Pluspunten
Super snelle levering. en scherpe prijzen
Pluspunten
na een slechte ervaring met een andere internetwinkel, voor dezelfde Eames lounge stoel, heeft Cavel Design wel aan mijn verwachtingen voldaan met een mooi product en goede service
Pluspunten
Snelle levering, geen beschadigingen. Tot nu toe heel tevreden. Over de kwaliteit van het product kan ik nog niks zeggen aangezien we de stoelen pas hebben. De betrouwbaarheid van de site en de levering zijn zeker naar wens.
VerbeterpuntenCommunicatie kan beter, de stoelen kwamen op een andere dag dan toegezegd. Het leveringsbedrijf (DHL) kwam twee dagen eerder dan verwacht, terwijl ik een vrije dag geregeld had voor de oorspronkelijke datum. Gelukkig was er iemand thuis om de bestelling in ontvangst te nemen. Gaf wel gedoe met de betaling omdat er contant betaald moest worden en dit bedrag niet direct in huis was. Dit is opgelost maar was wel lastig. Maar goed, de stoelen waren snel in huis.
Beste Mar, Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat DHL al eerder is geweest. Wij zijn bezig met een andere transporteur om dit te voorkomen.
Pluspunten
Zeer snelle service en perfect afgeleverd !
VerbeterpuntenGa zo door en bedankt voor de prettige samenwerking.
Pluspunten
Goed bereikbaar en duidelijke antwoorden. Er werd telefonisch een afspraak gemaakt voor het levermoment.
VerbeterpuntenBTW% vermelden in de winkelmand
Beste Frank, Bedankt voor uw review. Ik begrijp alleen niet zo goed wat u bedoelt met de melden in de winkelmand. Als je een product in de winkelwagen bekijkt is hier de btw ook apart vermeld.
Pluspunten
top service
Pluspunten
Goede communictie Snelle levering Perfect verpakt
Pluspunten
Eerder door miscommunicatie wat kritiek geleverd! Inmiddels heeft brengt met mij contact opgenomen en met de oplossing ben ik zeer tevreden.
VerbeterpuntenBreng heeft bij een kleine klacht dit alsnog goed opgepakt en het wordt opgelost. Super
Bedankt voor uw review. Vervelend dat u met de tafel niet tevreden bent en fijn dat de XL Lounge Chair wel naar wens is. In overleg met u hebben wij een nieuwe tafel van een andere fabriek kosteloos nagestuurd. Wij verwachten en hopen hiermee uw klacht naar wens te hebben opgelost
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie
VerbeterpuntenChecken of wel echt daadwerkelijk in de doos verpakt zit inclusief schroeven
Beste Jill, Bedankt voor uw review. Uw missende montage sets zijn naar u verstuurd. Veel plezier met uw mooie eethoek! Manon, Cavel Design
Pluspunten
Keurige site en ontvangstbevestigingen. Overleg over leverdatum.
VerbeterpuntenIets lager in prijs gaan zitten dan andere, prijs sprong niet naar voren, was vergelijkbaar met een ander.
beste Yvonne, Bedankt voor uw review. Echter kunnen wij niks met de prijs doen. Kwaliteit staat bij ons bovenaan het lijstje. Als er wordt gekeken naar de kwaliteits/prijs verhouding weet ik dat wij hier in uitblinken.
Pluspunten
Goede communicatie en afspraken eerder mondeling gemaakt direct via mail schriftelijk bevestigd . Na plaatsing order gebeld worden als zeer prettig ervaren zodat niet alles 'virtueel'afgehandeld wordt,maar met echte mensen te maken hebt.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Duidelijke communicatie
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
goede prijs/kwaliteits verhouding, Goede communicatie en snelle levering.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Foto's geven een goed beeld van het meubel
VerbeterpuntenDhl levert niet de beste service. Ik was wel thuis maar de stoel is toch bij de buren afgeleverd. In mijn geval best een stuk sjouwen met een grote doos.
Beste Gabriëlle, Bedankt voor je review en leuk om te horen dat u blij bent met de Lounge Chair. Wij doen onze uiterste best om de best mogelijke kwaliteit aan te (blijven) bieden. Het is uiteraard niet de bedoeling dat de spullen elders afgeleverd worden, wij maken hier zeker notitie van. Verzending is meest een externe factor wat nog steeds lastig is om 100% te managen. Wij doen onze uiterste best om dit zo goed mogelijk te organiseren en te verbeteren.
Pluspunten
Afwijkende aflevering goed opgevangen.
Beste Frances, Bedankt voor uw review. Fijn dat alles naar wens opgelost is.
Pluspunten
Werd vooraf gebeld of het uit kwam als het product geleverd werd op afgesproken datum. Snelle levering
VerbeterpuntenWil er misschien nog stoelen bij kopen. Dus een tip misschien aanbod om stoelen tegen dezelfde prijs te kunnen bij bestellen?
Beste Henderichs, Bedankt voor uw review. Een kleine uitleg over hoe wij onze staffelkortingen kunnen aanbieden. Wij besparen op verzendkosten (p/stoel) als wij meerdere stoelen in 1 bestelling kunnen versturen. Als er dus later nog eens een bestelling geplaatst, moeten wij een nieuwe zending inboeken en kunnen wij dus niet de aantal stoelen van de vorige bestelling meetellen in de staffelkorting.
Pluspunten
Snelle levering en communicatie. Goede prijs kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenDubbel checken of alle benodigdheden mee worden verzonden. Bij ons ontbrak er een set schroeven om de stoel te monteren. Dit is later verstuurd per post.
Pluspunten
Snelle levering. Erg correct.
Pluspunten
Goede service en snelle levering
Zwarte Dijk 34 F
7775 PB Lutten
Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com