Nvt pas een paar uur in huis

Hebben de stoel pas eenmaal uur in huis, dus kunnen we nog geen oordeel vellen over de stoel. Ziet er mooi uit. Levering was mooi op tijd en een aardige jongeman

Prima stoel en goede levering

Prima levering en de stoel zit erg lekker (nu 1 jaar in gebruik)

Gewoonweg top!

Levering verliep zoals afgesproken, alleen: één van mijn vier stoelen bleek beschadigd te zijn nadat de bezorger vertrokken was. Dit werd heel correct en vlug rechtgezet door Caveldesign. Toen mijn nieuwe pakketje vervolgens vorige week woensdag op een verkeerd adres werd bezorgd (ja, ik had wat pech!), merkte ik opnieuw een vlotte communicatie en prima opvolging vanuit Caveldesign met DHL. Gisteren heb ik de nieuwe stoel in goede orde ontvangen! Ik ben er enorm blij mee :)

Snelle service en een mooi product.

Ik heb een mooie grijze kuipstoel besteld en de kleur is in het echt nog mooier als op de website te zien is. De stoel werd thuisbezorgd door een hele vrolijke en gezellige bezorger. Hij stelde zelfs voor om de stoel in elkaar te zetten. Ik gaf aan dat dit niet nodig was, waarbij hij aangaf dat ik altijd mocht bellen als er iets onduidelijk was. Echt een topservice voor een hele fijne prijs.

Zeer comfortabele egg chair

Heel blij met deze aankoop, kan relaxed zitten werken. Stevig en robuust.

Snel en professioneel

Snelle levering. Goede communicatie en professioneel montage. Product van goede kwaliteit

goede service gekregen

service zoals vele vergeten zijn

Fantastisch!

Een bedrijf waarin alles klopt! Van begin tot aflevering super geholpen. Bij vragen vriendelijk en duidelijk geholpen tijdens chat. Bij bestellen verbaasd gestaan over het pas te hoeven betalen bij aflevering. Aflevering kon plaatsvinden op de voor mij best uitkomende dag. 2 dagen van te voren mail gekregen met nogmaals bevestigen van de kost van Caveldesign met een tijdsindicatie van 2 uur. Ook hierbij de vraag of dit tijdvak mij goed uitkwam. De bezorger was prachtig op tijd met een goed humor en monteerde de stoel zorgvuldig en nam het verpakkingsmateriaal mee. Ik ben echt zeer te spreken over de service van Caveldesign! Groet Sandra

Uitstekende en vriendelijke benadering

In de showroom prettig te woord gestaan en alle tijd voor ons. En net een kopje koffie. Aflevering op de afgesproken tijd; stoel werd uitgepakt en gemonteerd en verpakkingsmateriaal weer mee teruggenomen.

heel goed

We zijn heel tevreden. De levering was op tijd. De bezorger was heel vriendelijk en heeft alles gemonteerd, Het enige wat ontbreekt is een aankoopbon en een factuur. De chauffeur heeft naar het bedrijf gebeld voor de exacte kosten en we hebben betaald aanleiding van de mededelingen van de chauffeur. Nog steeds geen normale factuur ontvangen.

Uniek als webwinkel : montage ter plaatse bij aflevering

Prima communicatie t/m dag en tijd van levering en tenslotte montage van de stoel door de chauffeur in onze woonkamer. Zeer te spreken over deze serviceverlening,zonder meerkosten!

Klantvriendelijk

Dank voor correcte samenwerking! Tot een volgende eventuele bestelling!

Prima, betrouwbaar en servicegericht

Een opmerking. Jammer dat de website vol met taalfouten staat: komt zo weinig professioneel over. Misschien iemand laten corrigeren? Wil ik ook wel doen hoor: neerlandica.

mooie kwaliteit voor relatief weinig geld

EA 222 en 223 besteld en werd snel en vakkundig geleverd Geweldige aanwinst.

Als je zulke revieuws scoort, wordt het moeilijk verwachtingen te overtreffen. Desondanks is dat gelukt. Het object bleek licht beschadigd, waarschijnlijk ten gevolge van de verpakking. eenmaal gemeld werd het razendsnel opnieuw toegezonden, zonder dat het eerdere object moest worden geretourneerd. Klasse!

Uitstekende levering, aftercare behoeft aandacht

Afgelopen maandag is onze wit lederen Eames replica EA222 & EA223 softpad lounge chair set geleverd. Bij bestelling aangegeven dat ik met creditcard wilde betalen, dit was na een korte mailwisseling geen probleem en de levering door Benjamin van het ingehuurde transportbedrijf was gewoonweg uitstekend te noemen. De stoel met bijbehorende ottoman ziet er fantastisch uit en zit uitstekend, ondanks dat we er nog niet zo heel veel in hebben gezeten. De reden waarom ik geen 5 sterren geef, is omdat ik nog zit te wachten op antwoord van de klantenservice omtrent mijn vraag of ik de set nog dien te behandelen alvorens haar permanent in gebruik te nemen. Op maandagmiddag gebeld, vriendelijk te woord gestaan door een jongeman (als ik het goed heb van de receptie), in de wacht gestaan maar helaas door slecht bereik aan mijn kant werd de verbinding verbroken. Daarna nogmaals gebeld, nu met een eveneens vriendelijke jongedame van de klantenservice. Zij heeft een aantal gegevens genoteerd, waaronder het order nummer, maar tot op heden heb ik nog geen reactie via email mogen ontvangen. Ik zal nogmaals contact opnemen, maar dit zou niet zoveel voeten in aarde mogen hebben naar mijn mening. Vandaar aftrek op de totaalscore.

Kwaliteit voldoet aan verwachtingen

Vlotte service en installatie en perfect op afgesproken tijdstip. De bureaustoel voldoet 100% aan de verwachtingen van wat jullie site omschreef en illustreerde . Met dank Alexander

Perfect. Prima service en snelle levering

Soepel bestel proces. Komen afspraken exact na. Top

Prima en snelle service

Ik heb via Cavel design een eettafel stoel besteld. Deze bleek voor mij een te hoge zithoogte te hebben. Hier kwam ik helaas achter toen het termijn van retourneren al was versterken. Mijn vraag via de mail werd snel beantwoord, en er is mij kostenloos een ander onderstel geleverd, die wel de juiste hoogte heeft. Top dus!

Fantastische (web-)winkel voor wie van mooie stoelen houdt.

Zeer tevreden met mijn nieuwe bureaustoel, ziet er fantastisch uit en voor de prijs is alles in balans. Alle vragen zijn netjes beantwoord en de levering verliep soepel, ook na een omwisselactie (door mijzelf ingegeven). Kortom, top club.

Prima service en top-product!

Prima service, goede communicatie, perfecte bezorging en een top-produkt! Zeer tevreden.

Goede shopervaring

Fijn dat Cavel ook een fysieke showroom heeft zodat je kunt ervaren wat de kwaliteit is en dat de replica Eames Lounge Chair op bestelling in veel kleuren (leer en hout) is te bestellen. Ik ben blij met de kwaliteit van de geleverde stoel. Enige minpuntje was de levertijd die bijna 2 weken langer duurde dan gepland. Graag was ik daarover tijdig geïnformeerd.

Prima service, komen alle afspraken correct na.

Goede afspraken, die nagekomen worden. Prettig om mee zaken te doen.

Super goed geregeld, aardige mensen, top!

Heb een zeer goede ervaring met Cavel design. Dit was de 2e keer dat we iets hebben besteld.

Alles conform afspraak geleverd.

Wij zijn uiterst tevreden.

Zwarte Dijk 34 F

7775 PB Lutten

Over Cavel Design

Cavel Design is de nummer 1 aanbieder van design meubelair in de Benelux. Wij staan bekend en garant voor hoge kwaliteit & service en dat is ook te zien aan onze reviews hier op Kiyoh. De reviews hebben ons de afgelopen jaren enorm geholpen onze kwaliteit in vooral service naar wens van onze klanten te optimaliseren. Cavel Design biedt: - Hoge kwaliteit -> Als liefhebbers/kenners zetten we ons continue in dit optimaal te houden - Wij leveren zeer goede service. Daarin behandelen wij onze klanten zoals wij ook behandeld willen worden. Onderscheidende factoren: 1. Altijd gratis bezorging met de bezorgoptie welke u kiest! 2. Kiest u premium bezorging, dan monteren wij gratis af, plaatsen het meubelstuk en voeren het verpakkingsmateriaal op milieubewuste wijze af. 3. Proefplaatsing in uw interieur is mogelijk, dus geen rompslomp met eventueel retourneren en lage kosten als u afziet van aankoop. 4. Veilig betalen! Ook betaling bij levering is mogelijk. - Vriendelijk klantenservice met verstand van zaken. Wij adviseren en helpen je graag bij al je vragen. Contact: Email: [email protected] Telefoon: +31 (0)85 - 0645529 Whatsapp: +31 (0)6 - 20919227 Chat: www.caveldesign.com