Uitstekende service en goede kwaliteit

Proefplaatsing is een uitstekend middel. Het is de beste methode om te zien of de meubels goed staan in je interieur. De persoon die dit begeleid was erg behulpzaam. Absolute aanrader. Kwaliteit van de stoelen was uitstekend.

Prima stoel!

Prima stoel, snelle levering. Voor herhaling vatbaar.

Vandaag een prachtige stoel ontvangen. Op de afgesproken datum, op de hoogte gehouden van de aflevertijd & een keurige chauffeur. Wij zijn er blij mee.

Stoelen

Product was van hoed kwliteit en mooi. Makkelijk om in elkaar te setten. Lvertijd was wel lang

Helemaal top!

Superblij met mijn stoel. Levering volgens afspraak en de chauffeur had de stoel binnen vijf minuten naar de eerste etage gebracht én in elkaar gezet.

zeer goed

goede service, wat verlaat maar dat was voor ons gelukkig geen probleem

Snelle levering, keurig ter plaatse in elkaar gezet

Stoelen conform afspraak op zicht afgeleverd, waarbij direct twee stoelen werden meegenomen door de bezorg service voor het geval de indruk positief was. Even proef kunnen zitten en toen dat beviel direct twee stoelen gemonteerd en neergezet. Prima zittende stoelen.

Mooie stoelen voor een goede prijs,

op tijd geleverd en netje in elkaar gezet.

Snelle levering met goed georganiseerde communicatie en montage.

Keurig geleverd en stoel is goede kwaliteit

Goede service en prachtige stoelen

Zal hier zeker vaker kopen.Mooie kwaliteit

Gisteren de Eames EA 119 (grijs Linnen) ontvangen. Zitcomfort van de stoel is goed. Zeer tevreden met deze aankoop.

Topervaring

Product precies zoals omschreven en op de foto, Prachtige kwaliteit. Bezorger gaf zelfs een berichtje dat hij geweest was, omdat wij de stoel niet persoonlijk konden ontvangen.

Fantastisch!

Communicatie: 5 sterren Betrouwbaar: you get what you see. Hele mooie prijs/product balans. Zelfs de chauffeur die onze tafel afleverde was top op tijd en zorgvuldig bij het monteren.

Prijs kwaliteit top

Onze verwachting is overtroffen. Goede kwaliteit en prettig zitcomfort

Prima en voorspelbaar

Prima. Netjes geleverd. Goede communicatie. Prima stoel!

Mooie stoel en keurig geleverd en gemonteerd

Bureau stoel Charles Wit Leer, Walnoot; ziet er goed en mooi uit. Past perfect bij Eames Lounge Chair in dezelfde kleur hout en leer, die ik al heb. Kwaliteit kan ik nog niet goed beoordelen maar is op het oog goed. Netjes op tijd afgeleverd en door chauffeur gemonteerd. Alles bij elkaar zeer tevreden.

Superblij met de eames lounge chair!!

Eindelijk ben ik de trotse bezitter van een prachtige eames lounge chair met bijhorende hocker! Verschillende aanbieders vergeleken maar deze van Cavel design steekt er met kop en schouders bovenuit! Prachtige afwerking en superconfortabele zetel! Thuis wordt al gekibbeld om wie er ‘s avonds mag inzitten :). Over de levering ook alle lof, perfect binnen de afgesproken termijn, volledig gemonteerd en alles verpakking netjes meegenomen. Hier zit een hele tevreden klant in haar eames lounge chair!!

Stoel is prachtig, levering stipt.

Stoel is prachtig, prijs prima. Levering stipt

Zeer klantvriendelijk!

Twee eetkamerstoelen besteld. Zijn netjes bezorgd op het afgesproken tijdstip (kreeg ook netjes een mailtje welk tijdstip ze zouden worden bezorgd) en zijn ook nog in elkaar gezet! Na de online bestelling kon ik niet duidelijk zien in de bevestiging waar de stoelen geleverd zouden worden. Mail gestuurd en snelle reactie terug met antwoord. Kortom: zeer tevreden!

Alles prima in orde

Zeer tevreden.

Snelle levering en goede prijs kwaliteit

Super prijs kwaliteit voor met name de eetkamer stoelen die we hebben besteld. Snelle levering ook

prachtig desgin. goede levering - wishbone chair.

heel goede ervaring

Mooie stoelen en goede service

Ben erg tevreden met deze stoelen en de levering ging heel netjes en zoals besproken. Alles is in elkaar gezet door een aardige monteur.

Ontzettend goede service, prachtige stoel

Vandaag de Egg Chair ontvangen, prachtige stoel, gebracht door een zeer vriendelijke chauffeur, op de tijd die was aangegeven. Volgende aankoop komt zeker bij Cavel Design vandaan.

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com