Mijn bestelling is goed afgeleverd
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 3.135 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,4
Review overzicht
De meeste reviews zijn positief over de kwaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding, met snelle levering als een terugkerend pluspunt. Klantvriendelijkheid en deskundig advies worden vaak genoemd als sterke punten. Enkele meldingen gaan over leverings- of retourproblemen, maar die komen zelden voor.
Mijn bestelling is goed afgeleverd
2 October 2025
Jan Lodewijk
Haarlem
Een mooi, comfortabel overhemd voor een scherpe prijs.
28 September 2025
Matthijs
Utrecht
Het was zeer snel en duidelijk
24 September 2025
Jurjen Mulder
Amsterdam
Keurig overhemd, snel en correct geleverd
22 September 2025
John
Drunen
Helemaal ***. Een broek is bezorgd (8sept) maar de ander nog steeds niet. Ook is de maat 50 van drie jaar geleden ruimer dan die van nu - en nee ik ben niet dikker, ik draag die oude maat 50 ook gewoon nog. Hoe moet ik die retourneren ?
21 September 2025
Arend Hofman
Elburg
Netjes en vlot geholpen in de winkel in Utrecht met pak kopen
21 September 2025
T Vreeswijk
WIJK BIJ DUURSTEDE
Wat een super aardige verkoopster, zeer kundig, neemt rustig de tijd en denk met je mee! Ik kom terug als ik de volgende keer weer in Nederland ben !
20 September 2025
Patrick
Amsterdam
Ik heb hier een shirt gekocht, mooi en voor een goede prijs. De bezorging duurde wel wat langer en er was niet veel andere keus in mijn maat XL. Daarom een 8.
17 September 2025
Sven
Zwaag
Goede bedrijf, jammer dat ze niet vaak acties hebben in Tilburg
17 September 2025
Adnan Kofrc
Tilburg
Snelle bezorging. Tevreden
16 September 2025
Lucas
Amsterdam
Snel opgelost spoed geval, Vriendelijk banken
16 September 2025
Ivans
Kruiningen
15 September 2025
Rk
Enchede
Op alle fronten ging van alles fout. Jasje was zoek geraakt, en broek was niet eens beschikbaar (waarom kan je het dan bestellen). Bij de klantenservice alleen maar geholpen op een manier alsof ze me zo snel mogelijk weer weg wilden hebben.
15 September 2025
Wopke
Amsterdam
leuke ervaring ,en perfect geholpen door de aanwezige winkelbedienden
11 September 2025
herman
belgie
snel geleverd mooie kwaliteit
11 September 2025
TOM van ALTENA
Wijchen
30/8 besteld, 9/9 geleverd.
10 September 2025
A.
Zwaan
ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het colbert en de snelle levering, zeker vatbaar voor herhaling. groet Marco
10 September 2025
Marco Karelse
LOCHEM
Dacht een 3 delig pak gekocht te hebben, echter door misleiding op de site werdt er een 2 delig pak geleverd.
7 September 2025
Johann
Oldemarkt
groen driedelig kostuum gekocht met twee hemden. Zeer goede kwaliteit en super pasvorm.
6 September 2025
Willl
Heerlen
Ondanks dat mijn bestelling door het postbedrijf als kwijt is opgegeven heeft Gents dit keurig opgepakt. Bestelling geannuleerd en het geld netjes teruggestort. Veel bedrijven kunnen hiervan leren.
4 September 2025
Jeffrey
Zoetermeer
Als je een pak besteld en de helft binnenkrijgt met geen enkele uitleg of reden daarvan..je zelf meerdere keren telefonisch contact moet zoeken omdat er op mail niet gereageerd word vind ik dat een slecht zaak!
4 September 2025
Conny van Geerenstein
Veenendaal
De medewerkers in de winkel zijn altijd bereid om je te helpen. De prijzen zijn betaalbaar en de kleding van goede kwaliteit. Het assortiment in de winkels kan wellicht wat uitgebreid worden, omdat winkels producten - die online wel beschikbaar zijn - regelmatig niet hebben.
29 August 2025
Anoniem
Onbekend
Fijn pak en blijft na veel dragen erg mooi
17 August 2025
T.
A
Trouwpak eerst beoordeeld in de Gents-winkel te Delft op kleur en gepast voor de juiste maat. Vriendelijk en vakkundig geholpen. Helaas was het gilet niet aanwezig in mijn maat. Overhemd en pochet ook uitgezocht in de winkel. Bij thuiskomst alles online besteld, wat ook een goede ervaring was.
9 August 2025
Cornelis
Westland
Dankzij het deskundig advies van het personeel van Gents in Breda, heb ik een schitterend kostuum aangeschaft voor de huwelijksdag van dochter.
15 July 2025
Martin
Dirksland
Bij GENTS vind je stijlvolle pakken en smokings v.a. €124,90. Ga naar www.gents.nl of bezoek één van onze winkels bij jou in de buurt. https://gents.nl/pages/winkels
Super kwaliteit
Goedkoopste van Nederland
Ruim assortiment
Winkels verspreid door heel Nederland
Gratis bezorging vanaf €75,-
Ons assortiment is zeer divers en bestaat onder andere uit kostuums, galakleding, jassen, overhemden en accessoires om elke man te kunnen voorzien van kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ook extra kleine en grote lengte maten en leuke overhemden, ook in mouwlengte 7 voor heren met lange armen.
Lemelerbergweg 15
1101AJ Amsterdam