Heel blij met onze nieuwe stoelen

Vandaag zijn onze nieuwe Corbusier stoelen geleverd. De chauffeur melde zich netjes een half uur van te voren en was op tijd op het afgesproken tijdstip. De stoelen zijn ter plekke binnen een klein half uurtje netjes gemonteerd. Ze zitten heerlijk en de afwerking en uitstraling is zoals je mag verwachten van dit soort stoelen. Ik ga binnenkort hier ook de Eames bureau stoelen bestellen.

Vandaag prachtige lounge chair bezorgd, exact op tijd

Vakkundig ter plaatse gemonteerd door bezorger Frank, zeer hulpvaardig en nam alle verpakkingsmaterialen netjes mee terug. Kortom, het heeft even geduurd, maar stoel en service fantastisch.

Heel tevreden, betrouwbaar bedrijf

Ook onze 2e bestelling bij Cavel Design is probleemloos verlopen, na de zwarte DAR stoelen bij onze eettafel nu ook de zwart lederen lounge chair mogen ontvangen. Stoel zit supergoed, ziet er fantastisch uit en is uitgevoerd in zacht soepel leder. We zijn door Cavel Design perfect op de hoogte gehouden van de levering en afrekenen middels gestuurde betaallink is ook heel handig. Wij gaan verder klussen en hebben straks nog wel wat ruimtes in te richten....komen dus zeker weer terug!

Heel vriendelijke bezorger, pakte de stoel uit en zette hem volledig in elkaar. Al het verpakkingsmateriaal werd meegenomen. Correcte afwikkeling betaling. Kan iedereen Cavel Design aanbevelen.

Ging van n leien dakje!

Bureaustoel EA 217 besteld, snelle levering gekozen. Bezorgd op de dag zoals aangegeven en stoel staat inmiddels op mn nieuwe werkplek. Helemaal tevreden!

mooi produkt

Het ging even mis. De stoelen kwamen een week later. Dat hield in dat het dineetje waarbij wij over onze stoelen konden opscheppen plaats vond op onze tuinstoelen. Een week later kwam Frank met de stoelen. Een prachig produkt van mooi gebogen gelamineerd hout(zeg maar multiplex) Geen massaprodukt, prachtige vorm, en voor een prima acceptabele prijs. We gaan ervan genieten( en over opscheppen!)

Goede replica

Paviljoen chair luxe volleer zwart besteld,uitpakken en zitting en rug bevestigd en toppie,even wennen na een bank maar heb een hoop ruimte gewonnen,kwaliteit is wat belooft word,top soepel leer.bedankt voor snelheid en afspraak leverdatum, Groeten Yne

Lang gezocht en precies wat ik zocht

Was al lang op zoek naar een betaalbare stoel op basis van het originele 'Egg' design van Arne Jacobson. Kwam uiteindelijk bij Cavel Design terecht. Handige site met de optie tot een proefzitting. Goede, vriendelijke en prettige communicatie en aflevering...proefzitting heb ik direct ter plekke omgezet in de aanschaf. De stoel zit heerlijk en is een aanwinst voor mijn interieur. Helemaal top!

Aangenaam verast

Ik dacht laat ik het eens proberen, eerst bekijken en daarna afrekenen. Ik dacht een aantal dagen voor de levering, dit gaat niet goed. De dag voor de levering twee nette mails, een van caveldesign en de ander van het transport bedrijf. En op de dag een nette bezorger en alles helemaal correct.

Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs en een prima klantenservice

Ik heb er nu diverse meubelen gekocht. Allemaal keurig geleverd, in elkaar gezet en het verpakkingsmateriaal weer meegenomen. De meubels zijn van een erg goede kwaliteit, zien er prachtig uit en zitten uitstekend. Het contact met de klantenservice was ook altijd prima, vriendelijk en behulpzaam. Zowel de meubels als de winkel een dikke aanrader.

Super tevreden

Netjes alles uitgepakt inpak materiaal mee terug goeie uitleg. Alles was super bedankt Frank.

Dik tevreden

Voor mijn zoon de eames lounge stoel met kruk besteld. Werd netjes gebeld dat men bijna op de plaats van bestemming was. Zeer vriendelijke bezorger. Alles netjes in elkaar gezet. Bleek een prima kwaliteit stoel te zijn. Kwalitatief goed leer en mooi afgewerkt. Dik tevreden met de bestelling, levering en financiële afhandeling. Ben voornemens om bij deze firma vaker iets te bestellen.

Zeer tevreden over de deze stoel.

Mooi product en een super vriendelijke bezorger

Allereerst mijn complimenten voor de klantvriendelijkheid voor de bezorger Frank, die veel plezier in zijn vak heeft, verder een mooie stoel en op tijd geleverd. m.vr.gr Dennis

Goede communicatie en top chaffeur/monteur

Levering duurde iets langer dan vooraf ingeschat, daar echter goed over geïnformeerd. Levering uiteindelijk door Frankie was top: lekker op tijd, gezellig en harde werker. Uiteindelijk alles snel en naar tevredenheid gemonteerd.

Super site

Ze sturen op tijd mails als er iets scheelt of veranderd en snelle en goede levering

Chairs are like the pictures, delivery was on time!

The chairs are nice quality and look just like the pictures. Delivery was easy to arrange and everything was communicated well. Very happy with the overall experience!

Eenvoudig te bestellen, snelle levering en betaling na proefzitten…op twee topstoelen.

Snel geleverd aan huis. Mooie stoelen die top zitten en pas daarna via een eenvoudige link betaald. Vriendelijke chauffeur ook. Echte aanrader.

Gewelig product en fantastische snelle service

Een mooie stoel besteld die super snel geleverd is. Stoel iin elkaar gezet door super vriendelijke monteur die gelijk ook alles opruimde. Top communicatie, snelle levering en zeer vriendelijke aflevering. Een aanbeveling voor iedereen !!!!

Ziet er echt goed uit en sublieme aflevering door Frankie

Ziet er goed uit en Frankie nam alle afval weer mee.

Wat een fantastisch bedrijf

8 Hans Wegner Design stoelen besteld. Keuze in bezorgdatum: top Zeer accuraat en goed email contact met Manon over evt vertraging in levering(geen), over de bezorgtijden, het vervoer. Vervoer door ‘Frankie’: enthousiast, klantgericht, vol interesse Jullie producten komen binnenkort in Spanje te staan

geregeld !!!!

Geregeld !!!!

Snelle levering en goede support!

2 witte Eames lounge chairs xl gekocht. Op zaterdag besteld... de dinsdag erna al geleverd. Telefonisch werden mijn vragen over het product onmiddellijk en vriendelijk beantwoord. Op het eerste zicht ziet alles er prijs/kwaliteit zeer goed uit.

Prachtige lounche stoel , cognac is echt erg mooie kleur.

Zie boven. Plus ook nog een heel erg prettige chauffeur (Benjamin), goed op de hoogte van actuele zaken over levering, die de stoel snel in elkaar zette. Niets anders dan lof voor deze mooie stoel en aflevering ervan!

De tafel ziet er geweldig mooi uit.

Heel goede ervaring met dit bedrijf. Bravo!

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com