Goed product, prima service!

Men had vertraging, maar communiceerde dat netjes. Boden een tijdelijk alternatieve bureaustoel aan, geheel kosteloos. Heb daar geen gebruik van gemaakt, maar wel erg netjes. Komen afspraak keurig na en het product voldoet ook aan de verwachtingen tot nu toe!

Heel tevreden met onze aankoop!

We zijn heel enthousiast over ons nieuwe Swan stoeltje . Daardoor hebben we meteen vanmiddag een volgende stoel besteld!

Ongelofelijk!

Ik was op zoek naar nieuwe stoelen en kwam steeds vaker de naam Cavel Design tegen. Op de site kwam ik leuke betaalbare stoelen tegen die ook nog op voorraad waren en door een monteur gratis thuis afgeleverd en ik elkaar gezet zouden worden. Het leek mij allemaal iets te mooi om waar te zijn en ben dus op zoek gegaan naar reviews. Deze waren zonder uitzondering allemaal goed dus ik heb zondag 4 stoelen besteld. Gisteren werden deze al bezorgd en in elkaar gezet door monteur Frank die ervoor gezorgd heeft dat ik de hele dag een glimlach op mijn gezicht had, wat een enthousiasme! Wat een service en vriendelijkheid, echt een aanrader!

betrouwbaar en kwaliteit, vriendelijke levering

Levering van stoel was wat vertraagd, dat werd goed gecommuniceerd. Uiteindelijk werd stoel bezorgd, precies zoals was aangegeven op de aangegeven dag en tijdstip. Vriendelijke bezorger. Wij hadden besteld met een zgn " proefplaatsing' , hetgeen ideaal is. Online besteld, maar als je het - eenmaal bezorgd - toch niet in je interieur vindt passen, wordt stoel meteen door de bezorger mee terug meegenomen. Dat was gelukkig bij ons niet nodig, stoel ziet er goed uit!

Top service en fantastisch mooi tafeltje

Aangename ervaring

Mooie bureaustoel uitgezocht na proefplaatsing

Top geregeld, goede communicatie, hele fijne bezorger!

Hele prettige ervaring. Zowel vanaf het moment van bestellen tot aan de daadwerkelijke levering en de communicatie in die periode. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zeken. Keurig gebeld een dag voor levering en zelfs op de dag can levering gebeld met de vraag of het goed was dat het meubel iets eerder afgeleverd zou kunnen worden. De bezorger (Frank) wil ik even apart noemen. Wat een fijne vent! Humor, kundig en niets is hem te veel! Als werkgever mag je oprecht blij zijn met zo’n medewerker!

Prima communicatie en correcte levering

Levering helaas wat vertraagd door Suez blokkade maar keurig tijdig op de hoogte gebracht. Vriendelijke bezorger en montage vlot gedaan. Een gescheurd knopje voor hoogte verstelling opgemerkt door bezorger en onmiddellijk nabesteld. Binnen 2 dagen in de post ontvangen. Prima service!!

Super service

Waanzinnig goede service! Heb je vragen gebruik je de chat.. altijd duidelijk snel en vriendelijk! Snel bezorgd! Nu lekker uitpakken

Toplevering! Topchauffeur ! Topservice

Top! Knappe producten ... Zeer goede service

Doodgewoon Klasse!

Heel duidelijk naar de klant. Ook voor het afleveren van de stoel een duidelijke mail hoe je in deze coronatijd moet handelen naar de bezorger toe. Benjamin de chauffeur/monteur van TDT Transport is ook het visitekaartje van CAVELDESIGN.

Uitstekend!

Goede service Vriendelijke chauffeur van de transport.

Top aflevering van een vriendelijke dame

Tweede stoel besteld en wederom top service

gisteren zijn onze Wishbone stoelen naar volle tevredenheid afgeleverd

Gisteren werden onze Wishbone stoelen bezorgd. Het hele bestelproces is prettig verlopen. Duidelijke communicatie met het bedrijf, ook toen er vertraging ontstond door de ellende in het Suezkanaal. We waren blij verrast toen de stoelen gisteren toch nog een week eerder werden afgeleverd. Stoelen allemaal goed verpakt in een beschermlaagje. Aardige chauffeur. Hij was zo vriendelijk het kartonnen verpakkingsmateriaal ook weer af te voeren. Kortom prima ervaring!

Prima ervaring

Wel even moeten wachten op de bestelling door het schip in het Suezkanaal maar keurig op de hoogte gehouden door Cavel design. Fijne en nette service.

Heel prettig

Meedenkende Frank (chauffer) bracht me op goed plan om verder te gaan met de fauteuil die niet helemaal de kleur was die ik hoopte ... Bijzonder prettig!

Prachtige stoelen.

Snelle levering. Keurig verpakt. Degelijke kwaliteit. Kleur komt overeen met de kleur op de website. Wij zijn er super blij mee. Toch liever kussens erbij. Die gaan we alsnog bestellen.

Het was precies wat we verwachten dus goed

Mooie meubels voor een vriendelijke prijs

De stoelen zijn prachtig en staan geweldig bij onze houten tafel. De service was top.

Er wordt nagekomen wat er beloofd wordt

Prima, snelle levering en keurig product

Vlotte levering en artikel netjes verpakt .

Duidelijke website

Erg goede service

Snelle, flexibel in te plannen levering met de mogelijkheid voor een proefplaatsing. Duidelijke communicatie via de mail, zowel over de levering als over de betaling. Ook een mooie kwaliteit stoel. Alles bij elkaar erg goede service.

Mooie stoelen, vertraagde levering

De DCW chairs zijn kwalitatief goed, stevig en mooi van kleur: 5 sterren. De levering vond echter twee dagen later plaats dan de afgesproken dag: da's 3 sterren. Dan kom ik op een gemiddelde van 4 sterren.

Alles zeer vlot verlopen

Zowel bestelling als levering zijn zeer vlot verlopen.

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com