Uitermate tevreden

Mees was zelfs iets eerder dan afgesproken. Hij zette de stoel netjes in elkaar en gaf ons alle tijd om de stoel uit te proberen. Bevalt tot nu toe prima en komt overeen met de afbeeldingen op de site. Mees gaf ook goed advies over viltjes onder de poten. Na afloop nam hij al het verpakkingsmateriaal weer mee. Ben zeer tevreden met de service.

Heel bereikbaar via WhatsApp, heel vriendelijk en behulpzaam. Leveringsdatum werd meteen afgesproken bij de bestelling en ook gerespecteerd. Alles netjes geleverd. Heel blij met onze noguchi replica

Top kwaliteit goede prijs keurig afgeleverd

Top kwaliteit voor een goede prijs snel en ruim binnen aangegeven tijdslot geleverd. Nette correcte monteur perfect gemonteers en schoon achter gelaten.

Mijn (uitsekende) ervaring met Cavel Design

2 eetstoelen en 1 bureaustoel aangeschaft na bezoek aan showroom te Lutten. Ik kreeg duidelijke uitleg over de meubelstukken, die ik op het oog had. Werd attent gemaakt op eventuele alernatieven. Desondanks bemerkte ik geen druk om keuze te moeten maken. Aankoop was in voorraad, dus ik hoefde niet lang te wachten op levering. Meubels werden in goede staat afgeleverd door T&D Transport. Ik werd van te voren duidelijk per mail geïnformeerd betreffende aflevering. Goede ervaringen met deze koop.

Super service en goede kwaliteit

Een fijne en behulpzame organisatie die mooie kwaliteit aan stoelen kan leveren. Fijn om mee samen te werken.

Goede stoel prima vlotte levering en montage

Stoel zit en oogt goed

Erg mooi

Via de website klantenservice gesproken. De service was een uitstekende ervaring. De bestelling was zo geregeld, zo ook de datum van bezorging. Ook de bezorging was prima geregeld. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk de kwaliteit van de stoel. Deze is zoals beloofd, van kwaliteit materialen en mooi gemaakt.

De Cavel Lounge Chair + Otteman ( bruin bouclé/Teddy stof/natural Palissander) is werkelijk waar prachtig. Perfect afgewerkt en we hebben een unieke stoel. Op tijd geleverd en onder het genot van een kop koffie vakkundig door Mees in elkaar gezet. Ik ben zeer tevreden en kom binnenkort bij jullie terug voor een 2e stoel. Dankjewel!!!

Geweldige service

Mees belde even dat hij het niet zo goed kon vinden en binnen 2 minuten was hij er. Binnen no time was de Eames bureau stoel in elkaar gezet en kom Mees na een bak koffie weer op pad. Heb 17 jaar op de originele Eames gezeten op mijn werk en deze doet er niet veel voor onder. Ik ben erg blij met de stoel. Kortom een aanrader.

Voor herhaling vatbaar

Vriendelijke leverancier, perfecte service en op de afgesproken tijd geleverd.

Perfecte service

Vriendelijk geholpen bij Cavel Het was even wachten maar dan heb je ook wel wat Netjes gebracht en gemonteerd door Mees Een aanrader

uitstekend

Goede service en communicatie iz levering en bovendien gratis montage

Uitstekend!

Foutje werd na melding zondr morren zo snel mogelijk hersteld!

Good

Thanks. Product came on time and was well assembled by the delivery person. Some slight storage damages on the wood panel - to be replaced.

Duidelijke correspondentie, via telefoon en chat. Snelle bezorging, en geweldige stoel. Zeer tevreden !!

Geweldig!

Blij met de Nuvigro bijzettafel in de kleur rood! Wij gaan ervan genieten.

Geweldig echt cijfer 10 waard

Super blij met mijn stoel, snelle levering..super aardige bezorger

Goede service & correcte levering!

Wij kochten de wish bone chair natural en zijn heel tevreden! De stoel is echt zoals op de website. De leverdatum kan je ook zelf kiezen en verliep zoals gepland!

Goede service en mooie stoel

Goede bezorging

Alles uitstekend

Alles op tijd, chauffeur top (Mees), producten goed. Aardige ontvangst in de showroom!

Uitstekende service

Vriendelijke monteur heeft alles netjes gemonteerd en uitgelegd. De proefzit beviel prima dus hij hoefde alleen het verpakkingsmateriaal mee terug te nemen. Top geregeld

Goed product duidelijke, communicatie en plezierige service. Alles was naar wens en is conform afspraak afgehandeld

Snel geleverd en snelle reactietijd

Heel fijne service. Reageren snel en bezorgen en monteren in de woning. Denken mee.

Subliem!

Mees was aardig, behulpzaam en kundig!

Prachtige meubels en geweldige service

Heb bij Cavel design meerdere malen besteld. Prachtige eetkamer stoelen en bureastoelen voor kantoor. De stoelen zijn prachtig en kwalitatief zeer goed. De bezorging was top! Jeffrey bracht alles naar boven en monteerde alles netjes. Ze hebben de stoelen eerder geleverd als gepland omdat ze die dag in de buurt waren. Hierover werd ik steeds keuring gebeld door de klantenservice. Voor communicatie krijgt dit bedrijf alle punten! En uitermate vriendelijk!

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com