Mooie lekkere stoel en perfecte service

Een Eames bureaustoel bij Cavel Design gekocht. De levertijd was vrij lang, maar dat stond duidelijk aangegeven. Bij de bestelling werd ik al snel en adequaat geholpen met mijn vragen. Betaling bij levering is prettig. De service tijdens de levering was erg goed en ook heel vriendelijk. Uiteindelijk bleek dat de stoel een paar centimeter te laag was voor mijn extreem hoge bureau. Na navraag over mogelijkheden stuurt Cavel Design gratis een extra lang tussenstuk op. Zeer aan te bevelen dus!

Uitstekend!

Mooie zetel ! Perfecte levering!

Mooi concept en goede service

Relax stoel en bureaustoel geleverd gekregen. Zien er beide top uit, hopelijk ga ik er veel plezier van hebben. Levering, inclusief montage, door Frank super geregeld. Fantastische service.

prachtige wishbone stoelen

Ik had al jaren wishbone stoelen op mijn verlanglijst, en dankzij Caveldesign staan er nu 2 prachtige wishbone geïnspireerde stoelen in onze living. Perfecte kwaliteit, zelfs de kinderen zitten er goed op. Kussentjes onmisbaar om slijtage te vertragen. Ik ga er nog 2 bijbestellen.

Mooie stoel

Zeer strakke stoel, mooi design

Het was een proefplaatsing. De transporteur was keurig op tijd en wij hebben de tijd gekregen om te oordelen. de stoel was veel kleiner dan verwacht .de rode kleur was niet helemaal wat wij op de staal hadden gezien. de stoel is heel correct mee terug gegaan .het was een zeer correcte afhandeling.

Mooie meubels en geweldige bezorging

Zojuist zijn de salontafel en paviljoen chair bezorgd door Frenkie. Top!! De meubels zijn heel mooi! Frenkie heeft ze met erg veel enthousiasme uitgepakt en geplaatst. Jammer dat zijn werkdag nog niet ten einde was anders hadden we het samen gevierd met een lekker drankje erbij. Dank! Esther

uitstekend !!

Onze Aemes replica xl is precies als verwacht, en de service van de bezorging uitstekend geregeld. zeer tevreden dus.

Mooie stoel, precies zoals beschreven

Ik heb de Eames Lounge Chair gekocht met de ottoman. In palissander met zwart leder. De stoel is keurig optijd afgeleverd. Ik heb er zelf voor gekozen om hem in elkaar te zetten. Opzich een eenvoudige klus. De verpakking en bescherming was prima. De stoel is exact zoals beschreven staat op de site. Mooi leder, degelijk frame en het hout is echt mooi. Waarom de hoofdprijs betalen? Dit is een prachtig product. Ik ben 1.83mtr. En de stoel zit en ligt prima. Hoe de stoel is op de lange termijn weet ik niet. Dat ga ik ondervinden.

nette communicatie problemen snel opgelost

Stoel kwam volgens vooraf aangekondigde schema binnen. Bleek iets niet in orde bij montage. Werd meteen besloten nieuwe te verzenden.

Perfecte kwaliteit en service

Mooi product tegen prima prijs. Levering verliep ook prima.

meubels prachtig

levering volgens tijdschema en fijne bezorging door ontzettend aardige chauffeur Frank

Voor ons een 10!Keurige aflevering!

100% tevreden .Mooie stoelen!

alles naar wens

4 dcw stoelen besteld, een aantal weken moeten wachten daar ze niet op stock waren, maar perfect afgeleverd op de voorop gestelde datum.

Zit geweldig.

Zit geweldig, wil nooit meer een andere.

Alles prima in orde

Levering op tijd, goed contact, alles conform afspraak.

uitstekend

Mooie stoel geleverd door bijzonder aardige chauffeur en monteur, dank,

Geweldig service en vriendelijke bezorging.

We zijn zeer blij met onze stoelen en voetenbankjes. We waren bang dat het te veel ruimte zou wegnemen, maar het is juist het tegenovergestelde. De bezorger heeft alles netjes uitgepakt en geplaatst we mochten en even over nadenken maar dat was niet lang nodig we zitten heerlijk in een mooie stoel en in een rustig interieur. Goede kwaliteit wij zijn zeer tevreden

Top! boven verwachting

Levering zoals afgesproken mooi op tijd. Erg blij, zit heerlijk.

Goed product, prijs en service.

Goed product, direct duidelijk wat voor een dag het wordt geleverd. Geen negatieve ervaringen.

HEEL goede ervaring.

Van Cavel Design ontving ik 3 bestellingen ! ! ! Alle 3 keurig afgeleverd, volgens vooropgesteld tijdsschema, en door vakbekwaam beleefd personeel. De artikelen zijn conform aan de op cataloog voorgestelde degelijke items. Pluspunt is de mogelijkheid tot kontante betaling bij levering, evenals de mogelijkheid tot een persoonlijk telefonisch kontact , gratis levering, montage en korting zijn altijd graag meegenomen. De duurzaamheid zal door de tijd aangewezen worden. Tot op heden zeer tevreden.

alles is prima verlopen

mooie stoel, op tijd geleverd en vakkundig gemonteerd

De barcelona chair bleek bij de proefplaatsing niet te passen. Samen met Tom, degene die de stoel kwam brengen, nog wat met meubels geschoven want de stoel was erg leuk en mooi gemaakt maar helaas..... . Fijne communicatie, proefplaatsing erg handige optie, prima afhandeling en hulde aan Tom!!

Prachtige stoel

De rode palissander was niet té rood! Precies goed. En wat een mooie kwaliteit leer. Ranke en niet te massieve stoel die perfect in ons interieur past! Heb de XL uitvoering en voor mijn man (1,90cm) precies goed. Missch bestel ik er straks nog een voor mezelf én hocker...

Stoel perfect, levering perfect, prijs perfect kortom zeer tevreden.

De kwaliteit en uitstraling van de lounge chair voldoen volledig aan mijn hoog gestelde verwachtingen. De stoel staat naast een 20 jaar oude originele Eames lounge chair. Ze vormen een fraai koppel.

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com