friendly customer service, great delivery & good products

friendly customer service, great delivery & good products

Precies zoals verwacht de gave Eames Dar in het geel ontvangen.

De stoel zit heel goed. Prettige, actieve maar toch inspannen zit. Wij hebben hem een paar dagen geprobeerd en gaan er meer bestellen voor onze eetkeuken.

TopTop!

Voor onze aankoop hadden wij een prettige mailwisseling met Caveldesign. Elke keer een snelle en leuke response op de gevraagde info. Besloten om af te reizen naar de showroom om een keus te kunnen maken tussen de normale en Xl versie vd EA fauteuil en om de kleur in het echt te zien. Toen bleek dat proefplaatsing weer mogelijk was hebben we de afspraak gecancelled en de stoel laten komen voor 17,50. De stoel was op voorraad en kon binnen een week worden geleverd. We werden over het bestelproces en de levering zeer goed geïnformeerd. De aflevering was stipt op tijd. De stoel werd netjes door de vriendelijke bezorger uitgepakt en binnenshuis geplaatst. Wauhh wat een beauty! Het is echt een geweldig mooi afgewerkte stoel met mooi leer. Daarnaast zit hij fantastisch en is het een ware streling voor het oog. Wij twijfelde wel een beetje of de witte uitvoering iets voor ons zou zijn maar toen hij er eenmaal stond hebben wij hem gekocht. De kleur wit van deze stoel is in het echt een warme wit ipv de kille wit op de foto's (Ik zou adviseren de foto's vervangen) Kortom wat ons betreft een top bedrijf, reageert adequaat op mail en telefoon, hanteert een heldere communicatie en komt alle afspraken na. Uiteraard hadden wij vooraf ook onze scepsis over het bedrijf maar we vonden eigenlijk alleen maar goede ervaringen. Wij kunnen niet anders om onze beoordeling onder de positieven te scharen.

Goede prijs, snelle levering

Eames loungechair met hocker. Mooi product, goede prijs en snelle levering en plaatsing.

Prachtige stoelen en een snelle levering!

Prima afhandeling van mijn bestelling

Goede kwaliteit meubels en levering

Duidelijke webshop, fijne meubels en levering volgens afspraak

Zeer positief!

Weer een mooi product!

Cavel, levert mooie producten voor een uitstekende prijs! Eerste aankoop was onze Eames, afgelopen vrijdag kwam de Wegner Shell. In een woord prachtig!

Delivered as promised

Smooth shipping and all as declared on home page

Nette stoel en top service!

Ik was wat huiverig met bestellen omdat het toch een replica stoel van de Vitra betreft, maar ben zeer te spreken over de kwaliteit en levering! Aanrader! Enige waar ik kopers op zou wijzen is het relatief korte zitvlak. Ben je erg lang dan zou ik eerst even gaan testen.

Nogmaals een kwaliteitsproduct en levering als stipt als afgesproken

Allereerst is de levering wederom zoals afgesproken nagekomen. Makkelijk naar eigen wens in te plannen en duidelijke communicatie tot aan de daadwerkelijke levering. Het product zelf is zoals gehoopt van de juiste kwaliteit. Juiste materialen en er is nergens op bespaart, zowel op het design als functionaliteit. Vooral voor deze prijs zou je genoegen nemen met een stuk minder of een stuk meer betalen. Zowel de Eames lounge stoel, bureau stoel en bar kruk hebben bij mij al een mooie plek en functie in mijn huis. Alle 3 los van elkaar gekocht, waarvan de bureau stoel tijdens de corona periode. bij geen enkele problemen wat betreft levering of product tevredenheid.

Snel, efficient en keurig

Uitstekend en zeer service minded!

Super service en prima product

Zie titel

Positief Klantvriendelijk

Positief

Lobby Chair besteld bij Cavel Design. Overzichtelijke website en eenvoudig te bestellen. Precies op de afgesproken datum geleverd, en de kwaliteit straalt ervan af. Super!

Prachtige bureaustoel Eames style

Mooie replica Eames bureaustoel. Netjes thuis bezorgd op het afgesproken tijdstip. Prettig en klantgericht contact met aftersales Caveldesign. Aanrader!

Fantastische stoel inclusief aflevering

De stoel is exact wat ik verwachte en ook de aflevering perfect op tijd en volgens afspraak in de bus in elkaar gezet en bij ons afgeleverd.

Fantastische service en stoel

Een heel mooie stoel (Eames Lounge Chair Cognac) die er goed en degelijk uit ziet en lekker zit. Ik denk dat ik heel lang plezier van deze stoel ga hebben. Sterker nog, ik denk dat ik hem van mijn leven niet ga verslijten zo degelijk ziet de stoel eruit. Deze degelijkheid doet zeker niet af aan de elegantie van deze stoel. Je ziet dat er echt aandacht is besteed aan de materialen, de kwaliteit daarvan en aan de afwerking. Er is zeker niet op bezuinigd op de kwaliteit. Ook de service van Cavel Design is zeer goed. Persoonlijke aandacht, meedenken is bij Cavel Design de normaalste zaak van de wereld. Ook over de bezorging zeker geen klachten, nette aardige bezorger die echt niet te beroerd is een stapje extra te doen. Cavel Design staat zeker op mijn short-list als ik een design meubel wil aanschaffen...

Goede spullen en heldere communicatie

Komen de afspraken goed na

Mooie stoelen en fijne service aan huis!

De chauffeur kwam exact op tijd, had in no time de stoelen staan en ik ben blij met de kwaliteit, van service en product!

Kwaliteit en service

Vandaag mijn Eames lounge stoel gekregen!!! De chauffeze was super op tijd, vriendelijk en gezellig. De stoel ziet prachtig uit. Ik vind de service van Cavel Design echt super in vergelijking met andere soortgelijke bedrijven zoals Furnpact . De klantenservice van Cavel neemt de telefoon op en antwoord binnen 5 min op mijn mail en stuurde binnen 2 dagen een sample op . Chapeau !!! Zal zeker aanbevelen!!!

In een relaxte omgeving met professionele uitleg tot de juiste keuze kunnen komen

Prima ervaring, zijn zeer goed geholpen door Manon, die toevallig ook nog de gekochte goederen kwam brengen en monteren. Meer dan tevreden!

Mooi product, goede service

Onze witleren Eames EA 124 Lounge Chair met ottoman ziet er prachtig uit en werd vlot geleverd en op z’n plek netjes in elkaar gezet. Wel prettig dat je de artikelen in de showroom kunt proberen. We wilden eigenlijk eerst de houten Lounge Chair kopen, maar vonden die vreemd genoeg minder lekker zitten.

Alles tot in de puntjes geregeld.

Van bestellen tot bezorgen werd ik goed op de hoogte gehouden. Mijn bureaustoel werd exact op de afgesproken tijd geleverd en keurig aan huis afgemonteerd.

Zeer tevreden met geleverd stoeltje

Wij zijn erg blij met de Walnoot Eames stoel ! Ziet er precies uit zoals afgebeeld op de site en de levertijd was snel en goed ! MVG John

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com