Super tevreden

Overzichtelijke website Vlotte afhandeling Snelle levering op gewenste dag Kwaliteitsvol product

Mooie betaalbare designstoel

Mooie betaalbare designstoel. Vriendelijke monteur die de stoel heeft gemonteerd bij de proefplaatsing. Fijne mogelijkheid en meteen verkocht!

Erg leuke stoel

Leuke stoel, met gave kleur. Snel geleverd, en netjes in elkaar gezet. Zeer vriendelijk.

Snelle goeie service

2 stoelen besteld (apart). Bij de tweede was de verkeerde kleur geleverd. Kreeg zeer snel antwoord (op zaterdag) en stoel werd binnen de 2 dagen opgehaald en gewisseld. Goeie service en goeie kwaliteit stoel (voor de prijs). Aanrader.

Mooie stoel

Snelle levering, mooie bureaustoel die lekker zit

Aankoopproces was een feestje, de aflevering van dezelfde kwaliteit

Tafel, stoelen en salontafel gekocht half december en precies 12 weken later afgeleverd (schatting was 10 tot 14 weken). Erg enthousiaste monteur precies op tijd op de stoep, alles geduldig gemonteerd en op de plaats gezet. Prachtige kwaliteit meubels voor eerlijke prijs.

De design fauteuil is top

De winkel beveel ik zeker aan. Onze stoel is vandaag keurig afgeleverd.

Tevreden

Zeer snelle levering Hele mooie stoelen. 1 pootje was te kort,ik heb gemaild. Dus hopelijk een positieve afloop. Anders zou het jammer zijn. We zien wel. Ik geef hun het voordeel om een pootje op te sturen.

Uitermate snelle, kundige en klantvriendelijke service! Hulde!

Binnen twee dagen thuis bezorgd, in no time geïnstalleerd. Bijzonder vriendelijke monteur. Aanrader.

De stoel is snel geleverd en netjes in elkaar gezet. De monteur was zeer vriendelijk. Het is een hele mooie stoel en zit erg lekker.

Helemaal geweldig!

De bezorger (Lucas) was erg vriendelijk en heeft de stoel vlot en vakkundig gemonteerd. Fantastische service!

Prachtige meubels

Ik heb zes artisan eetkamerstoelen gekocht. Ze zijn stijlvol, mooi gemaakt en zitten goed. Ik wacht nu nog op een ronde tafel en een loungechair. Cavel heeft een showroom in Lutten waar je de meeste meubels kunt bekijken. Goede service ook. Ik zou ze zeker aanraden!

Super snelle levering,zetel van zeer mooie kwaliteit!

Eergisteren besteld vandaag geleverd, juiste informatie ivm hoe en wat en wanneer. Heel mooi afgewerkte zetel, fijne kwaliteit van leer, laag bij de grond komt goed uit ben niet de grootste .

Mooie eethoek en er wordt goed meegedacht.

Mooie eetkamerstoelen in een trendy design. Fijn dat de tafel op maat gemaakt kan worden en je voor de bekleding van de stoelen kunt kiezen uit meerdere stoffen.

Geweldige stoelen van goede kwaliteit.

Mijn man en ik hebben beiden de bureaustoel Cavel C117 in wit leer gekocht. De stoelen zitten heerlijk, goede ondersteuning in de rug en ze zien er prachtig uit. We zijn er blij mee.

Geen moeite werd gespaard om mij de perfecte bureaustoel te bezorgen!

Ik was al heel erg lang op zoek naar de perfecte bureaustoel. Ik ben zelf interieurarchitecte en voor mij is was het belangrijk dat de kleur en de materialen van de bureaustoel matchen met mijn (nogal speciale) bureautafel. Ik kwam bij Cavel Design terecht en wist direct dat ik goed zat. Ik stuurde een staaltje van de kleur op en er werd geen moeite gespaard om de perfecte kleur bekleding voor mij te vinden. Op goed vertrouwen, heb ik de 2 stoelen besteld. Toen deze geleverd werden, was ik uitermate enthousiast. De kleur was perfect, kwaliteit van de afwerking, zitcomfort,.. noem maar op. Ik raad deze winkel aan voor iedereen die op zoek is naar prijs/kwaliteit. Service staat hier centraal, wat het alleen nog maar beter maakt. Hele hele dikke dankjewel aan team Cavel Design!

Zeer vlot en vriendelijk

Vlot, vriendelijk, correct

Mooie spullen, goede kwaliteit, goede service.

Mooie spullen, goede kwaliteit, goede service.

Na een proefplaatsing direct een lounge chair direct aangekocht!

Vandaag na een proefplaatsing direct de Cavel lounge chair aangekocht! Volledig gemonteerd door Lucas! Super service!

Prachtige stoelen

Vriendelijk geholpen in de showroom en prachtige stoelen uitgezocht en een afleverdatum gepland. Helaas op de dag zelf waren ze vergeten mij in te plannen en zat ik tevergeefs te wachten. De dag erna de stoelen toch geleverd, de allervriendelijkste chauffeur maakte dit weer goed.

Gewoon correct over de gehele lijn

Correct: Duidelijke communicatie Stiptheid Prima product Tot een volgende

Stip en doeltreffend

Zeer vriendelijke begeleiding. Niet de volledige 5 sterren omdat bij bestelling van een groter goed niet meteen duidelijk is dat de leveringstijd niet zomaar kan gecustomized worden. Dat kan nog wat duidelijker hoewel het proces wel heel gebruiksvriendelijk is.

Fijn geholpen

Erg blij met onze stoelen , nu had ik wat foto’s gestuurd van de stoel met een klacht en kreeg gelijk antwoord , nu zitten we te wachten op een nieuw zitstuk dus hoop dat snel goed komt.

Zeer tevreden met de stoel, in het echt nog mooier dan op de foto en van uitstekende kwaliteit.

Erg tevreden met deze stoelen. In het echt zelfs mooier dan op de foto. De afwerking en kwaliteit zijn uitstekend en ze passen perfect in een Japandi interieur. Zeker een aanrader.

Uitstekende firma, goed bereikbaar en komen afspraken na

Prachtige stoel geleverd. Alles helemaal volgens afspraak.

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com