Prima geregeld

Daar er geen showroom is, de gewenste fauteuil via een zg. “proefplaatsing” besteld. Cavel Design heeft een zeer duidelijke communicatie over het verloop van de bestelling. De chauffeur (Frank) komt de bestelling exact op de de vooraf afgesproken tijd leveren. Monteerd hem vervolgens, en het is idd een perfecte fauteuil. Bekeken, gevoeld, gezeten en ……….. perfect ! Dusssss …….. gekocht ! Bedankt Cavel Design en hou deze manier van service vast.

Vriendelijke monteur/chauffeur erg enthousiast

Was wat huiverig mbt tot een replica maar de stoel ziet er geweldig uit. Zeer over te spreken. Frank die de proefplaatsing verzorgde communiceerde goed over aankomst tijd. Was daarnaast uitermate vriendelijk en enthousiast

Perfect!

Ronde tafel essenhout Jensen, Prachtige tafel door jullie chauffeur (jurjen) prima in elkaar gezet ter plaatse . Hele mooie kwaliteit ! Op tijd geleverd met telefonische melding.

Scherpe prijzen, mooi afgewerkt en uitstekende service.

De stoel met proefplaatsing aangevraagd. Voor 20 euro mag je bekijken en ervaren of het wat is. Besloten de stoel aan te schaffen. Na enkele dagen zag ik een beschadiging op een plek wat mij niet eerder opgevallen was. Na bellen direct een afspraak voor vervanging. Deze vervanging bleek helaas ook niet schadeloos (nieuw in de verpakking) te zijn. Nieuwe afspraak gemaakt en daarbij een geheel nieuwe stoel ontvangen. Gelijktijdig de hocker Otoman erbij besteld. Schitterende combinatie en echt aan te raden. Top service!!! En…de levering vindt echt op afgesproken tijd af. Bovendien bellen ze een half uur voor aankomst op om dit nogmaals te bevestigen.

Prima service!

Deze order plaatste ik omdat ik dezelfde stoel als op m'n werk wilde hebben. (EA217) De bureaustoel kon binnen 2 dagen worden geleverd, en de vrolijke bezorgers Benjamin en Stefan wilden hem ook nog voor me naar boven sjouwen, helemaal goed!

Heel erg tevreden

Ik schrijf normaal gesproken weinig reviews, maar nu wel. Hele mooie stoel gekocht voor een mooie prijs, snel geleverd en persoonlijk binnen gezet. Ik ben echt heel erg tevreden!

Mooie design stoeltjes voor een redelijke prijs

Binnen enkele dagen werden de 2 bestelde Eames DCW stoeltjes bij ons thuis bezorgd en door de aardige terzake kundige besteller snel gemonteerd. We kunnen alleen maar positief zijn over onze bestelling en de uitvoering daarvan.

Helemaal top!

Alles prima gegaan, keurig op tijd geleverd en aardige bezorgers, die alles netjes in elkaar zetten! Hele goede ervaring!

5 ster

Snel leverbaar

Snelle levering , snel ter plaatse gemonteerd. Topservice!

Snelle levering, snel ter plaatse gemonteerd. Topservice!

Zeer te vreden over de produkten en de levering

beste Wij hebben nu 2x besteld bij Cavel Design en zijn zeer te vreden over de producten en de levering. Alles correct en conform afspraak. Rob

Design meubels voor een vriendelijke prijs!

Prachtige bureaustoel uitgezocht, zo wordt noodgedwongen thuiswerken een feestje! Opvallend snelle en vriendelijke klantenservice bij Cavel Design.

Gewoon zo doorgaan !

De buren zijn nu al jaloers ! Perfecte levering volgens planning. All the credits for Frank

Prachtige stoel , goede service!

Prachtige Eames EA117 stoel ontvangen . Perfecte communicatie over aflevering. Alleen zaten er niet de gewenste wieltjes onder. Dit per mail gemeld en gelijk reactie . Juiste wielen worden nagestuurd . Super service.

Mijn tafel werd door de bezorger in elkaar gezet. Perfecte service. Heel blij mee.

Dik voor elkaar!

Prachtige stoel en prettige snelle levering. Wij zijn zeer tevreden

Mooi product, goede service!

Ontzettend mooie stoel, zit lekker. Afspraak maken voor de levering was makkelijk gedaan en ze kwamen op het afgesproken moment met de stoel al in elkaar gezet.

Top ervaring

Net mijn stoelen binnen gekregen. Het bestellen en de levering ging soepel. Wij hadden gekozen voor een proefplaatsing omdat we zeker wilde weten dat ze goed zatten. Mooi dat deze mogelijkheid er is! De stoelen zitten geweldig en Benjamin was erg vriendelijk en behulpzaam. Als wij weer stoelen nodig hebben gaan we hier zeker kijken.

prachtig product voor deze prijs

De kwaliteit en afwerking van de door mij aangeschafte Eames Lounge Chair XL replica is fantastisch. De bezorging door Jeffrey ging snel en vakkundig. Ik ben heel blij met deze stoel.

Wat een heerlijke stoel!

Wij hebben een Eames Lounge chair met Ottoman. Een iconisch meubelstuk, staat in elk interieur. In ons interieur zeker! De stoel is van mooie kwaliteit, leer is prachtig en soepel zoals je mag verwachten. Ik kan Cavel zeker aanraden. Ken alleen deze stoel nu maar zou zeker weer een meubelstuk bij Cavel bestellen. De service is erg goed. Jeffrey kwam een proefplaatsing doen. Aardige man, netjes en n ook al het verpakkingsmaterialen weer mee terug. Wij zijn erg tevreden!

Mooie meubels en service

Mijn oude bureaustoel was versleten en nu dat het thuiswerken er wel in blijft een mooie gekocht bij Cavel Design. Online besteld en een paar dagen later al geleverd, gemonteerd en geïnstalleerd door Jeffrey. Je krijgt duidelijk door wanneer hij bezorgd wordt en de bezorger belde vooraf dat hij zelfs iets eerder was. Stoel is van prachtige kwaliteit. Erg blij mee.

Zeer vriendelijke correcte bezorger Frank, nam de tijd, zeer klantvriendelijk. Mooie stoel Eames Chair, een pronkstuk in ons huis.

DAT DIT NOG BESTAAT

GEWELDIGE SERVICE en werkelijk ontzettend makkelijk om, per whatsapp (!), mee in contact te komen om vervolgens op een hele vriendelijke manier geholpen te worden. Ik ben blij DAT DIT NOG BESTAAT!!! Een dikke pluim!

Snel en goede communicatie met bas

Ondanks het ontbreken van een product na melding van Frank ( monteur ) volgende dag al in huis snel gereageerd door het bedrijf

prima stoel, voldoet aan de eisen.

Snelle service, netjes op tijd geleverd door Frank, vriendelijke, enhtousiaste bezorger.

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com