Zeer vlotte levering

In positieve zin verrast

Bestellen op internet bij een bedrijf dat je niet kent, is altijd in spanning afwachten of alles in orde zal zijn. Hier was ik aangenaam verrast. De kwaliteit van de stoeltjes is uitstekend. Dit bedrijf ziet me nog terug.

Correcte service

Stoelen zijn qua uitzicht zoals verwacht en mooi! Klantenservice en communicatie ook zeer goed! Een aanrader!

Super bedrijf

Goede service komen de afspraken naar en een super vriendelijke bezorger en was ruim op tijd met de bezorging.

zeer betrouwbaar

Zeer goede communicatie met Cavel Design. Levering was stipt zoals afgesproken. Heel tevreden over onze aankoop.

Alles naar verwachting top

M’n James E besteld, geleverd, geassembleerd, geplaatst...alles volgens afspraak! Heldere communicatie. Stoel staat prachtig in m’n huisje. Dank -:)

Mooi product voor een mooie prijs

Een erg mooi product voor een mooie prijs.

Uiteindelijk prima verlopen en tevreden klant!

Ook zeker te spreken over de transporteur die de stoel kwam leveren en monteren!

Keurige stoelen en goede informatie

Ondank een vertraging door overmacht erg blij met de stoelen! Bestel binnenkort meer producten

Super tevreden

Het product ziet er prima uit en kwaliteit zit goed! Ook vlotte levering!

Top ervaring!

Prima stoel, goede kwaliteit en super service! Een aanrader. Ik ga zeker nog eens bestellen bij jullie. Thanks!

Supermooie stoel, een aanwinst!

Beide bureaustoelen staan prachtig en zitten lekker. Bestelling duurde lang (vanaf februari, levering in mei) maar was het wachten meer dan waard. Levering verliep zeer prettig, persoonlijk en betrokken. We zijn er erg blij mee.

Bestelling op juiste datum geleverd. Hele mooie stoel en niet duur.

Perfecte srvice

Mijn Eames stoel werd keurig op tijd geleverd door Tom. Een zeer vriendelijke en behulpzame jongeman. Hij heeft zelfs de bureaustoel een steile houten trap op gedragen en op mijn werkkamer afgeleverd en uitleg gegeven hoe alles werkte. Echt topservice. Met Tom hebben jullie echt een topper in huis!

TOP

Voor de twee keer besteld bij Cavel design. Tussen de bestelling en de levering werd ik steeds op de hoogte gehouden over de voortgang van de bestelling. Op de dag van de bezorging heb ik nog een SMS bericht ontvangen of de tijd uitkwam. Keurig gratis thuis bezorgd en gemonteerd. De aardige monteur nam al het verpakkingsmateriaal mee. Uiteraard ook superblij met de bestelde stoeltjes! Ik kan Cavel design van harte aan iedereen aanbevelen. De service is zonder meer uitzonderlijk.

Superb service

Wonderful chair, excellent installation service, highly recommended.

Top stoelen en top bezorger!

Ben erg blij met de stoelen en de flexibelheid van de bezorger. Niets was hem te veel, hij moest behoorlijk ver lopen om de stoelen in ons vakantiehuisje te krijgen. Echt fijn!

Correcte webshop

Goede duidelijke foto’s, snelle levertijd en eerste indruk product is correcte prijs/kwaliteit.

Geweldig!

Omdat ik nog 2 extra stoeltjes bij mijn bestelling wilde hebben heb ik gebeld met de klantenservice. Ik werd te woord gestaan door een zeer vriendelijke jongeman. Op de afgesproken dag kwamen mijn 10 prachtige stoeltjes aan... goed verpakt en gemakkelijk in elkaar te zetten. Ik ben er heel blij mee!

Blij met de draaifauteuil! Hij is wel groter dan verwacht. Met proefzitten moet je toch wel heel snel beslissen. Ik twijfelde wel even maar ben uiteindelijk blij dat ik ‘m heb gehouden! Bezorgen en chauffeur was prima! Ik kan Cavel Design alleen maar aanbevelen!

Keurige levering en product ziet er goed uit.

De Eames lounge stoel ziet er keurig uit. Wij hebben de XL versie. Zit perfect, maar voor personen langer dan 1,80m hierbij geen adequate hoofdsteun of ik moet een abnormaal lange rug hebben en die heb ik niet. Internet plaatjes met personen erin die er hoofdsteun aan hebben zijn wrsch allen < 1.70 m. Toch tevreden, mooi product.

Soepele transactie

Na lang wikken en wegen (want geen goedkoop stoeltje) dan toch maar overgegaan tot aankoop ES 104 in zwart leder... iets langer wachten zou betekenen in elkaar geschroefd en op datum & tijdstip geleverd. Zo gezegd zo gedaan. Keurig een dag van te voren aangekondigd, en die ochtend werd door een super aardige meneer van T en D transport de stoel naar mijn appartement op één hoog gebracht. Stoel zit zalig (wil nooit meer op kantoor werken), al moet ik denk ik wel nog iets van een voetensteun scoren om mooi "aligned" aan mijn eet/werktafel te kunnen zitten.

Goede communicatie ondanks vertraging buiten schuld van Cavel om

Wij hebben 2 Eames replica bureaustoelen gekocht bij Cavel Design. Het moment om bureaustoelen te bestellen in een tijd dat iedereen thuis werkt als gevolg van de pandemie maakte dat de levertijden opliepen tot wel 3 a 4 maanden. Daarover heen kwam dan nog eens en boot die in het Suezkanaal vast kwam te zitten waardoor leveringen nog langer op zich lieten wachten. Ondanks dat heeft Cavel steeds duidelijk gecommuniceerd over wat de status van de levering was. De stoelen zelf zijn echt top, zakelijk heb ik de originele stoelen en zie wel wat nuanceverschillen, maar in prijs/kwaliteit verhouding winnen deze het van het origineel. Je kan je serieus afvragen, anders dan wat je gevoel je mogelijk ook zegt, waarom origineel kopen. Oftewel, aanbevelingswaardig

Fantastische stoel, goede service

De Eames Lounge Chairs is boven verwachting. De chauffeur die de stoel kwam brengen voor de proefplaatsing was zeer correct en belde keurig over zijn aankomst tijd. Tijdens de proefplaatsing ook de ottoman / Hocker erbij besteld dit maakt het plaatje echt compleet. Ik kreeg keurig een nieuwe betaallink toegestuurd, zeer tevreden over het team en de producten van Cavel Design en hun bezorger.

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com