Very happy with my purchase.

Relatively easy DIY to assemble. Quality product. Good client service.

Het wachten waard

Ivm het gebeuren rondom het suez kanaal was de order iets vertraagd. Desalniettemin erg tevreden met hoe de stoel eruitziet. Oogt degelijk en is erg mooi. Tijd zal leren hoe die zit daar kan ik niet over oordelen maar tot nu toe geen op of aanmerkingen. Ook mijn complimenten aan de bezorger die de stoel eigenhandig in elkaar heeft gezet!

De stoel is geleverd door een hele vriendelijke dame. Ik ben er heel blij mee.

Prachtig

Meubels zijn prachtig en zitten heerlijk Het wachten waard

We hadden eem Eames lounge chair besteld. Deze op de afgesproken dag geleverd en in elkaar gezet. Zat prima. Dus we zijn zeer tevreden.

Na een Suezcrisis toch een perfecte en vooral vriendelijke en professionele afhandeling van onze sto

Heel goede service en prima afhandeling van onze bestelling. Top, een aanrader. Goed geanticipeerd op een onverwachte Suezcrisis. Bas bedankt Aflevering ook klasse, vriendelijk en professioneel. Benjamin ga zo door.

Superservice

Helaas waren onze stoelen vertraagd bij DHL en werden de pakketten uiteindelijk op 2 verschillende dagen aangeboden. Fijn contact gehad met Cavel Design via Whatsapp en telefonisch, ze reageren heel snel en correct. En waar het om gaat.....we zijn blij met onze mooie stoelen! Nu verder sparen voor andere pareltjes!!

De Eames stoelen zijn precies wat ik had bedoeld.

Goed product en fijne persoonlijke service-ondersteuning

Goed en mooi product dat voldoet aan de wensen en tegen een goede prijs. Ook de service bij aflevering en bij de vragen die telefonisch had was zeer goed.

Top geleverd

Geweldige stoel en afgeleverd door een hele vriendelijke Tom!

Stoel is conform de verwachting en staat geweldig ik mijn thuiskantoor. Zit ook prima als je niet zo groot van stuk bent.

Mooie bureaustoel. Waarde voor mijn geld

De levering is vlekkeloos verlopen. Communicatie met de klant is top.

Mooi, snel en een top bezorger

Na 1 telefoongesprek over de levertijd gelijk de salontafels besteld. Binnen drie werkdagen in huis en hij staat perfect. Goede kwaliteit en de bezorger was echt top. Dus alleen maar positief

Komt afspraken na.

Stoelen besteld, zat wel een lange levertijd op maar hier werden we goed over geïnformeerd. Komt afspraken na en de stoelen zijn erg leuk! Tevreden.

Correct en vriendelijk behandeld en de stoel zit lekker en ziet er goed uit.

Werd goed geïnformeerd voor eventuele vertragingen in de levering door de scheepsblokkade van het Suez-kanaal. Veel bedrijven doen dat niet !

Even wachten maar dan heb je ook wat!

Vandaag ontving ik mijn bureaustoel drieëneenhalve maand geleden besteld bij Cavel Design. Ik schrok in eerste instantie over de levertijd. Toen ook de boot nog voor het Suezkanaal kwam stil te liggen duurde het buiten de schuld van Cavel Design wel erg lang. De chauffeur zette de stoel voor mij in elkaar en was heel vriendelijk door de stoel ook nog naar de studeerkamer te brengen. De stoel is exact hetzelfde als besteld en hij zit goddelijk. En dan voor de lage prijs die ik betaalde. Je moet dus wel even geduld hebben, maar als dat hebt dan kan ik Cavel Design zeker aanbevelen.

Top kwaliteit en service.

Cavel Design levert niet alleen een top kwaliteit bureaustoel, maar komt ook de gemaakte bezorgingsafspraak na. Levertijd was vertraagd, maar door goede communicatie nieuwe bezorgdatum nagekomen. Gewoon ook top!

Heel erg tevreden

Stoel is echt top! Goede kwaliteit. Duurde drie maanden maar kan ook door Corona komen. Chauffeur was erg netjes.

Dit bedrijf is een aanrader ||

Zeer tevreden met onze aankoop bij Cavel Design. Correcte bezorging volgens afgesproken datum en tijd.

prijs kwaliteit verhouding is goed!

Cavel Design is zeker aan te raden! snelle levering en staan direct klaar om je vragen te beantwoorden.

Ik werd goed op de hoogte gebracht van de datum en tijd van aflevering en de wijze van betaling. De chauffeur belde van tevoren, dat hij er aan kwam. Vriendelijke man, die de prachtige bureaustoel naar de tweede verdieping bracht. Alles is prima verlopen. Dank daarvoor! Willem

Goede service en prachtig product!

De stoel overtreft mijn verwachtingen. En mijn verwachtingen waren hoog! Mooi materiaal, goed afgewerkt en zit goddelijk. Ons zoontje komt er niet meer uit. Eén minpuntje: wat doet de hendel?

Prima bedrijf, doen wat ze zeggen!

Prachtige stoel geleverd en juist op tijd tegen een mooie prijs !

TOP ervaring

De elbow chair sis helemaal in lijn met onze verwachtingen. Transparante communicatie & goede aftersales! Ik ga er nu nog enkele bijbestellen!

Enorm tevreden over mijn bestelling !

Enorm tevreden over mijn bestelling en het product is volledig volgens onze verwachtingen !

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com