Wat een ontdekking

Ik vind on line kopen best wel spannend. Maar bij cavel design kon ik via whatsapp mijn vragen stellen. Ik kreeg zelfs een filmpje zodat ik de stoelen live kon zien. Heel klantvriendelijk, helder en niet pushen (zalig!) Daarna bestelling geplaatst en paar dagen later stond de levering en monteur voor onze deur. Supervriendelijk, keurig alles netjes en snel geïnstalleerd. We zijn er ontzettend blij mee, en zullen Cavel Design zeker aanbevelen bij onze vrienden en familie! Greetings from Antwerp

Goede service en snelle levering.

De website gaf ons qua design en kleur een goed beeld van de eetkamerstoelen. We hebben ze op zicht laten komen, en ze mochten meteen blijven. Ze zijn verrassend snel geleverd en door een vriendelijke chauffeur gemonteerd. De kwaliteit van de stoelen en ook van de diensverlening is prima.

Prachtige fijne stoel , ben erg tevreden mee

Fijne stoel ben erg tevreden mee Mooie afwerking, en fijn bezorging!

Hele fijne service, prachtige stoelen...

Na wat twijfelen over online zomaar stoelen te bestellen toch gedaan omdat ik de stoelen zo tof vond!! Mooie bijkomstigheid is het concept "proefplaatsing".... zo kon ik meteen zien hoe de stoelen in mijn interieur stonden en dat was een dikke "JA...houden" !!! Bij het bestelproces op de chat goed geholpen omdat de bezorg-link niet werkte...maar via de chat toen bezorgdatum geselecteerd. En uitermate vriendelijke jongeman die de stoelen prima in elkaar heeft gezet!! Prima contact en service dus...

De service en de tafel, is geweldig kan niet beter.

Goede kwaliteit en snelle levering

De stoel was snel geleverd en zoals omschreven. Helaas werkte de kortingcode marktplaats5 niet.

Top stoel

Degelijke bureaustoel in gewenst design

Mooie stoelen, netjes geleverd

Prachtige stoel ontvangen. Netjes en snel verzonden. Stoel moet nog wel zelf in elkaar gezet worden. Kleine tip; stuur een gebruiksaanwijzing mee. Gelukkig kan ik dit zelf goed oplossen maar er zullen genoeg anderen dit een stuk lastiger vinden.

Prachtig design, snelle levering en goede service

Uitermate vriendelijke Bas aan de telefoon, snelle service en levering. Chauffeur/monteur uiterst correct en kundig. En prachtig design om comfortabel te zitten. Prijs/kwaliteitverhouding is super.

Heel fijne ervaring. Alles top!

Fijn contact, vlotte en vriendelijke opvolging, levering volgens afspraak. Helemaal tevreden en zeker aan te bevelen.

Wij kwamen voor een andere stoel kijken. Kochten 2 flagg chairs deze zijn echt top. Aardige mensen (verkoop, bezorger en administratie. Echt een aanrader om hier te kopen.

Super tevreden!!

Heel erg tevreden over zowel Caven design, als m'n stoelen! Zeer goede communicatie, reageren direct op WhatsApp berichten. Heel vriendelijk, correct en vandaag besteld, en morgen de stoelen al in huis, kortom een echte aanrader!!

Prima levering

Super dat je voor een proefplaatsing kan kiezen

Top Service

Na lange tijd zoeken eindelijk een bureaustoel gevonden die bij me past. Deze werd persoonlijk geleverd en in elkaar gezet. Ik kon gratis proefzitten en hoefde daar niet het hele land voor door. De installateur was kundig en vriendelijk. Ik kom hier zeker terug.

Uitstekend bedrijf!!

Wij zijn super blij met onze 2 Cavel Lounge Chairs en bijpassende salontafel. We zijn er 2x geweest (4 uur heen en weer rijden). Goed geholpen, vriendelijk en duidelijk antwoord op al onze vragen. De 2e keer dat we gingen beslissen welke kleur leer, hout enz was er wat miscommunicatie over de uitleg op de website m.b.t. de prijzen. Gelukkig is dat goed gekomen en hebben we de bestelling kunnen plaatsen. Het was nog spannend hoe de kleur essen zou uitvallen voor stoel en tafel maar ze zijn helemaal top, prachtig gemaakt in combinatie met mat zwart leer. Klantenservice ook goed bereikbaar om vragen te stellen. We komen zeker nog een keer terug. Groeten van Loes en Cees

Super achat, super service

La page est web est très claire et aide à faire ses achats même sans devoir aller dans le showroom. L’achat en ligne est très simple et fiable. Super service de transport compris dans le prix ainsi que le montage! Merci à Lucas pour sa gentillesse et le montage de notre chaise :) Encore merci Clavel Design. Une cliente très satisfaite.

Zeer slecht, klant-onvriendelijk en leugenachtig

In februari twee stalen scissor tafelpoten besteld. Ze worden snel geleverd, lagen op voorraad. De poten waren 2 centimeter lager dan op hun website stond, onze stoelen pasten er niet onder. Na contact zouden de poten omgewisseld worden voor poten met de juiste afmetingen. Dit heeft maanden geduurd !!! En toen ze kwamen waren ze weer anders dan op de website. We wilden solide poten en geen wiebelige stelpootjes. Dit hadden we voor levering duidelijk aangegeven, staat op hun website en de eerste poten hadden ook geen stelpootjes !!! Dus de poten hebben we gelijk mee terug gegeven. Ons vertrouwen in Cavel Design was verdwenen en we wilden ons geld terug. Toen begon het maandenlange vertragingsproces in de hoop dat we zouden afhaken. Eerst was collega op vakantie, toen in het ziekenhuis. Iedere keer moest ik er weer achteraan. Eindelijk hoera, een app ze gaan terug betalen. Maar weer gebeurt het niet. Weer moet ik er achteraan en gegevens aanleveren. Ze hebben nu recent na 9 maanden het bedrag terugbetaald, echter zonder 29,95 euro verzendkosten. Cavel Design schaam je, iets leveren wat niet conform jullie website is en mij voor de kosten laten opdraaien !!! Koop hier nooit meer.,

Super goede service!!

Hele goede ervaring snelle levering en goede kwaliteit! Wij zijn heel tevreden!!

Super mooie design stoelen.

Mooie design stoelen gekocht. Eén in zwart leer met pallisander houten schaal en een exemplaar in oranje chenille stof met een zwarte schaal. Alles heel correct geleverd en zorgvuldig in elkaar gezet. De stoelen zitten heerlijk en zou ze aan iedereen aanbevelen. Alles van een hoge kwaliteit met prachtige materialen. Het mooie is het is dat ze heel voordelig geprijsd zijn.

echt top

ok 1) levertijd is echt onverslaanbaar, maandag besteld woensdag in huis. 2) stoelen zien er prachtig uit, prima prijs/kwaliteit verhouding. Wieltjes rollen tenminste een keer ipv 'ploegen' door het kleed. Ik was al blij met de eerste (CD 119) nu ook maar een tweede erbij gekocht (CD 219). Tot de volgende keer

Mooi product, snelle levering!

Ik heb er al twee stoelen gekocht. Goede kwaliteit en snelle service!

Mooi en solide

6 Kennedy stoelen geleverd gekregen. Heel mooie en stevige klasse designseats, goed verpakt.. Voorzien van rubber noppen aan de pootjes. De chauffeur kwam precies op tijd en nam alle verpakking mee terug.

Correcte levering , kwalitatief mooi product kortom een tevreden klant

Uiterste tevreden over de bestelde bureaustoel.

Een goede meubelzaak met goede service!

In de winkel zelf al goed en duidelijk geholpen hoe en in wat voor vorm we de stoel konden bestellen. Alle tijd werd hiervoor genomen. De stoel gekocht en deze is na 5 dagen vandaag geleverd en door Mees vakkundig in elkaar gezet. Alle verpakking weer meegenomen. Hij staat prachtig!

Prachtige stoelen, zeer goede service

Wij hadden twee bureaustoelen (Cavel CD 119) besteld met een proefplaatsing thuis. We konden zeer snel een datum vastleggen. De vertegenwoordiger van Cavel kwam stipt op tijd en was heel aardig. De stoelen zijn niet alleen op foto, maar ook in het echt zeer mooi en van hoge kwaliteit. Wij hebben dan ook niet getwijfeld en hebben de stoelen meteen gekocht. Zeer tevreden met de producten en service van Cavel. Een echte aanrader!

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com