Mooie stoel en nette levering

Even geleden de Lounge Chair besteld, vandaag aangekomen. Levering was zeer netjes. Kwam afgemonteerd en goed verpakt aan en het karton werd weer meegenomen. De stoel zelf was nog ingepakt in schuim/folie. Stoel op z'n plek gezet en uitgepakt. Zo op het eerste gezicht zeer tevreden! Bekleding is mooi, zelf mét plooien bij de knopen. Ook het hout ziet er dik in orde uit. Hij ruikt nog een beetje gek, maar dat luchtje gaat er vast snel vanaf. Kortom: tevreden klant!

Perfecte levering, mooie stoel, alles goed

Donderdagavond de Eames bureaustoel besteld, afleverdatum op 8 mei gezet. Betaling aan Iers bedrijf was vreemd, maar klopt wel. Dag later gebeld of ze de stoel eerder mogen afleveren en op maandagmorgen kwam de chauffeur de stoel netjes afleveren uitgepakt en in elkaar gezet en wel! (Doos en plastic nam chauffeur mee)

Alles krijgt van mij een dikke 10 👍‼️

vanaf het moment van de bestelling tot de aflevering, perfect❗️Ze attendeerde ons op de korting wat ook meteen verwerkt werd. Ik kreeg dit adres via mijn dochter die zeer enthousiast was en mij vertelde hoe aardig de mensen waren. De stoelen die geleverd zijn ....prima.... en ik kan het weten, heb namelijk zelf de echte Eames stoelen 😉 deze zijn voor in het vakantiehuisje. Heb vaak op wankele replica’s gezeten, deze van Cavel kan ik iedereen aanraden. ‼️

Mooie stoel super snel geleverd

Ik ben heel blij met de mooie stoel die ik heb besteld bij Cavel Design. Goede telefonische service, heel snel geleverd, en de chauffeur heeft ook nog de stoel in elkaar gezet. All social distance proof! Aanbevelen? Jazeker! en inmiddels ook gedaan. De volgende bestelling is onderweg heb ik begrepen.

Ondanks corona goed geregeld

Besteld eind december. Zou in april geleverd worden en werd eind april. Keurig in elkaar gezet en in de gewenste matzwarte uitvoering. Zijn er erg blij mee!

Volgens afspraak op tijd en keurig afgeleverd

Ik ben goed en vriendelijk geïnformeerd, mooi gemaakte meubels en een nette prijs

Tot dusver perfect

De manier van bestellen, communicatie en afleveren is perfect gegaan. Over de kwaliteit van de geleverde stoel kan ik nog niets zeggen. Dat zal de tijd leren.

Snel geleverd, zit prima in elkaar. Aardige medewerkers

Prima stoel, prima levering

Knap dat in deze crisistijd de levering toch netjes op tijd was en de stoel keurig gemonteerd werd. Online bestellen kan best spannend zijn, maar bij deze partij vind ik dat niet meer spannend

Ontzettend goede service

De levertijd was kort, en de bezorging was uitstekend en conform de COVID-19 maatregelen. De stoel werd door de vriendelijke bezorger buiten in elkaar gezet - ik hoefde hem alleen maar over de drempel te tillen.

1 Heldere bestelprocedure. 2 Duidelijke beantwoording van vragen. 3 Vlotte levering, alles conform tijdschema. 4 Product voldoet geheel aan de verwachtingen.

Goede kwaliteit

Snelle en vriendelijke levering. Meubel van goede kwaliteit!

Transparant en helder in communicatie

Communicatie over levering en betaling etc. Is heel helder uiteengezet. Komen afspraken na. En bezorger ontzettend vriendelijk. Top!

Fijne stevige stoelen. Wishbone chair

Snel, klantvriendelijk, goede service en goede prijs-kwaliteitverhouding

We hadden zes Eames DSW-stoelen besteld. Deze werden op de verzochte datum (drie dagen na bestellen) keurig door DHL geleverd. Bij één van de stoelen ontbraken een paar sluitringen, die werden na één mailtje meteen nagestuurd met de post en waren de volgende dag binnen. Zowel bij het bestellen als bij het contact over de nalevering zijn we heel vriendelijk en supergoed geholpen. De stoelen zelf zijn heel mooi en een heel goede kwaliteit, zeker voor de prijs die je er voor betaalt. Dat er een paar sluitringen ontbraken is de enige reden dat we geen vijf sterren geven, maar viereneenhalve. We zouden zeker opnieuw bij Cavel bestellen!

Vriendelijke, goede en snelle service.

Fijne winkel. Snelle levering.

super mooie stoelen!

nette levering en mooi prijsje! het zijn echt suoer mooot stoelen en eyecatchers. ze zieten comfortabel en maken onze woonkamer helemaal af! Heel erg blij mee!

Great service

Effortless order and delivery process.

Prima service en tevreden met aankoop

het was een sprong in het diepe, ik dacht: ik kan het altijd terugsturen. De stoel is echter mooi, solide en voldoet perfect. De afleverservice was uitstekend en attent. Ik ben zeer tevreden en zou dit aanbevelen.

Stoel is geweldig, sneller levering!

Service en aflevering ondanks Covid-19 prima. Kwaliteit stoel is perfect, heel comfortabel. Goede kwaliteit materialen, helemaal naar wens.

Snel en goede aflevering

Topbedrijf

Zeer snelle levering , prettig personeel

Stoel is top. Bezorging wat rommelig.

De stoel die ik besteld had, ben ik tot dusver erg tevreden over. Bezorging was wat rommelig. Ze kwamen vroeger dan we hadden afgesproken, terwijl ik dit vooraf 3x duidelijk had aangegeven. Ze zouden hem aan huis monteren. Vervolgens zet die man de stoel (zonder verpakking) op het onderstel in 2 sec. en rolt hem zo naar mij toe met "de groeten". Zonder enige tekst of uitleg. Vond ik wat onbeschoft.

Tot nu toe tevreden

Tevreden tot nu toe. Snelle levering indien op voorraad. Over de kwaliteit van de meubels kan ik nog niets zeggen. Eerste indruk is goed, de tijd zal uitwijzen of dit ook zo blijft.

Goeie club!

IK kan niet anders zeggen dan dat Cavel Design een goede professionele indruk geeft. En daarbij prachtige meubels, ben dus erg content met de Eames ES 104!

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com