Alles compleet zoals beschreven! !

Perfect replica ! Perfecte service ! Perfecte levering ! Jullie firma is een aanrader !

mooi product en correcte service

Ik bestelde de EA117 bureaustoel. De stoel is mooi afgewerkt en zit heel comfortabel. De bestelling werd nauwgezet opgevolgd door Cavel Design. Prima service.

TOP

Snelle levering, Zeer goede service Is zeker aan te bevelen

Positief verrast

Niet alleen vond ik bij Cavel Design de verrassend stijlvolle moderne design stoelen waar ik naar zocht maar die ik nergens kon vinden, ze werden ook nog eens supersnel geleverd (in weekend besteld en op dinsdag in huis). Zo leuke geprijsd/betaalbaar dat ik dacht ben benieuwd wat het is. Nou ook dat werd een positieve verrassing want ziet en voelt kwalitatief goed. Over levensduur valt nu natuurlijk nog niets te zeggen maar ik ben er super blij mee.

TOP service

Weer een Jacobson stoel gekocht en ontvangen, super model, en kwaliteit is TOP!

Goed afgeleverd

Nog eerder dan gepland werd de stoel afgeleverd door een vriendelijke jongeman. Stoel is prima. Wel een beetje raar dat de 3 ringen bij de schroeven noet aangebracht konden worden omdat daarvoor geen ruimte e was.

Met enige twijfel de replica Eames lounge chair met ottoman besteld. En blij verrast. Duidelijke communicatie, snelle levering en perfecte bezorging!

Fijne stoel,fijne service!

Hoe fijn is het dat je de meubels van Cavel Design thuis kan bekijken vóór je besluit ze al dan niet aan te schaffen. Heel vriendelijke chauffeurs en last but not least een prachtige stoel voor een prima prijs. PS... de stoel is gebleven!

Prachtige Egg Chair super tevreden met de service

Ik ben super tevreden over de service. De levering was conform afspraak door vriendelijke en nette bezorgers die de montage hebben verricht. De kwaliteit is fantastisch.

Heel klantvriendelijk bedrijf

Een prachtige Eams Relaxfauteuils geleverd. Mooi leer en mooie kwaliteit, zit heerlijk. Bij de bezorging alle tijd om de fauteuil goed te bekijken. Alleen de bestelde Otterman was er niet bijgeleverd. Dit werd gelijk geregeld door de bezorger.

Top !!!

Supersnelle levering, sneller kan echt niet. Zeer goede communicatie zowel online als per email. Kwalitatief product voor een mooie prijs. Zeer tevreden met de ervaring bij Cavel design, aanbevolen !!!

Heel mooie uitvoering! Kleur is prachtig. In eén zin : Super tevreden.

Heel snelle feedback bij vragen - prachtig product - snelle levering

Helemaal goed!

De replica bureaustoel van Eames is erg mooi en hij zit goed. Erg goede prijs en snelle levering. Aanrader!

Mooie stoel zit heerlijk. Snelle levering en op tijd.

Mooi product; levering conform afspraak

Proefzitting gedaan voor de Eames lounge chair met de hocker. Gekozen voor de XL versie. Ziet er prachtig uit; nog mooier dan de plaatjes op de website en zit heerlijk. Ik hoop dat ze snel geleverd gaan worden.

Mooie stoel en volgens afspraak geleverd

Correcte vriendelijke service zoals in de voorwaarden !

De manier waarop zo heb ik graag!!

geweldig

De service en het geduld dat Manon heeft ten overstaan van haar klienten kent geen grenzen.Het is als een "toegevoegde waarde " aan de mooie zetels dat ik er kocht.Ze zijn tiptop

Goede service en snelle levering

Begonnen met een proefplaatsing. De kleur die ik had gekozen was echter vertraagd tot in december, toen op het laatste moment gekozen voor andere kleur, zodat de proefplaatsing (Eames ES 104 Lobby Chair Zwart Leer Replica) toch op de afgesproken tijd kon doorgaan. Stoel geprobeerd en meteen besloten te houden omdat ie prima beviel. Mijn vrouw vond m ook mooi, dus meteen maar diezelfde dag een tweede stoel besteld, die 4 dagen later al bezorgd werd.

Prima kwaliteit, komen afspraken na

Bureaustoel is mooi en stevig èn betaalbaar, netjes afgeleverd, keurige service.

design voor een leuk prijsje

Allereerst ontving ik gratis (onbeperkt) kleurstalen om een keus te maken. De stoel werd snel bezorgd en in elkaar gezet door een vriendelijke jongeman. Staat leuk in ons interieur en zijn er heel blij mee

Vriendelijk, professioneel en prima product.

Was iets vergeten aan te vinken bij bestelling... ben hier keurig voor gebeld zodat het allemaal goed kwam... heel attent. Bereikbaarheid is goed en contact verloopt vriendelijk. Aangenaam verrast door de degelijkheid van de EA217 stoelen.

Wij hebben voor de 2 de keer een Eames chair gekocht bij Calvel design, ben zeer tevreden over de aankoop prima kwaliteit en vriendelijke bezorging.

De service is nog beter dan de stoel al is!

Dankzij de proefplaatsing heb ik besloten de stoel niet te kopen. Ik ben 1.93 m en heb de afmetingen van de stoel niet goed ingeschat. Mijn fout, maar de stoel was prachtig alleen niet voor mijn geschikt.

Mooi product geleverd

Mooie lounge-fauteuil besteld. Hij zit heerlijk en ziet er prachtig uit. Cavel design komt zijn afspraken heel goed na!

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com