Bestellen ging vlekkeloos op de zeer overzichtelijke website. Het bestelproces verliep perfect. Tussen het bestellen en de levering werden wij continu op de hoogte gehouden van het verder verloop.Er werd een verwachte leveringsdatum en uur doorgegeven. Onze persoon dewelke de levering zou doen was Lucas. Op de dag zelf belde Lucas dat hij er bijna was. Lucas was een zeer enthousiaste en vriendelijke persoon. Alles werd door hem gemonteerd. Alle verpakkingsmateriaal werd netjes meegenomen door hem, dus ook geen gedoe meer voor ons zelf. Voor de fauteuil hadden wij de optie proefplaatsing gekozen, de stoel werd gemonteerd en ik kreeg ruim de tijd om de stoel te testen. Ook de betaling verliep vlekkeloos en het bedrag voor de proefplaatsing van 39.95 € werd afgetrokken van de prijs toen wij besloten de stoel te houden. Al bij al een uitmuntende ervaring bij CAVEL Design en zou deze zeker aanbevelen.
Beveelt aan
6 May 2026
Marc
Brasschaat
Reactie van Cavel Design
Hartelijk dank voor deze prachtige en uitgebreide review. Wat fijn om te lezen dat het hele proces van bestellen tot levering zo soepel is verlopen. Daar doen we het voor.
Fijn dat Lucas u zo goed heeft kunnen helpen en we geven uw complimenten zeker aan hem door. Mooi om te horen dat de proefplaatsing u de tijd gaf om de fauteuil rustig te testen en dat alles naar wens was.
Dank voor uw vertrouwen in ons. We hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen.
Mvg,
Team Cavel Design