Snel en efficiënt geregeld

Ik heb op maandagmiddag een tafeltje besteld en verzocht dit woensdag af te leveren in de verpakking. Direct daarna werd ik gebeld dat een chauffeur van Cavel de volgende dag in de buurt van mijn woonplaats zou zijn en dus een dag eerder kon afleveren en voor ons zou monteren. Dit is binnen de afgesproken tijdsperiode tot volle tevredenheid uitgevoerd. De chauffeur heeft tevens de lege verpakking meegenomen. Prima geregeld.

Verrassend goede kwaliteit en levering

Het heeft even geduurd voor mijn levering in Belgie er was wegens wat problemen met mails die verdwenen, maar nu ik mijn meubelstuk heb ben ik enorm tevreden. Ook een heel bekwame installateur over de vloer gehad die alles zeer netjes heeft achtergelaten! Ik kom zeker terug voor meer!

Reactie van het bedrijf

Dag Lorenz, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Fijn dat het het wachten waard is geweest en dat u zo tevreden bent over de meubelstuk en de levering hier van. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe aanwinst. hopelijk tot een volgende keer. Mvg, Team Cavel Design

Service impeccable

J’ai acheté une table basse chez Cavel design, la livraison a pris un peu de temps mais j’ai toujours eu une réponse rapide à mes messages et le délai annoncé a été parfaitement respecté. Le livreur a installé la table, repris tous les emballages et était très aimable. Je recommande vraiment ce dite de vente en ligne.

Reactie van het bedrijf

Bonjour Anne, Merci beaucoup pour votre belle critique et les dix! C'est formidable de lire que le contact à l'avance et la livraison étaient entièrement à votre goût. Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec votre nouvelle table. J'espère vous voir la prochaine fois. Cordialement, Team Cavel Design

kan niets aan verbeterd worden

Zowel het contact vooraf via mail/chat als de levering (door Mees) én de kwaliteit van de producten zijn echt top. Echt een plezier om met dergelijk bedrijf en zijn mensen te mogen werken.

Reactie van het bedrijf

Hallo Rudi, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Fijn dat alles naar wens is geweest voor u en dat u zo tevreden bent over de kwaliteit. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe aanwinsten. Hopelijk tot een volgende keer. Mvg, Team Cavel Design

Fijne ontvangst in showroom en zeer vlotte en correcte afhandeling en levering. Een absolute aanrader!

Reactie van het bedrijf

Dag Bart, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat het bezoek aan de showroom is bevallen en dat u blij bent met de afhandeling. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer. Mvg, Team Cavel Design

Perfect!

Fijn ontvangen op de locatie en de showroom bezocht. Leverdatum afgesproken en die werkt perfect nageleefd.. De monteur was kundig en zeer vriendelijk. Erg blij met het totaalplaatje.

Reactie van het bedrijf

Hallo, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Fijn dat het bezoek aan de showroom geholpen heeft bij het maken van een keuze. Wij zullen uw compliment doorgeven aan de chauffeur. Veel plezier van uw aankoop gewenst en hopelijk tot een volgende keer. Mvg, Team Cavel Design

Een pluim waard

Vriendelijke vakkundige Mees, heeft mijn mooie lounge, netjes en op tijd bezorgd. Chapeau.

Reactie van het bedrijf

Hallo Anne, Hartelijk dank voor uw mooie review, Fijn dat u zo blij bent met uw nieuwe fauteuil. Wij zullen uw compliment doorgeven aan Mees. Veel Loungeplezier gewenst en hopelijk tot een volgende keer. Mvg, Team Cavel Design

Perfect geholpen in de showroom, klant is koning. De levering van de eetkamerstoelen welke op voorraad bleken was al 3 dagen later. Jeffrey was zelfs eerder als gepland aanwezig en alvast begonnen met de vakkundige montage zodat op de afgesproken tijd de eerste stoelen al binnen konden worden gezet. Al met al een zeer positieve ervaring, nu enkel wachten op de overige meubels welke nu naar wens in Italië worden gefabriceerd.

Reactie van het bedrijf

Dag Ewald, Hartelijk dank voor uw mooie review en de complimenten. Fijn dat het bezoek aan de showroom heeft geholpen bij het maken van een keuze. Wij zullen uw compliment doorgeven aan Jeffrey. Alvast veel plezier van uw eetkamerstoelen gewent en wij zullen u op de hoogte houden over uw andere meubelstukken die nog in productie zijn. Mvg, Team Cavel Design

Design producten van uiterst hoge kwaliteit, zeer correcte service... levering en installatie. Top !

Reactie van het bedrijf

Dag Senol, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de service en levering. Veel plezier van uw aankoop gewenst en hopelijk tot een volgende keer. Mvg, Team Cavel Design

Hele fijne service

Ik had per ongeluk het verkeerde adres opgegeven. Gelukkig in dezelfde stad. Enkele minuten later stond men voor het juiste adres. Geen enkel probleem was het. De bestelling werd netjes tot binnen afgeleverd. Vriendelijk personeel.

Reactie van het bedrijf

Hallo Michel, Hartelijk dank voor uw mooie review. Zo iets kan natuurlijk gebeuren en gezien het in de zelfde stad was, was het geen probleem voor de chauffeur. Wij danken u voor uw bestelling en hopelijk tot een volgende keer. Mvg, Team Cavel Design

Wat betreft de bezorging aan huis, tot de hoge kwaliteit en de ontzettend fijne en goede service bij het aankopen en bestellen zeer tevreden. Dat jullie een hoge kwaliteit aanbieden is zeker terug te zien! Nogmaals ontzettend bedankt!

Reactie van het bedrijf

Dag Amanda, Hartelijk dank voor uw mooie, positieve review! Fijn dat u zeer tevreden bent en dat de kwaliteit van de producten naar wens is. Graag gedaan en hopelijk tot een volgende keer. Mvg, Team Cavel Design

Vanmorgen zijn de stoelen geleverd die ik had besteld. Omdat je ze niet in het echt hebt gezien was het een spannende of ze wel bij de rest vd meubels pasten. En dat was zo! Ze zijn mooi en fijne service!

Reactie van het bedrijf

Hallo, Hartelijk dank voor uw mooie review en de 10! Wij zijn blij te lezen dat alles naar wens is geweest en dat ze mooi bij uw andere meubels passen. Veel plezier van uw nieuwe stoelen gewenst en hopelijk tot een volgende keer. Mvg, Team Cavel Design

Geweldig!

De ontvangen stoelen zijn van goede kwaliteit en de bezorging verliep precies volgens afspraak, ik ben erg tevreden!

Reactie van het bedrijf

Hallo, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat alles naar wens is en dat alles volgens afspraak is verlopen. Hopelijk tot een volgende keer. Mvg, Team Cavel Design

Mooie stoel, zit lekker

Blij met mijn oranje egg chair! Staat mooi, zit lekker. Vriendelijke bezorger en snel gemonteerd. Ik had een proefplaatsing gekocht en heb dus besloten om 'm te houden. Ook snel reactie op vragen op de mail. Alleen wel lang moeten wachten op de stoel zelf (11 weken). Tip om meteen vast onderhoudsinformatie bij de stoel te leveren.

Reactie van het bedrijf

Dag Iris, Dank u wel voor uw mooie review en de 10! Wij zijn blij te lezen dat u zo tevreden bent over de fauteuil en de levering. Wij zullen uw feedback zeker meenemen. Veel plezier van uw nieuwe fauteuil gewenst en hopelijk tot een volgende keer. Mvg, Team Cavel Design

Prachtige fauteuil van kwalitatief hoogwaardig materiaal en supermooi afgewerktz

Prachtige fauteuil met vintage look (cognac bruin) geïnspireerd op Eames gekocht voor zoon op kamers, die ook later in ieder interieur zal kunnen passen.

Reactie van het bedrijf

Dag Carola, Dank u wel voor uw mooie review! Wij zijn blij te lezen dat u zo tevreden bent over de fauteuil. Veel plezier van uw fauteuil gewenst en hopelijk tot een volgende keer. Mvg, Team Cavel Design

Niet voor niets naar Luttum

Wij zagen tegen de lange reis naar Luttum op, maar het was de moeite waard. We hebben kunnen proefzitten op de bank en kregen ondertussen professionele uitleg bij de designproducten die hier gepresenteerd worden. En we gingen met een bestelling op zak naar huis

Reactie van het bedrijf

Hallo Jaap, Dank u wel voor uw mooie review! Fijn dat de reis naar Lutten het waard is geweest en dat u hierdoor de knoop door heeft kunnen hakken. Bedankt voor uw bestelling. Mvg, Team Cavel Design

Supermooie fauteuils

We hebben er even op moeten wachten, maar wij werden keurig op de hoogte gehouden van de levertijd. Prettig bedrijf. De fauteuils beantwoorden in elk opzicht aan onze verwachtingen. We zijn er blij mee!

Reactie van het bedrijf

Hallo Janet, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn dat de fauteuils helemaal aan uw verwachting voldoen en dat u er zo blij mee bent. Veel plezier van uw nieuwe aanwinsten gewenst en hopelijk tot een volgende keer. Mvg, Team Cavel Design

Mooie stoel

Correcte levering, goede planning en communicatie, mooie stoel. We zijn hier heel tevreden!

Reactie van het bedrijf

Hallo Tom, Dank u wel voor uw mooie beoordeling. Wij zijn blij te lezen dat de communicatie en levering naar wens is geweest en dat u blij bent met de stoel. Hopelijk tot een volgende keer. Mvg, Team Cavel Design

Geweldig !

Snelle correcte levering van onze aankoop middels perfecte communicatie !

Reactie van het bedrijf

Hallo, Hartelijk dank voor uw mooie review en de 10! Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat u zo tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer. Mvg, Team Cavel Design

Zeer goed!!!

Online bestelling & betaling, communicatie rondom levering, levering & montage (Mees was zeer vriendelijk en professioneel): alles naar wens!

Reactie van het bedrijf

Dag Stefano, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest. Wij zullen uw compliment doorgeven aan Mees. Veel plezier van uw aankoop gewenst en hopelijk tot een volgende keer. Mvg, Team Cavel Design

Perfect product, fijne service

We zijn heel blij met de koop-ervaring. E.e.a. werd professioneel ter plaatse gemonteerd, stoel van hoge kwaliteit!

Reactie van het bedrijf

Hallo, Hartelijk dank voor uw mooie review en de 10! Fijn dat de koop ervaring en de levering naar wens is geweest en dat u tevreden bent over de kwaliteit. Veel plezier van uw aankoop gewenst. Mvg, Team Cavel Design

Heel tevreden.

Het was toch wel spannend, heel tevreden over de correcte bezorging en montage door Jeffrey.

Reactie van het bedrijf

Hallo, Hartelijk dank voor uw mooie en positieve beoordeling. Online meubels bestellen is inderdaad spannend maar wij zijn blij dat u zo tevreden bent. Wij zullen uw compliment doorgeven aan Jeffrey. Veel plezier van uw aankoop gewent en hopelijk tot een volgende keer. Mvg, Team Cavel Design

Fantastisch!

De bestelde artikelen zijn precies zoals verwacht! Goede service en alles volgens de afspraak bij aankoop. Monteur heeft ook zijn uitstekende bijdrage geleverd. Kortom, uitermate tevreden klant!

Reactie van het bedrijf

Dag Catharina, Hartelijk dank voor uw mooie review en de 10! Wij zijn blij te lezen dat alles naar wens is geweest e dat u tevreden bent over het product. Wij zullen uw compliment doorgeven aan de monteur. Veel plezier van uw aankoop gewenst en hopelijk tot een volgende keer. Mvg, Team Cavel Design

Prachtig product, mooie kwaliteit, leuke prijs, zeker met 15% extra korting.

Minpuntje was de erg lange levertijd, 2 maanden. Had ik niet op gerekend. Maar mijn oude stoel was nog goed bruikbaar, en de afgesproken datum en tijdvenster voor levering zijn perfect aangehouden. En montage was een fluitje van een cent.

Reactie van het bedrijf

Hallo Geert, Dank u wel voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het product. Helaas wat er inderdaad een wat langere levertijd omdat het product uitverkocht was. Ik hoop dat u het het wachten waard vond en dat u er inmiddels veel plezier van heeft. Hopelijk tot een volgende keer. Mvg, Team Cavel Design

Geleverd zoals afgesproken. Door Mees vakkundig in elkaar gezet onder het genot van een kop koffie en minstens zo mooi als op de foto's. Echt een aanrader om hier wat te kopen.

Reactie van het bedrijf

Dag John, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wij zijn blij te lezen dat alles naar wens is verlopen voor u. Wij zullen uw compliment doorgeven aan Mees. Veel plezier van uw nieuwe aanwinst gewenst en hopelijk tot een volgende keer. Mvg, Team Cavel Design

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: info@caveldesign.com Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com