Prima service, aardige mensen en de stoel zit geweldig!

Prima service, aardige mensen en de stoel zit geweldig!

We hebben het product maar net, maar nu al heel tevreden. De aflevering helemaal volgens plan door deskundige monteur/chauffeur.

Pro actieve communicatie, service en vriendelijke medewerker die monteert/aflevert!

Gewoonweg top! Zeldzame service!

Prima !!

Makkelijk te bestellen Goede kwaliteit en alles volgens afspraak! Top.

Ongelooflijk

Ik heb zelden zo'n service meegemaakt. Zal zeker deze zaak aanbevelen en in de toekomst weer kopen!!!

Direct antwoord

Goede service, zorgvuldig en vriendelijk.

Prettig telefonisch contact. Snelle levering. Medewerker zette stoeltjes in elkaar. Kleur pootjes die ik besteld had bevielen niet. Dit was geen enkel probleem. Hij nam ze mee terug en 2 dagen later had ik de lichtere kleur. Ik werd vandaag ook nog gebeld of alles in orde was gekomen. We zijn dus erg tevreden. Stoeltjes zien er kwalitatief goed uit.

Eames relax met voetbank besteld.

Levering was wat later dan voorzien door problemen bij DHL, maar daar werd correct over gecommuniceerd. Product ziet er heel goed uit en zit comfortabel.

Goede service, mooie stoel!

De levering van onze nieuwe Eames lounge chair ging, ondanks de coronasituatie, erg soepel en klantvriendelijk. Ik vind de stoel heerlijk zitten, maar mijn vriendin is nog niet overtuigd. Zij vindt de zitting te hard in haar bovenrug.

Goed advies in een overzichtelijke winkel

De trip naar de winkel in Dedemsvaart was in meerdere opzichten succesvol. Goed en deskundig advies over de aanwezige producten heeft mij overgehaald om de kwaliteit stoel te kopen.

Ik had 6 stoelen besteld. Deze werden zeer snel geleverd. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het bezorg moment.

Top kwaliteit voor een goede prijs met zeer goede service.

Nu voor de tweede keer een stoel bestelt en de ervaring was wederom super. Zeer snelle levering ondanks Corona. De kwaliteit van de bureaustoel is zeer goed. Met onze andere stoel wat problemen gehad in de garantie periode en dit werd netjes opgelost door kosten loos de zitting te vervangen. Dit bedrijf is echt een aanrader als je designmeubelen wil kopen tegen een goede prijs.

Prima shop,

Snelle levering, keurig op tijd, product klopt volgens fotos website. Nette communicatie

Aanrader!

Erg blij met onze nieuwe salontafel! Goede kwaliteit, uitstekende klantenservice en snelle levering! Zou er zeker nog eens bestellen.

Met één woord top!

Geweldige service, snel en attent. Keurige en zorgvuldige bezorging en bovenal geweldig mooie stoelen van super kwaliteit

Helemaal top

Mooie meubels. Alles zoals afgesproken. Zou zo weer een bestelling doen. Vragen werden heel snel beantwoord via Chat of Email.

kwalitatief goed tegen een veel lagere prijs

Na een uitgebreide zoektocht voor een Eames Lounge Chair kwam ik uit bij Cavel Design. De originele stoel is gewoon onbetaalbaar duur. Vandaag keurig geleverd en de stoel is gewoon van kwalitatief goede materialen gemaakt.

Gewoon geweldig!!

Ondanks dat de showroom ivm Corona gesloten was, mocht ik toch apart de winkel even in. Daar mijn aankoop gedaan en paar weken later werd de stoel op vrijdagavond nog bezorgd, zodat ik het weekend al kon genieten!

zeer goede ervaring.

ik heb bij meerdere aanbieders de Lounge Chair XL bekeken, bij Cavel Design heb ik de veruit beste uitvoering gevonden! De service was zeer goed. Ik raad dit bedrijf dan ook aan iedereen aan.

Mooi product, goed zit comfort, rugleuning lager dan verwacht.

Wat ik erg goed vind aan Cavel Design is dat je (normaal gesproken) een levering op proef kan laten doen! Helaas zitten wij nu in Corona tijd en kan dat begrijpelijkerwijs niet! Normaal gesproken hadden we voor een proefplaatsing gekozen. Dan hadden we ook geweten dat de rugleuning toch lager is dan ik had verwacht. Ondanks dat het zitcomfort heel goed is van de stoel en hij ook erg mooi is, vind ik het persoonlijk wel jammer dat ik, ondanks mijn lengte van 1.68m, geen ondersteuning heb bij mijn hoofd.

Prima aankoop, prima levering

Eames softpad bureaustoel gekocht. Ziet er mooi uit, zit lekker. Ook de levering ging gesmeerd. Op de afgesproken tijd bezorgd en netjes in elkaar gezet.

Goede en snelle communicatie.

De communicatie zowel telefonisch als via de mail met Bas was snel en prima.

Tijdsperiode waarin de chauffeur langs zou komen was juist. Echter ons was het niet duidelijk hoe lang we mochten proefritten. Eames lounge Chair ziet en zit prima. Iets minder vind ik het gekraak vd klittenband die de zitkussen vast houdt aan de schaal. Op het moment dat het kussen gewicht krijgt te verduren komen de zijkanten vh kussen omhoog en laat het klittenband gedeeltelijk los en plakt vervolgens weer vast en dat is hoorbaar. Het zou geweldig zijn indien dat nog verbeterd kan worden dan wordt de beoordeling een uitstekend.

Zeer goede ervaring.

Ik heb er mij Eggchair + ottoman gekocht. Heel erg blij mee. Ze komen hun afspraken na. De vervoerder smste hoe laat ze precies kwam. Vriendelijke mensen. Heb ze ook geadviseerd bij andere mensen.

Duidelijk aanbod, prima updates over levering.

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com