Onze excuses voor de vertraging in de verzending van uw order. Wij hadden door extreme drukte en personeelstekort vorige week achterstand in onze orderverwerking. Fijn dat u in de winkel toch geslaagd bent.
Onze excuses voor de late verzending van uw poloshirt. Deze zal overmorgen afgeleverd worden, wat inderdaad vertraagd is door enorme drukte en personeelstekort vorige week. Daarnaast moest deze vanuit een ander filiaal verzonden worden, wat ook nog wat vertraging heeft opgeleverd. Desalniettemin hopen wij dat u tevreden bent met uw poloshirt.
Bedankt voor uw mooie review!
Bedankt voor uw mooie beoordeling, we zullen deze doorgeven aan onze collega's in Almere. Veel plezier met uw pak en graag tot een volgende keer!
Bedankt voor uw super mooie aanbeveling en leuke review! Veel plezier met uw aankopen en graag tot een volgende keer!
Bedankt voor uw mooie review, we zullen deze doorgeven aan onze collega's in Almere.
Bedankt voor uw mooie review en fijn om te horen dat de maat van het overhemd goed is.
Nogmaals onze excuses dat wij uw bestelling niet op tijd hebben kunnen leveren en dat wij u ten tijde van bestellen hier niet over konden informeren. Inmiddels hebben wij onze achterstand weggewerkt en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Nogmaals onze excuses dat wij uw blouse niet konden leveren en u hier niet eerder over geïnformeerd hebben. Inmiddels hebben wij onze achterstand in orderverwerking weggewerkt en hopen u een volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Bedankt voor uw mooie, bondige beoordeling!
Onze excuses voor de vertraging in de verzending van uw order. Deze is door enorme drukte vorige week later verstuurd. Ook moest uw order deels vanuit andere filialen verstuurd worden wat ook voor wat vertraging heeft gezorgd. Inmiddels is alles op 13 en 14 mei afgeleverd, wij nemen nog even contact met u op om te horen of alles naar wens is.
Bedankt voor uw mooie review!
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Bij GENTS vind je stijlvolle pakken en smokings v.a. €100,-. Ga naar www.gents.nl of bezoek één van onze 16 winkels bij jou in de buurt. www.gents.nl/winkels Super kwaliteit Goedkoopste van Nederland Ruim assortiment 16 winkels Gratis bezorging vanaf €50,- Ons assortiment is zeer divers en bestaat onder andere uit kostuums, galakleding, jassen, overhemden en accessoires om elke man te kunnen voorzien van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ook extra kleine en grote lengte maten en leuke overhemden, ook in mouwlengte 7 voor heren met lange armen.