Prima pasvorm R. Snelle levering

Had geen tijd om n kostuum te passen. Eerder had ik al gekeken welke maat colbert en panton ik moest hebben. Na de: online bestelt te hebben, ontving ik de bestelling enige dagen later. Ben zeer tevreden.

Zeer tevreden met de service

perfect

uitstekende product,met uitstekende service!

Vriendelijk, hulpvaardig en meedenkend personeel, filiaal Delft.

Vriendelijk, hulpvaardig en meedenkend personeel, filiaal Delft P.s. Mijn e-mail is ook [email protected]

zoals verwacht en retour kan fijn via de winkel

Als eerst heb ik via Bol.com colbert bestelt zelfs 3 gekocht, eentje heb ik voor mij, terug gestuurd de andere vord ik terug betaald met en.Darna via Gents alver bestelt en snel geleverd.Material van de stof perfect.Prijs goed.En past goed.

Had wat besteld..was keurig op tijd en fatsoenlijk verpakt..gewoon mooi spul

Alles naar wens

Via Gents.nl al meerdere bestellingen gedaan naar wens. De mooie, smaakvolle en gevarieerde keuze doet mij aanzetten hier regelmatig iets te bestellen. Ben nog nooit teleurgesteld.

Klasse

Kwaliteit en stijl

De helft was goed

Ik had 2 producten besteld, deze had ik 10 dagen later nodig. Hiervan is 1 perfect aangekomen. De andere was niet geleverd. Na een mailtje met de vraag of dit nog op tijd geleverd wordt bleef het stil. Daarna telefonisch contact gehad waarbij ik gerust werd gesteld dat mijn item nog op tijd bij mij geleverd zou worden. Echter ben ik op de dag dat ik het nodig had zelf nog even de stad in moeten gaan om een soortgelijke broek te scoren. Na dat weekend werd mijn eerdere mail beantwoord dat het niet ging lukken. Wel heb ik snel mijn geld terug gekregen. De helft van mijn bestelling was perfect en op tijd, de helft niet vandaar de 3 sterren. Ik zou gents wel aanbevelen omdat ik denk dat het hier om een eenmalige fout gaat, het geleverde product/prijs was ik ook zeer tevreden over. Echter had men aan de telefoon ook beter navraag kunnen doen over de leverbaarheid van de broek.

Goed en op tijd geleverd

De bestelling was volledig en op tijd geleverd, kortom top!

Duidelijk

Kwaliteit, ruime maten, goeie prijs

Goede kwaliteit voor een mooie prijs. Keuze is enorm. Ruime maten, met extra lange mouwen. Zeer tevreden.

Vriendelijke en persoonlijke service

Na een bestelling waarbij de maten niet goed pasten naar de winkel gebracht, waar ik vriendelijk werd geholpen. De juiste maten worden nu bezorgd.

Super service en mooie kwaliteit.

Bij al mn bestellingen snelle service, maar ook in de winkel super leuk geholpen.

Snelle levering en goede kleding

Mooie kleding en blijft ook mooi

probleemloos

Mooie ruime collecties tegen goede prijzen. Snel verstuurd. Retourneren/omruilen ook probleemloos. Aanrader

Geduld en aandacht met de vragen die ik stel omtrent de kleding die ik wil kopen. Duidelijke uitleg en natuurlijk de ervaring van de medewerkers in de loop der jaren.

Fijne winkel

Een keer geweest voor een colbert. Ook een keer voor een costuum. Beide keren goed en vriendelijk geholpen. Mooie kleding voor een redelijke prijs

Heb mijn trouwpak er gekocht, dat zegt genoeg

Vakkundig advies, en veel keuze

Fijne winkel

Prachtige kleding en aanzienlijk in de prijs.

Prima producten voor een goede prijs

Tot nu toe geen miskoop of slechte ervaring gehad. Alles zit prima en ziet er goed uit. Erg tevreden.

Vlot geleverd en gilet ziet er goed uit.

Goede pasvorm

goede kwaliteit

Broeken/pantalons besteld, deze werden snel geleverd, kwaliteit is goed.

duidelijk

Wat ik zocht heb ik gelijk gevonden. De item klopte met de beschrijving en de betaling en levering goed en correct.

Lemelerbergweg 15

1101AJ Amsterdam

Over Gents.nl

Bij GENTS vind je stijlvolle pakken en smokings v.a. €124,90. Ga naar www.gents.nl of bezoek één van onze winkels bij jou in de buurt. https://gents.nl/pages/winkels Super kwaliteit Goedkoopste van Nederland Ruim assortiment Winkels verspreid door heel Nederland Gratis bezorging vanaf €75,- Ons assortiment is zeer divers en bestaat onder andere uit kostuums, galakleding, jassen, overhemden en accessoires om elke man te kunnen voorzien van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ook extra kleine en grote lengte maten en leuke overhemden, ook in mouwlengte 7 voor heren met lange armen.