Goede service en zeer vriendelijk

Ik ben zeer goed geholpen door de medewerker Bas. Geeft rustig en goede uitleg. Bestelling is prima verlopen zo ook de levering.

van bestelling tot en met levering prima geregeld

Oede communicatie, de stoel is keurig afgewerkt geleverd. Zelf gemonteerd in verband met kortere levertijd, was in no-time gepiept. Kortom, dit is niet de laatste keer dat er iets besteld wordt. Mijn kamer moet nog ingericht...

Mooi op tijd

Bestelling en tijdsplanning zoals verwacht. Kwaliteit is goed

Mooi product. Top service.

Boven verwachting zowel product als service! Je ziet het er aan de site niet af, mag best wat meer naar voren komen!

Voldoet volledig aan de verwachtingen

- Goede communicatie - Tijdige levering - Kwaliteitsvolle producten - Betaalbaar

Precies zoals verwacht werd

Product conform de website. Levering op de gestelde datum.

Top bedrijf

Erg tevreden over bedrijf A - goed telefonisch bereikbaar Erg goed geholpen door Bas (toppertje) B- duidelijk en eerlijk over levertijd C- prefect op tijd geleverd en zeer netjes in elkaar gezet

Ben super tevreden en ze zitten heerlijk.

Heeft even geduurd maar is het wachten waard geweest. We zijn er super blij mee.Bezorger en in elkaar zetten een 10 + .

Neete service en advies en vooral mooie stoel!

Proefplaatsing aangevraagd. Stoel werd netjes geleverd en gemonteerd. Materiaal werd meegenomen. Na keuring online betaald. Monteur was service gericht, niet opdringerig of gericht op verkoop, nam de tijd en was uiterst vriendelijk.

Top Bedrijf

Al jaren ben ik verliefd op het design van de Eames Lounge Chair. Dankzij Cavel Design is deze stoel betaalbaar geworden, daar de echte niet in het budget past. Nu de trotse bezitter van een stukje kunst en daarnaast zit de stoel ook heerlijk. Kortom, zeer blij met de aanschaf van de Chair en de service van Cavel Design!

Betrouwbaar

Heb enige tijd geleden een proefzitting aangevraagd en daarvoor een bedrag van € 19,95 betaald. Uiteindelijk ging de proefzitting, vanwege wijziging van keuze, niet door en melde dit tijdig. Zonder problemen of lastige vragen werd het geld teruggestort. Ik vind dit een vermelding waard en zo hoort het. Het bedrijf houdt zich aan de afspraken.

Doen wat ze beloven.

Stoel die ik had besteld ziet er zeer goed uit.

Zo hoor je een gemaakte fout op te lossen

Ondanks de verkeerde levering van de producten, heeft Cavel zoals het hoort dit super opgelost.

Keurige aflevering.

Keurige aflevering. De Ray Eames stoel is een aanwinst in je interieur. Ziet er kwalitatief goed uit.

Heel goed!

We zijn heel erg blij met onze mooie Eames lounge chairs. Ze staan prachtig en zitten heerlijk. Top bezorger, alles keurig netjes in elkaar gezet en afgeleverd. Blij mee!

Prachtige stoel

Mooi product, prachtige kleur blauw en de stoel zit heerlijk!

Stoel zit perfect, bezorging zeer goed.

Stoel met een proefplaatsing besteld, info mbt bezorging was duidelijk en goed. Stoel is netjes in elkaar gezet, even testen en besloten de stoel te houden. Besteld voor mijn man, maar onze oudste zoon pikt de stoel graag in.

mijn ervaring was uitstekend

De stoelen zijn zoals ik wenste en de aflevering was prima.

Heldere updates omtrent levertijd en bezorging. Vrolijke en professionele bezorging. We zijn super blij met de stoel, zit top en mooie uitstraling.

Heel mooi en geleverd zoals afgesproken!!

Prima service!

Eames bureaustoel gekocht. Mooie stoel, goede kwaliteit en prima service.

helder correct, mooi product.

Lang gewacht, maar ...het loont de moeite.

Heel tevreden

Vandaag onze eames fauteuil binnen gekregen. Hij werd geleverd door een hele aardige vriendelijke man. Mooie stoel en prima afgewerkt. Mijn man is er in gaan zitten en is er niet meer uit geweest.

Probleemloos super!

Snelle duidelijke service en snelle en persoonlijke benadering. Stoel werd geleverd op de juiste datum door een super vriendelijke monteur die de stoel gemonteerd heeft,en de verpakking weer retour nam. Heel blij met de stoel! Ik heb dit bedrijf via een vriend gevonden die dezelfde stoel en goede had!

Mooie stoel

De stoel met hocker is erg mooi. Vriendelijke bezorger. Heb er wel even op moeten wachten maar ben er erg blij mee.

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com