken en smokings v.a. €100,-. Ga naar www.gents.nl of bezoek één van onze 15 winkels bij jou in de buurt. www.gents.nl/winkels Super kwaliteit Goedkoopste van Nederland Ruim assortiment 15 winkels Gratis bezorging vanaf €50,- Ons assortiment is zeer divers en bestaat onder andere uit kostuums, galakleding, jassen, overhemden en accessoires om elke man te kunnen voorzien van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ook extra kleine en grote lengte maten en leuke overhemden, ook in mouwlengte 7 voor heren met lange armen.