Goede kwaliteit en service voor een goede prijs

Goede informatie, soepel proces en het belangrijkste, prima stoelen.

Zonder enige klacht. Top!

Vriendelijke en adequate informatie. Bezorging snel, netjes en voorkomend!

Het contact met Cavel Design verliep erg soepel. Ook op whatsapp berichtjes werd snel en adequaat gereageerd. Wij hadden een proefplaatsing aangevraagd voor de Eames Lounge Chair, de bezorger was erg correct. Nadat we in eerste instantie hadden besloten de stoel te houden hebben we ons bedacht omdat de stoel (die overigens erg lekker zit en van top kwaliteit is!) toch niet helemaal bij de rest van ons interieur past. Ook dit was geen enkel probleem bij Cavel Design. Je betaalt enkel de retourkosten. Fijne zaak waar ik graag terug kom!

Keurig, op tijd, en klantenservice bereikbaar

Stoel werd snel en op tijd geleverd. Zelfs de communicatie met de bezorger was mogelijk, waardoor ik niet de hele ochtend hoefde te wachten. Factuur niet direct ontvangen maar werd na reminder op 2e Pinsterdag nog dezelfde dag verstuurd. Prima in orde!

Snelle levering, goede service

Op zoek naar een betaalbare en stijlvolle bureaustoel voor in mijn "home-office" kwam ik op de Eames EA 117 bureaustoel grijs linnen. Omdat ik zeker wilde zijn dat deze stoel bij mijn interieur zou passen, koos ik voor een proefplaatsing. De chauffeur belde mij op de afgesproken tijd en plaatste de stoel gemonteerd in huis. Dus ook geen gedoe met verpakkingsmateriaal. Hij wist goede uitleg te geven over de instellingen. Veel persoonlijker kan het niet en daar hou ik van als persoonlijk reisadviseur ;) De stoel bevalt heel goed.

Precies volgens afspraak

Heelijke stoel

Efficiënt, snel en betrouwbaar

Xxx

Goed geregeld, vriendelijk en plezierig

Mooie producten nette afhandeling

Vriendelijk geholpen. Montage was in eerste instantie niet goed gedaan, dit is netjes afgehandeld.

uitstekend

N.a.v. telefonisch contact en bezoek aan de showroom was de keuze snel gemaakt.Snelle levering zelfs toen chauffeur ziek was geworden werden de stoelen op de afgesproken datum geleverd.

Topkwaliteit

ik heb mijn 2e product ontvangen, zeer tevreden over de kwaliteit stoelen, service Cavel Design.

Goed service, prima kwaliteit.

Ik ben snel en prima geholpen. Mijn bestelling werd tijdig geleverd volgens afspraak. De kwaliteit van de stoel is zeer goed, beter dan ik had op gehoopt. Klein aandachtspunt is dat ik ook om de verlengde garantie. dit zou de chauffeur meebrengen maar dit bleek bij de aflevering helaas niet zo te zijn. Zeer klein minpuntje. De rest was een 10 waard!

Goede service, geweldig product.

Ik heb de Eames besteld en wat een schitterende uitvoering. Levering/montage etc. allemaal prima voor elkaar.

Tevreden

Mijn bestelling is snel afgehandeld. Goed verzorgd.

Prachtige stoelen voor een leuke prijs

Prachtige design namaak Eames DAR stoelen voor een leuke prijs, niet van echt te onderscheiden. Super snelle levering, zelfs in corona tijd goed geregeld. Stoelen werden door de bezorger in de bus gemonteerd en afgeleverd in de voortuin, helemaal top. Zeker aan te raden.

Wederom fijne ervaring

Wat een prettige winkel met mooie spullen is dit met fijne behulpzame mensen. Al vaker hier gekocht en dit is zeker met de laatste keer. Ook de chauffeur is heel vriendelijk.

Duidelijke website, goede, duidelijke mails nadat je besteld hebt en goede en duidelijke communicatie over het moment van bezorging. Daarnaast is mijn bestelde EA117 bureaustoel een juweeltje. Erg blij mee.

Gemak, kwaliteit en comfort

Via een collega kwam ik op de website van Cavel Design. Ik was al een tijdje op zoek naar een fijne lounge stoel. Al snel de keuze gemaakt en zonder proefzitten in de winkel via internet besteld. Snelle levering binnen 4 weken. Ik ben erg tevreden met mijn stoel en raadt iedereen Cavel Design aan.

Prachtig

Mooie witte eames daw stoelen. Ze staan prachtig bij onze grote houten tafel. Vrijdag besteld en maandag bezorgd. Ik ontving een mail over bezorging van het bedrijf op maandag met een tijdvak van 2 uur. En ze waren mooi op tijd. Keurig vriendelijk en precies zoals besteld. Betaald bij levering en dat ging ook makkelijk. Hartelijk dank hiervoor.

goede service, op tijd bezorgd en vriendelijke monteur.

Prachtige fauteuil met voeten bankje. Mooie design en zit heerlijk. Vooral het kantel mechanisme, dat je ook kan blokkeren, werkt heel voor verschillende houdingen. Niet goedkoop, maat investering dubbel en dwars waard.

Snelle, vriendelijke service

Kreeg snel antwoord op vragen. Snelle, vriendelijke service.

Prachtige stoel, snel geleverd

Ben erg blij met de stoel, ik vind ‘m prachtig. Fijn om in deze ‘thuiswerktijd’ een goede bureaustoel te hebben. Bezorging prima op tijd. Fijn dat je de bezorgtijd behoorlijk precies doorkrijgt van tevoren!

Fijne en zorgzame service

De bezorger nam op tijd contact op om een tijd af te spreken. Vlak van tevoren nog een sms. De stoelen werden snel en professioneel in elkaar gezet en alle papier en verpakkingsmateriaal werd weer meegenomen. Ik ben blij met hoe het ging.

Excellent quality

Excellent quality of the furniture (Eames office chair), however the delivery time has been significant (2 weeks). They were clear about it, so no issues here, however for those who are impatient, this is of course not a next-day delivery service.

Goed product, goede levering

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com